2010 Nisan Anneleri

yosuncum sende öle bi baksana ultrason resmine acaba tutacakmı bende pazartesi gidecem ve d dr a soracam eğer sölemezse cinsiyetini gün aldım pazartesi 11:30 randevum bebğimi çook özledim abisinide götürecem belki kalp atışınıda duyarız cinsiyetinide öğreniriz inşaaalllaaahhh

[ tam bende o siteye bakıyordum:)Canım bilmeki ne yatay nede paralel sanki namaz kılıyor gibi dedik güldük:)alnı yere bakıyordu.

sağol canım bende iyiyim siz bebişlerin cinsiyetini öğrendinizmi bende haftaya gidicem heyecanlanıyorum bakalım öğrenirmiyim diye

hoşbulduk hacercim ewt canım bende beklemedeyim en son 12 haftalıkken sormuştum doktora söylememişti bari tahminde bukunun demiştim onu bile söylememişti.sağlıklı hayırlı olsunlar işallah en başı oda.yinede bebişlerimizin cinsiyetlerinide merak edioz heves eddiyoruz işte

bence de yaa bende 10 haftalıktı gtmiştim 2 hafta geriden geliyo dedi kalp atışını bile duymamıştım sadece gördüm inş herşey yoluna girmiştir pazartesi randevum var bakalım hayırlısı inş test falanda yapılacak herhalde

öylemi canım şimdi küçüklerya daha ondan geriden geliyo gelmiştir belki doktora.işallah olmaz canım.bende salı gidicem canım ne testi yapılcakki canım ikili olduk bizde allaha şükür iyi çıktı.üçlü testede daha zamanımız var.

İnşallah haftasına ulaşır canım.Belkide geç döllenmedir.Güzel haberlerle dönersin inşallahŞeniz

Slm kızlar,nasılsınız?
Kızlar bebişiniz ultrasonda çok hareketli ise erkek oluyormuş. Bende başkaların yalancısıyım ama bazı arkadaşlarda hep öyle olmuşta. Benim bebişte çok hareketli, doktorum erkeğe benziyor deyince acaba doğru olabilir mi diye düşündüm?kaydirigubbakcemile2

Kızlar bu arada bir arkadaşımız dün saç dökülmesinden şikayetçiydi, mesajını bulamadım ama aranızda saç dökülmesi yaşayan varsa, banada oldu. Sonra tahlillerimde demir eksikliği çıktı. Doktorum demir vitamini verdi. Çok şükür şimdi yoluna girdi saçlarım.

hoşgeldin canım sağol sen nasılsın.benim bebişte ultrasonda takla atıyodu ama daha cinsiyetini söylemedi doktor canım.benimde saçım çok dökülüyodu bendede tiroit çıkmıştı ama hap kullandım ve geçti allah şükür.

a.s canım hoşgeldin.Benim kanımda düşmüş evet.2'li ile birlikte rutinlerde yapıldı çünkü.16 haftada takviye yapar.Aslında biz gebelerimize 12 haftadan sonra şart demir takviyesi diyoruz.

bişey diyecem kaan kocatepenin sitesinde yazıyodu ultrason resminde vücüda paralelse kız yataysa erkek olurmuş bazı doktorlaar cinsiyet thminini öle anlıyo 13. hafta gebeliğinde yazıyo okuyun isterseniz
CANIM YANLIŞ ANLAMIŞSIN GENİTAL TÜBERKÜL DEN BAHSETMİŞ GENİTAL BÖLGEDEKİ ÇIKINTI ERKEKLERDE YUKARI KIZLARDA VUCUDA PARALEL OLUR DEMİŞŞeniz

Çok şükür iyiyim canım. Kaç haftalıktı bebişin? Benimde doktorum henüz tam net değil ama bir sonrakinde kesinleşir dedi cinsiyeti.

öylemi canım bidahaki gidişte öğreniriz ozman allahın izniyle.benim bebiş 14+3 canım.senin.

a.s canım hoşgeldin.Benim kanımda düşmüş evet.2'li ile birlikte rutinlerde yapıldı çünkü.16 haftada takviye yapar.Aslında biz gebelerimize 12 haftadan sonra şart demir takviyesi diyoruz.

Doktorum bana folik asiti bıraktırdı. Elevit diye bir vitamin verdi. Yarın sağlık ocağında hazdıracağım. Çalışıyorsun ve zayıfsın vitamin almanda fayda var dedi. Birde çatlak kremi yazdı kızlar yarın alacağım.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…