günaydın kızlar 2 gündür griple savaşıyorum.bu kadar dikkat ettiğim halde gripe yakalandım.c vitaminli gıdalar ve ıhlamurlarla geçiştirmeye çalışıyorum.sizin bi tavsiyeniz varmı kızlar ya..
görmedim canım ya hemen çıkmıştım,balı hiç duymadım bugünde aynı olursam bi kaşık denerim....saol canım,şimdi bebişin annenede olan cicilerini ekliyim bari...
bizimde anane ve babanede ciciler varda.vermiyorlar.bizde adet sandık gibi çeyiz gibi gelir bebek eşyası.annem hepsini toplayıp bohça yapıp getiricek.canım annem pamuk elleriyle çok güzel şeyler ördü.ama konyada o şimdi.aslında bana örmedi.3 evladı var kim elini çabuk tutarsa dedi onun olucak.kaynanamda gördüğünü örmüş.saolsun oda patik bile var.ama azcık renkleri koyu olmuş yeşil falan.annem beyaz,pembiş,maviş şeyler yaptı.bide battaniye ördü süper olduda modeli yok.ben daha bişey almadımda.ama ruzenin senin koyduğun bir yatak varya kedi sepeti gibi yuvarlak cibindirikli bayıldım ona.almak isterim çok.
canım çok geçmiş olsun.bende dün akşam çok fenaydım ağzı burun karıştı.yattım hiç kalkmadan terlemişimde şükür şimdi az daha iyiyim.ıhlamura geçen kızlar sakıncalı yazmışlardı sanki.ama yapabileceğimiz fazla bişey yok.terlersen biraz rahatlarsın.bide dediğin gibi c vitamini immun sistemini güçlendirmek.
canım ılık suyun içine bal limon ve karabiber koy iç özellikle akşam yatmadan bi tane daha iç terle atarsın. aklıma başka bişey gelmiyor.. aslında terle hemen atarsın ama sıcak hamileye iyi gelmez.. umarım çabucak iyileşirsin
Kızlar selamlar,
gelincik geçmiş olsun canım, yapılabilecek şeyleri zaten yapıyormuşsun umarım çabuk atlatırsın.
Nasılsınız bugün kızlar?
bende iyiyim, miğdem sabah çok bulanıyordu ama düzeldim şimdi çok şükür. Yarın 2.li test için doktora gidicem benim için dua edin kızlar çok heyecanlıyım :)
aminn inşallah canım sonuçlar için beklicez tabi biraz ama olsun napalım :) yarın bebişimi görcem en çok o yüzden heyecanlıyım zaten:)işallah sonuçların iyi gelir canım
. ben daha yaptırmadım 14. haftada da doktor kontrolüm var heralde yapmayız bilemiyorum
aminn inşallah canım sonuçlar için beklicez tabi biraz ama olsun napalım :) yarın bebişimi görcem en çok o yüzden heyecanlıyım zaten:)
Canım ama herkes yaptırıyor bildiğim kadarı ile. Sen bi ara sor istersen doktoruna atlamış olabilir belki yoğunluktan fisfisfis
bugün sessiz kalmışsınız. yetiştim size.Nasılsınız? benim dizlerimin arkaları ağrıyor bi kaç gündür dükkanda bile uzatıp oturuyorum başka bi sıkıntı yok şükür
canım çok sağol.sanada geçmiş olsun.2 gün sürekli dinlendim bende.bugün kendimi biraz ii hissettim o yüzden işe başladım tekrar.ıhlamur yazısını kaçırmışım anlaşılan korktum şimdi.3-4 bardak içtim ama ya bişe olurmu?
aslında düşünüyordum ben ona sormadan erkende gidebilirim yapsın diye. 13+2 de gitsem yeterli olurmu
iyiyiz sen nasılsınn
slm kızlarrr...
hala göbeği çok belli olmayan var mı ? ben mi panik yapıyorum acaba. benim belli eskiye nazaran ama dışardan anlaşılmıyor tabi.
Bugün 12:06
slm kızlarrr...
hala göbeği çok belli olmayan var mı ? ben mi panik yapıyorum acaba. benim belli eskiye nazaran ama dışardan anlaşılmıyor tabi. :umursamaz:
aslında düşünüyordum ben ona sormadan erkende gidebilirim yapsın diye. 13+2 de gitsem yeterli olurmu
canım hiç telaşlanma ama 14. hafta geç olabilir.bende dün 12+3 dün doktor 13 içinde gel demişti.ultrasonla baktı ve dediki ben 2li test istemiyorum gerek yok.3lü yaparız dedi.bende siz nasıl uygun görürseniz dedim geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?