2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar dün akşamdan beri başımda garip bir ağrı var.uyuyunca geçiyor.
nedir bu şimdi yaa.kızlar çatlak kremleri pek bir işe yaramıyor.moreliniz bozulmasın lütfen.ilk hamileliğimde en pahalı kremleri kullandım 3.ayda başlamıştım kullanmaya takii doğuracağım güne kadar ama genede baş edemedim ben.gene çatladım işte. parmak kalınlığında çatlaklar karnımda oluştu. özellikle kasıklara doğru.göğüslerimde cabası.umarım sizde işe yarar kızlar.

günaydın herkese güzel anneler nasılsınız bakayım bugğ bugünün hepimiz için çoooooookkk güzel geçmesi dileği ile hiç bişeyin hiçkimsenin sizi üzmesine izin vermeyin yni hiç bişeye sinirlenmeyin

bend eöle valla çok uğraştım karnımın içi geniş olmasına rağmen çatlaklarım oldu çok değil ama..bebeyağı kullandım badem yağı kullandım drum bi yağ karışımı vermişti onuda kullandım vazelin ço ii gelir dediler onuda kullandım ama boş yaa bu kakao yağını hiç denemedim ama faydaı varmı acaba
bide bişey sorcam zatem biz çatlamıştık yine çatlaklar oluşurmu yoksa çatlayan yerlerden mi açılma yapar bi bilgin varmı canım yaa

ahh canım bende bunu çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile5.kııss çatlayan yerlerden açılma olursa vah vah benim halime:1shok: çok ince bir perde şeklinde olur. artık iç organlarım neyn gözükür heraldeakannehir.haftaya dr gidecem soriimm bi ne diyecek bakalım.sanırım bu sefer hiç bişi kullanmayacam.yaa benim bir ark var hiç bişi kullanmamıştı allam yaaa tek bir çaylak yok kızda şaşırıp kaldım.vereliniortakbenim halalarımda öyle hiç bişi kullanmamışlar ama inanılmaz güzel vucudları.

kızlarrr.. mutfakta işim bitti ama annem geldi şimdii.. beraber kahvaltı yapıcaz.. sonra da okul fln.. annem gittiğinde girerim.. öptüm hepinizii...

vlla bend esorayım valla ne olcak hailmi öle olursa yandık ince perdenin arkasından bebeği görürmüyüz acaba:roflol::roflol::roflolda bizi görür güzel olur haa:sm_cool:
snnem vefat etmeden bikaç ey evvel beraber doktora gitmiştik dr karnına baktı sen hiç doğum yapmadınmı dedi yaptım 35 yaşındaki abimi gösterdi bu oğlum işte dedi basıl olur yaa ne bi çatlak ne bi kırışıklık bembeyaz pamuk gibi dedi zaten annem çok güzeldi bakan dönüp bidaha bakıyodu nazardan gitti kadıncağız yani..anlayacağın 9 ay mide bulantısı çekiyorum ben hamilelikte o anneme çekmiş ama çatlaklarım bilmiom kime çekmiş senağlamasenağlama

canlarım günaydınlar olsun ,akşam felakettim ama geçti,hayatmda böle mide yanması yaşamadım,karnım aç yemek yiyemiyorum su bile içemedim,ızdıraplı bi şekilde yattım uyumuşum sabah kalmamıştı.....kaynanam da tutdurdu kesin bebek saçlı olacak diye,heyy allahım 12 haftalık bebeğin ne saçı olurki diycem iki saat laf dalaşı yapcaz,sustum bende....öle işte canlarım ben biraz annemlere geçeyim sonra uğrarım bakalım dün boncuk falan almıştı bebek bohçası hazırlıyomuş neler yaptı ananemiz.....

bende de vardı bi kaç hafta önce başlamıştı. Bol bol bebe yeğı sürüyorum tık yok şu an göbekte de vardı bende oda geçti.
zemuszemus
ay ya bu kadar erken mi başlıor çatlamalar bebe yağı aklımda kalsın saol

Şimdilik yok ama bilmiyorum.Kaşıntı çatlamanın öncü habercisidir.Hani çatlaklar için kullanılan maddelerden kullanmaya başlasan iyi olur.(bebe yağı-badem yağı-üzüm çekirdeği yağı )vs.
saol şekerim alternatifler için

şekerim baş ağrın hamilelikten önce olan bişiyse kronik tarzıdır diilse pc başında fazla kalmışsın dikkat allahtan uyuyunca geçiyormuş. geçmiş olsun
günaydınn kızlar zemuszemus
günaydın fıstıks
ayy ne güzel benimde annem gelse keşkesenağlama
benimde gelse keşke senağlama

geçmiş olsun canım yaa çok şükür ki geçmiş be dün dedimde sen görmedin herhalde 1 kaşık bal yesydin geçerdi bana çok ii geliyor hazırlıklar başladı haaa

günaydın tüm güzel anneler.
geçmiş olsun şekerim.ama ben birinden daha duydum.yanma değilde midesi çok bulananın çocuğu saçlı olurmuş diye.ama bu bebeklerin saçları o kadar küçükken bencede çıkmaz.yani kıl kökleri oluşuyormu bilmem ama.mesela ben 13. haftadayım.bebişimin bütün dişleri oluşmuş.yani köküdür heralde.onun gibi belki saç dipleri kıl kökleri oluşuyordur.

saol canım....valla herkez farklı bişi sölüyor,bende anlamadım....

geçmiş olsun canım yaa çok şükür ki geçmiş be dün dedimde sen görmedin herhalde 1 kaşık bal yesydin geçerdi bana çok ii geliyor hazırlıklar başladı haaa

görmedim canım ya hemen çıkmıştım,balı hiç duymadım bugünde aynı olursam bi kaşık denerim....saol canım,şimdi bebişin annenede olan cicilerini ekliyim bari...

görmedim canım ya hemen çıkmıştım,balı hiç duymadım bugünde aynı olursam bi kaşık denerim....saol canım,şimdi bebişin annenede olan cicilerini ekliyim bari...

bizimde anane ve babanede ciciler varda.vermiyorlar.bizde adet sandık gibi çeyiz gibi gelir bebek eşyası.annem hepsini toplayıp bohça yapıp getiricek.canım annem pamuk elleriyle çok güzel şeyler ördü.ama konyada o şimdi.aslında bana örmedi.3 evladı var kim elini çabuk tutarsa dedi onun olucak.kaynanamda gördüğünü örmüş.saolsun oda patik bile var.ama azcık renkleri koyu olmuş yeşil falan.annem beyaz,pembiş,maviş şeyler yaptı.bide battaniye ördü süper olduda modeli yok.ben daha bişey almadımda.ama ruzenin senin koyduğun bir yatak varya kedi sepeti gibi yuvarlak cibindirikli bayıldım ona.almak isterim çok.

bendim o canım çok saol bi kaç gündür var acayip dökülüyoo tahlillerim iyidi ama bakalım olmazsa bi daha yaptırırım
bende bıraktım folik asiti elevite başladım ama bide balık yağı verdi doktorum ama kullanıp kullanmamakta tedirginim çok kilo yapıyoo
canımmmmm çok sevindim gözün aydın doktorlar çok önemli yaa sakin ve rahatlatıcı olmalı yoksa korkularımız iice depreşiyo
var canım olmazmı geceleri göğüs kaşıntısından ağrısından uyuyamıyorum ağlıyorum düşün artık karnımda kaşınmaya başladı bakalım çatlaklar başlayacak herhal
canım yaa benim de başım çok fena üç gündür migrenim tuttu okula bile gidemedim bugün düşün
canım allahım rahmet etsin mekanı cennettir inşallah:Saruboceq: bizde çatlak için önlem alalımm artık napcaz
canım yaa boşver onlar söyleyip dursunlar sen sıkma canını biz daha hazırlık yapamıyoz korkuyom açıkçası bi altı ayı geçsin neler alcam neler bebişime ama annem iki tane yelek örmüştü çok önceden bi onlar var bide benim bebeklik battaniyem var onu tekrar düzeltecek çok güzelopuyorumnanaktan
evet yaa yanmaya karşı iyi geliyo bal ama çok fena ya

günaydın kızlar 2 gündür griple savaşıyorum.bu kadar dikkat ettiğim halde gripe yakalandım.c vitaminli gıdalar ve ıhlamurlarla geçiştirmeye çalışıyorum.sizin bi tavsiyeniz varmı kızlar ya..

günaydın kızlar 2 gündür griple savaşıyorum.bu kadar dikkat ettiğim halde gripe yakalandım.c vitaminli gıdalar ve ıhlamurlarla geçiştirmeye çalışıyorum.sizin bi tavsiyeniz varmı kızlar ya..

canım çok geçmiş olsun.bende dün akşam çok fenaydım ağzı burun karıştı.yattım hiç kalkmadan terlemişimde şükür şimdi az daha iyiyim.ıhlamura geçen kızlar sakıncalı yazmışlardı sanki.ama yapabileceğimiz fazla bişey yok.terlersen biraz rahatlarsın.bide dediğin gibi c vitamini immun sistemini güçlendirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…