2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar 2 gündür griple savaşıyorum.bu kadar dikkat ettiğim halde gripe yakalandım.c vitaminli gıdalar ve ıhlamurlarla geçiştirmeye çalışıyorum.sizin bi tavsiyeniz varmı kızlar ya..

canım ılık suyun içine bal limon ve karabiber koy iç özellikle akşam yatmadan bi tane daha iç terle atarsın. aklıma başka bişey gelmiyor.. aslında terle hemen atarsın ama sıcak hamileye iyi gelmez.. umarım çabucak iyileşirsin

görmedim canım ya hemen çıkmıştım,balı hiç duymadım bugünde aynı olursam bi kaşık denerim....saol canım,şimdi bebişin annenede olan cicilerini ekliyim bari...

ya canım ben dün doktora gittim ama ilişkiyi sormayı unuttum.sıpayı öyle hiperaktif görünce herşeyi unuttum valla.düşündüm ne soracaktım diye bide.ama aklıma gelmedi malesef.

:kedi:
banada vermiyorlar canım bizede çeyiz gibi gelecek birde bizde adettir ilk kız olursa onun masrafları ananeye aittir o düzer herseyini,ayy canım o yatağı sorma fiyatı baya tuzlu,ama bende bayıldım alsakt 6 ayına kadar kullanırmışız yani ok gerekli bişi değil ama göz alıcı değilmi???

canım çok sağol.sanada geçmiş olsun.2 gün sürekli dinlendim bende.bugün kendimi biraz ii hissettim o yüzden işe başladım tekrar.ıhlamur yazısını kaçırmışım anlaşılan korktum şimdi.3-4 bardak içtim ama ya bişe olurmu?

canım çok sağol tavsiyeni bu akşam yapacam..çok illet bir hastalık bu grip ya

Kızlar selamlar,
gelincik geçmiş olsun canım, yapılabilecek şeyleri zaten yapıyormuşsun umarım çabuk atlatırsın.

Nasılsınız bugün kızlar?

bende iyiyim, miğdem sabah çok bulanıyordu ama düzeldim şimdi çok şükür. Yarın 2.li test için doktora gidicem benim için dua edin kızlar çok heyecanlıyım :)

bende iyiyim, miğdem sabah çok bulanıyordu ama düzeldim şimdi çok şükür. Yarın 2.li test için doktora gidicem benim için dua edin kızlar çok heyecanlıyım :)

işallah sonuçların iyi gelir canım
. ben daha yaptırmadım 14. haftada da doktor kontrolüm var heralde yapmayız bilemiyorum

işallah sonuçların iyi gelir canım
. ben daha yaptırmadım 14. haftada da doktor kontrolüm var heralde yapmayız bilemiyorum
aminn inşallah canım sonuçlar için beklicez tabi biraz ama olsun napalım :) yarın bebişimi görcem en çok o yüzden heyecanlıyım zaten:)

Canım ama herkes yaptırıyor bildiğim kadarı ile. Sen bi ara sor istersen doktoruna atlamış olabilir belki yoğunluktan fisfisfis

bugün sessiz kalmışsınız. yetiştim size.Nasılsınız? benim dizlerimin arkaları ağrıyor bi kaç gündür dükkanda bile uzatıp oturuyorum başka bi sıkıntı yok şükür

aslında düşünüyordum ben ona sormadan erkende gidebilirim yapsın diye. 13+2 de gitsem yeterli olurmu

iyiyiz sen nasılsınn

slm kızlarrr...
hala göbeği çok belli olmayan var mı ? ben mi panik yapıyorum acaba. benim belli eskiye nazaran ama dışardan anlaşılmıyor tabi. :umursamaz:

bugün sessiz kalmışsınız. yetiştim size.Nasılsınız? benim dizlerimin arkaları ağrıyor bi kaç gündür dükkanda bile uzatıp oturuyorum başka bi sıkıntı yok şükür

Hoşgeldin canım. geçmiş olsun, benimde bacaklarım ara ara ağrıyor ama öyle sıkıntı yaratacak şekilde değil çok şükür. Umarım geçer seninki de. :lepi:

valla canım ben ıhlamur çok içtim o ilk aşermelerimde günde 3-4 bardak içiyordum.çünkü su içemiyordum.bişey olmamıştı.ama ablam arkadaşlarına sormuş.doktorlara sormuş.bitki çayları genelde çok tavsiye edilmiyormuş dedi bana.

aslında düşünüyordum ben ona sormadan erkende gidebilirim yapsın diye. 13+2 de gitsem yeterli olurmu

iyiyiz sen nasılsınn

Canım şuan kaç hafta ve günlüksün? 13+2 oluyo bildiğim kadarıyla ama benim doktorum 12.haftanın içinde çağırdı beni. Bence de git canım

slm kızlarrr...
hala göbeği çok belli olmayan var mı ? ben mi panik yapıyorum acaba. benim belli eskiye nazaran ama dışardan anlaşılmıyor tabi.
Bugün 12:06

selam canım, benimde göbiş hafif çıktı çok değil giysili iken çok belli olmuyor ama giysi yokken aynada bizzat belli oluyor çok telaşlanma ne güzel işte iç karnın büyüktür belki. Hepimiz döbişler bi an önce çıksın istiyoruz ama ileride o göbişler çıktıkça da çatlarlar olacak ve keşke az büyüsede çatlağım fazla olmasa diye dua edicez :CüvCüv:

slm kızlarrr...
hala göbeği çok belli olmayan var mı ? ben mi panik yapıyorum acaba. benim belli eskiye nazaran ama dışardan anlaşılmıyor tabi. :umursamaz:

canım benimde çıkmadı hiç.ama dün doktor baktı herşey yolunda.zaten canım 10 cm falan büyüklüğünde bebek ne kadar çıksa çıkacak.kiminin karnı içeri doğru olurmuş.benimki öyle olabilir.niye diceksin.çünkü çok afedersin idrar keseme acayip basınç yapıyor ve azcıkda olsa hemen çişim geliyor.

GNAYDINLAR HERKESE.bugün nasılsınız kızlar*
dün akşam bişey oldu bira canım sıkıldı anlatmadan geçemicem size.kayınvalidem normalde beni hiç aramaz.aradı akşam napıyosunuz dedi.oturuyorum dedim.eşimi sordu nasıl,doktora gidecekti dedi.bende hııııııı turgutu aradın yani,dışarıda iyi dedim.gelince söylerim arar seni dedim.ben böyle deyince yok ben ikinizide aradım dedi.sinir oldum.eşimin annesi ama bıktım artık.dışarıda mükemmel görünüyorlar,annem bile sen kayınvalideni niye aramıyosun,onlar aramasın ama sen ara falan diyolar.biliyosunuz benim bebeğim tüp bebek ve ben kendi ailemden başka kimseden maddi-manevi bir yardım görmedim.ya dışarıda görseniz varya sizde bana inanmazsınız.eşimde diyor annemler seni kızı gibi görmediler,sende onları ailen yerine almadın diye.ama ben ailen şunu yaptı desem eşimde ailesini çok savunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…