bende bebek odalarına bakıyorum ben beşik ve dolap alcam.tam takımlar pahalı baya hemde gerek yok diye düşünüyorum.
canım sözün özü kimse kimseye muhtaç olmasın.yarınını düşünen bugününe yatırım yapar.bugün sana iyi davranır.yarında karşılığını alır.bizimkilerde 2. oğullarına herşeyin en pahalısını aldılar.banada dedilerki senin düğünün acele oldu o zaman öyleydi.şimdi böyle.ben hep diyorum.işallah ben bakmak zorunda kalmam.yatırımı kime yaptıysanız ona gidin o baksın size derim.şimdi kaynanalar kendilerine güveniyorlar ama yalnızlığı var bunun hastalığı var bunlarıda düşünmek lazım.tabiki bizde düşünmeliyiz.ama kaynana yaptığını almak ister.anne karşılık beklemez.o yüzden kaynana adı ve annelerimiz daha değerli.
konu değişti canım annecin ne şeker şeyler yapmış.ama bak ben size kızıcam ha.burda konuşalım ya bir kısmınız orda muhabbete devam ediyor ben 2 tarafıda açıp bakmıyorum.burası daha güzel oluyor kalabalık hem öyle değilmi.siz orda biz burda kaynatmayalım olmamı şekerler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amanın konu gene kaynanalara gelmiş,hiççç kafanıza takmayın,dert etmeyin onalrı böle kbul edin ,biz küçüğüz susalım albet bigün yaşlanıcaz demiycem dertli olanları çünkü aynı büyük bela benimde başımda var.ve de elden bişi gelmiyor,evet sadace biz üzüldüğümüzle kalıyoruz, acı çekiyoruz,ağlıyoruz,hatda sinir hastası oluyoruz ama kime zararı sadece bize.ben şunu öğrendim herşey inceldiği yerden kopar kimseye sahtecilik yapamam bu eşimin aileside olsa ben neysem oyum,bir insanı sevmediysem kimse bana onu zorla sevdiremez.....ben allaha havale ettim artık rabbim bunuda bizlere sınav olarak vermiş,elden gelen yok,kim istemez mutlu mesut olmayı amannnn booşverin kızlar.....ayy gene çok dellendim konu bu olunca konuşmadan duramıyorum .....
konu değişti canım annecin ne şeker şeyler yapmış.ama bak ben size kızıcam ha.burda konuşalım ya bir kısmınız orda muhabbete devam ediyor ben 2 tarafıda açıp bakmıyorum.burası daha güzel oluyor kalabalık hem öyle değilmi.siz orda biz burda kaynatmayalım olmamı şekerler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bir kısmımız nerde canım ya ben hepimiz burdayız sanıyorum,yada açıkçası ben sabahtan beri burdayım hararetle kaynana konusunu takip ediyorum ve sinirden dudaklarımı kemiriyorum:)))) bebişlerin cicileri kısmıysa dediğin ben arada ordayım valla ,ama şimdi bu konudayım bayadır ....
ben bikere sinir boşalttım ağlamaktan,eşim üzülme benide üzüyosun falan dedi.bir kerede annesi ağlamış bana çok ağır bi laf demişti.koşa koşa annesinin yanına gitti.ben kocama kızıyom aslında aradaki dengeyi kursaydı bunlar olmazdı
ayy benim karnım acıktı sen bişey yedinmi?ne yadin ne yedin söylesene*
bir kısmımız nerde canım ya ben hepimiz burdayız sanıyorum,yada açıkçası ben sabahtan beri burdayım hararetle kaynana konusunu takip ediyorum ve sinirden dudaklarımı kemiriyorum:)))) bebişlerin cicileri kısmıysa dediğin ben arada ordayım valla ,ama şimdi bu konudayım bayadır ....
ya ben biraz lazlık yapimmi nerde konuşuyosunz hani bebeğinin cicileri ay anlamadım asu oldum ben.ah kaynana aklımı başımdan aldı : )
al bende de okadar valla benim bi sorunum yok valdeyle ama kızları böle üzüyolar ya
deli oluyorum sanki kendi kızları yok:mymeka:
sana katılıyorum r:mymeka:uzenin takmıcan kafaya hep senden eksiliyor
onlar geçmişin intikamını alıyorlar bizlerden malesefki:mymeka:
sana katılıyorum canım eşler bir köprü olursa hersey mükemmel olur ama nerde.......bende acıktım tatlım yaa,ama ben dünden beri kereviz aşeriyorum şimdi gene ondan yiycem sanırım bitirene kadar çabalarım artık.....
ya ben biraz lazlık yapimmi nerde konuşuyosunz hani bebeğinin cicileri ay anlamadım asu oldum ben.ah kaynana aklımı başımdan aldı : )
:roflol:
aman sanki kocalarımız yetişkin.onlarda çocuk ne yapacaklarını bilemiyorlar.erkek çocuk zaten kendi bile tanımaz annesini.kimseye yakın olmazki.kapatalım konuyu dedik kaynanam aradı.öncesinde eşimi aramış.benim s... yapmışta gel al demiş.eşimde iyi olursa akşam beraber geliriz demiş.iyi gelin oğlum demiş.sonra beni aradı paralı güne katayımmı seni diye yok dedim bende.bana hiç akşama gelin falan demedi.eşime dedim annen bana gel demedi.oda annesine ne dese iyi sen niye ona gelin demedin.oda oğlum sana dedimya ondan demedim demiş.eşimde anne bana değil ona gel diceksin demiş.aman ya dedim kızdım eşime.ben öğrettim sanacak şimdi.oğlumu kışkırtıyor dicek.sende dedim niye öyle diyosun.amannn amann.eşleriniz böyle hatalı köprülerde kurabilir.
zaten onalrın dengesizlikleri yüzünden oluyo ne oluyosa....onlara gidiyolar canım diyolar bize gelinca canın çıksın oluyo....onlar yaşlı üzülmesin gelin herseyi çeker oluyooooo,çok kızdım çok fazla konuşmayalım kızlar bebişler kaynanalara çekmesin mazallah.......sonra evin içinde dolaşan minyatür bir kaynana düşünün ne komik dimi....benneyaptımki
kızlar ben yarın doktora gidicem bugün randevu almam gerek,fakat çok kararsızım bana bir akıl verin,çevremdede kimse yok bana doktor önerebilecek, seçenekleri sayıyorum kızlar: MEDİCANA HAS.- HOSPİTİLYUM HAS.-MELTEM HAS. - YAŞAM HAS. -ETHİCA İNCİRLİ HAS. -MEDİCAL PARK HAS. şimdi ben nereye gideyim ya acaba hepsine tek tek gitsemmi ee yuhh artık derim kendime.....ama ne yapcam o piti piti mi yapsam ya neden böle dondum kaldım ben internetden de araştırdım ama hiç yeterli olmadı.....
kızlar ben yarın doktora gidicem bugün randevu almam gerek,fakat çok kararsızım bana bir akıl verin,çevremdede kimse yok bana doktor önerebilecek, seçenekleri sayıyorum kızlar: MEDİCANA HAS.- HOSPİTİLYUM HAS.-MELTEM HAS. - YAŞAM HAS. -ETHİCA İNCİRLİ HAS. -MEDİCAL PARK HAS. şimdi ben nereye gideyim ya acaba hepsine tek tek gitsemmi ee yuhh artık derim kendime.....ama ne yapcam o piti piti mi yapsam ya neden böle dondum kaldım ben internetden de araştırdım ama hiç yeterli olmadı.....
canım senin ilk başlangıçta gittiğin bir doktor yokmuydu.bence en başta kimleysen onunla devam et.tabiki memnunsan.
canım medican da düzgün bey var kardeşimin doktoru çok iyidir. ama genede sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?