2010 Nisan Anneleri

bende bebek odalarına bakıyorum ben beşik ve dolap alcam.tam takımlar pahalı baya hemde gerek yok diye düşünüyorum.

bende baktım ama kardeşim diyoki: masrafı giderek artıyo doğmadan al ödemesini yap diyo bana.bende hamileliğin başında beri tamamlıyoruum onun parasını.ondan erkenden alıcam. tabi 2000 tl nin altında güzel bişey yok. bakalımm planlarıma uyarsa şimdilik böyle

amanın konu gene kaynanalara gelmiş,hiççç kafanıza takmayın,dert etmeyin onalrı böle kbul edin ,biz küçüğüz susalım albet bigün yaşlanıcaz demiycem dertli olanları çünkü aynı büyük bela benimde başımda var.ve de elden bişi gelmiyor,evet sadace biz üzüldüğümüzle kalıyoruz, acı çekiyoruz,ağlıyoruz,hatda sinir hastası oluyoruz ama kime zararı sadece bize.ben şunu öğrendim herşey inceldiği yerden kopar kimseye sahtecilik yapamam bu eşimin aileside olsa ben neysem oyum,bir insanı sevmediysem kimse bana onu zorla sevdiremez.....ben allaha havale ettim artık rabbim bunuda bizlere sınav olarak vermiş,elden gelen yok,kim istemez mutlu mesut olmayı amannnn booşverin kızlar.....ayy gene çok dellendim konu bu olunca konuşmadan duramıyorum .....

canım eşim öğretmen,ben ise tanıştığımızda ücretli öğretmenlik yapıyordum.biz eşyalarımızı biz alırız dedik.eşim zaten ailem ödeyemez dedi.bende tamam ama başka borç çıkartma bize geçinemeyiz dedim.eşimin ailesi balayı masrafımızı ve bizim burada düğünler yemekli olur onları ödeyecekti.naptılar dersin düğünde yenen yemek parasını bize ödettilr,balayına çeyrek bozarak gittik,kaldıki bizim onlara gelen ve asıl geline takılan çeyreklerden birkaçını almışlar.bana dediki kayınvalidem maaşla borçları ödedikten sonra cebimizde 20-30 tl kalıyo.annenler yardım etcek tabi dedi.annemlere güvenmişler demekki ve aynı yıl 1 yıllık kiramızı babam ödedi.benim ailemde yapmak zorunda değildi.eeeee şimdi yaşlılığı düşün.

biz bebişlerden konuşalım en iyisi bu,bende yatak odası düşünmüyorum....sadece bambu sepetlerden mi alsam diyorum bide park yatak....yada herseyi baştan aşağı düzsemmi bir eksiği kalmasamı acaba diyorum alınmış alınmıştır sonuçta.....çokkk kararsızım bakalım zaman ne göstericek...

ben bikere sinir boşalttım ağlamaktan,eşim üzülme benide üzüyosun falan dedi.bir kerede annesi ağlamış bana çok ağır bi laf demişti.koşa koşa annesinin yanına gitti.ben kocama kızıyom aslında aradaki dengeyi kursaydı bunlar olmazdı
ayy benim karnım acıktı sen bişey yedinmi?ne yadin ne yedin söylesene*

sana katılıyorum canım eşler bir köprü olursa hersey mükemmel olur ama nerde.......bende acıktım tatlım yaa,ama ben dünden beri kereviz aşeriyorum şimdi gene ondan yiycem sanırım bitirene kadar çabalarım artık.....

aman sanki kocalarımız yetişkin.onlarda çocuk ne yapacaklarını bilemiyorlar.erkek çocuk zaten kendi bile tanımaz annesini.kimseye yakın olmazki.kapatalım konuyu dedik kaynanam aradı.öncesinde eşimi aramış.benim s... yapmışta gel al demiş.eşimde iyi olursa akşam beraber geliriz demiş.iyi gelin oğlum demiş.sonra beni aradı paralı güne katayımmı seni diye yok dedim bende.bana hiç akşama gelin falan demedi.eşime dedim annen bana gel demedi.oda annesine ne dese iyi sen niye ona gelin demedin.oda oğlum sana dedimya ondan demedim demiş.eşimde anne bana değil ona gel diceksin demiş.aman ya dedim kızdım eşime.ben öğrettim sanacak şimdi.oğlumu kışkırtıyor dicek.sende dedim niye öyle diyosun.amannn amann.eşleriniz böyle hatalı köprülerde kurabilir.

zaten onalrın dengesizlikleri yüzünden oluyo ne oluyosa....onlara gidiyolar canım diyolar bize gelinca canın çıksın oluyo....onlar yaşlı üzülmesin gelin herseyi çeker oluyooooo,çok kızdım çok fazla konuşmayalım kızlar bebişler kaynanalara çekmesin mazallah.......sonra evin içinde dolaşan minyatür bir kaynana düşünün ne komik dimi....benneyaptımki

kızlar ben yarın doktora gidicem bugün randevu almam gerek,fakat çok kararsızım bana bir akıl verin,çevremdede kimse yok bana doktor önerebilecek, seçenekleri sayıyorum kızlar: MEDıCANA HAS.- HOSPıTıLYUM HAS.-MELTEM HAS. - YAŞAM HAS. -ETHıCA ıNCıRLı HAS. -MEDıCAL PARK HAS. şimdi ben nereye gideyim ya acaba hepsine tek tek gitsemmi ee yuhh artık derim kendime.....ama ne yapcam o piti piti mi yapsam ya neden böle dondum kaldım ben internetden de araştırdım ama hiç yeterli olmadı.....

hahahaaaa

canım medican da düzgün bey var kardeşimin doktoru çok iyidir. ama genede sen bilirsin

canım senin ilk başlangıçta gittiğin bir doktor yokmuydu.bence en başta kimleysen onunla devam et.tabiki memnunsan.

canım senin ilk başlangıçta gittiğin bir doktor yokmuydu.bence en başta kimleysen onunla devam et.tabiki memnunsan.

canım ben klinikte öğrendim gebe olduğumu ve hemen ordaki kadın doğum doktoruna muayne oldum,vede memnun değilim ama oraya gittim hep,ne yazıkki orda doğum yok,mecburen değiştirmek zorundayım....

canım medican da düzgün bey var kardeşimin doktoru çok iyidir. ama genede sen bilirsin

bende duydum düzgün bey çok ilgili bir doktormuş,herkezde çok memnun yalnız orda çalışan diğer kadın doğumcular nasıl peki onlardan memnun değillermi acaba???hastane dıştan çok kaliteli görünüyor araştırdım hemde iyi gibi....bakalım biraz daha fikir lazım genede saol canım....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…