öylemi canım bidahaki gidişte öğreniriz ozman allahın izniyle.benim bebiş 14+3 canım.senin.
aaa canımm.. ben bayılırımm... şimdi tarif vermiyim de... havuç,brokoli,kereviz beraber susuz pişiriyorum ben... yemek değilde garnitür tarzı oluyo..hafif.. üstüne bide dereotu ... içine bide portakal suyu sıktınmı zemuszemus offf offf .. aliim de yapiiim barii.. ayy cidden tarifvermiim dedim bidee.. ama ruzenincim senin de dediğingibi çoğu kişi sevmez...yok canım kereviz.....herkez nefret eder ama nedense bende acayip sewerim....nese bulunmuycak bir sebze değil enazından tüm yut genelinde yaygın olarak satılıyor....a.s
amanda amannn .. gülegüle giysin meleğin cnımm... sağlıkla giydiği günleri de görürsün inş.. :Saruboceq:kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....
gözün aydın cnm.. çok sevindim.. darısı başıma artık :Saruboceq:Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim
ah canımm kıyamamm.. uyurken mi yakaladınız miniğini yaa.. :)) gözün aydın güzelim.. çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına... bende kızımı götürcem bu seferr.. zemuszemuss.a Kıslar ben geldim.Doktordan geldik teyzeleri.ıkili testimiz güzel çıkmış çokşükür.Kızımıda götürdüm bahane olarak dedim kardeşini görmek istiyor, bebişi bi kez daha gördüm.:teytey:Uyuyordu miniğim.Doktorumuz biraz uğraştı ama şöyle bir elini kaldırdı başka hareket etmedi:)
bende p.tesi gitçemm.... amao gün devlette testleer için gitçem.. aynı hafta bigün özele de gitmem lazımm.. oraya götürcem bende kızımı.. kardeşini görcekmiş o da zemuszemusyosuncum sende öle bi baksana ultrason resmine acaba tutacakmı bende pazartesi gidecem ve d dr a soracam eğer sölemezse cinsiyetini gün aldım pazartesi 11:30 randevum bebğimi çook özledim abisinide götürecem belki kalp atışınıda duyarız cinsiyetinide öğreniriz inşaaalllaaahhh
kaydirigubbakcemile3 canımm gaz olabiliyomuş hamilelikte.. arada bende de oluyo ama.. ayaklarımı ve belimi sıcak tutunca kesiliyoo..sende dikkat et bakalım azıcık ferkedicekmii.. geçmiş olsun bu aradaslm kizlar benim gaz hala devam ediyo ayiptir sölemsi zart zurt
günaydın canımm
bende dün kendi doktorum dışında bi doktora gittim. benim doktor plasenta previa demişti bana hatırlarsan. bu doktorda kızdı bana bu haftada böyle bi teşhiş konulmaz diye. ayrıca plasenta daha yeni olusuyomus kesesi varmış henüz. oda aşağıda değilmiş :) okadar sevindim ki .. 1 haftadır ne yediğimi nasıl uyuduğumu bilmiyodum. benim ilk gebelikte dış gebelikti. o yüzden bunda çok tedirgindim. üstüne bide bu olunca üzülmüştüm. ama boşunaymışş...çok sevindimmmm. hayırlısıyla şu 9 ayı tamamlasakta rahatasak hepimizz:CüvCüv:
Günaydın kızlar nasılsınıza.s
günaydın arkadaşlar. çalışan herkese bende dahil kolaylar gelsin evdekilere ev iişlerinde kolaylık gelsin bebişlere sağlık sıhhat versin. öperim
relax canım relax.Çok zor döneme geldi senin ikinci bebiş.Ya sabır tesbihi çekeceksin.Dayanamayınca ben sinirden ağlardım inan.günaydın tüm güzell nisan annelerine opuyorumnanaktan
açılışı ben yapayım dedim ama dün akşam kapanış da erken yapılmışş :)))
bende okuldan sonra hiç giremedim... e harfi ödevdi.. ayyyy çıldırıcikktiim... sonra da karnım bir kasıldı kendimi sıkmaktan.. yatıpdinlendim de accık kendime geldim... neyse ben bulaşıklarımı şettireyimm gelirimm...
Çok sevindim canımmmmmm.Gözün aydın.kaydirigubbakcemile2günaydın canımm
bende dün kendi doktorum dışında bi doktora gittim. benim doktor plasenta previa demişti bana hatırlarsan. bu doktorda kızdı bana bu haftada böyle bi teşhiş konulmaz diye. ayrıca plasenta daha yeni olusuyomus kesesi varmış henüz. oda aşağıda değilmiş :) okadar sevindim ki .. 1 haftadır ne yediğimi nasıl uyuduğumu bilmiyodum. benim ilk gebelikte dış gebelikti. o yüzden bunda çok tedirgindim. üstüne bide bu olunca üzülmüştüm. ama boşunaymışş...çok sevindimmmm. hayırlısıyla şu 9 ayı tamamlasakta rahatasak hepimizz:CüvCüv:
kolay gelsin canım.Şenizkızlarrr.. ben mutfağa geçiyorumm... kızım beslenmesine evden götürmek için bişey sipariş verdii.. ouyurken yapaım da ancak pişer fln...
az sonra geliriimmm..
iyiyim yosuncum... sen nasılsın? bende tam mutfağa gidiyodum... yazdım ama yine söliimm çok sevindim sonuçlarınızın iyi çıkmasına.. gözün aydın.. darısı başıma :Saruboceq:
bende iyiyim çokşükür mesaideyim işte ne olsun.hep aynı.ınşallah canım inşallah güzel çıkar sonuçların.süprizzzzz
kızlar benim kollarımın altı yani göğüslerimin tam yan tararfları kaşınıyor sizde de varmı bide göbeğim. ama bakıorum göbeğimde çatlama filam yok çok şükür sizde varmı göbek kaşınması yada göğüs
Şimdilik yok ama bilmiyorum.Kaşıntı çatlamanın öncü habercisidir.Hani çatlaklar için kullanılan maddelerden kullanmaya başlasan iyi olur.(bebe yağı-badem yağı-üzüm çekirdeği yağı )vs.kızlar benim kollarımın altı yani göğüslerimin tam yan tararfları kaşınıyor sizde de varmı bide göbeğim. ama bakıorum göbeğimde çatlama filam yok çok şükür sizde varmı göbek kaşınması yada göğüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?