bişey değil canım. yani kardeşimin çocuğu 2.5 yaşında hala ikisinide ismiyle sorar. çok ilgilidir. bilgin olsun
Ben geldim mamamı yiyip tekrar döndüm canlar :)
Ben geldim mamamı yiyip tekrar döndüm canlar :)
afiyet olsun canım bugün benim hiç yiyesim yok valla dün akşamda yemedim.
bu arada kızlar muayeneye zam gelmiş.özel hastanelerde falan.ayrıca ssk lılarda eczanelere 8 tl veriyor.ben çalıştığım için 3 tl verdim.muayenemizde 21 tl olmuş.
ewt bende dün farkettim zaten özel gidiyorum ben hep 35 tl veriyordum,diğer seçtiğim hastanenin fiyatı 65 lira zamlanmış böle değildi......
afiyet olsun canım bugün benim hiç yiyesim yok valla dün akşamda yemedim.
bu arada kızlar muayeneye zam gelmiş.özel hastanelerde falan.ayrıca ssk lılarda eczanelere 8 tl veriyor.ben çalıştığım için 3 tl verdim.muayenemizde 21 tl olmuş.
hoşgeldin canım ben daha gidemedim mamamızı almaya ananemiz yapmış saolsun.....böle hazıra konmak süper iyi geliyo....
hoşgeldin canım ben daha gidemedim mamamızı almaya ananemiz yapmış saolsun.....böle hazıra konmak süper iyi geliyo....yerimseniben
hepimizin mama saati bende mama yiyorum.ama benimki çalışan kadın maması malesef.p... salatası nasılsa basit canınız çekmez.bunada şükürler olsun.
Benim canım çekti valla tatlım kaydirigubbakcemile3
ya bende çalışıyorum ve yemekler hep hazır türden şeyler. bebişi sağlıklı besleyemediğimi düşünüyorum :umursamaz: yarından sonra bol meyve felan getireceğim yanımda. nasılsa ofiste hamile oldugumu herkes öğrendi :teytey::teytey: meleklerimizi iyi beslemek lazım artık annecikler :CüvCüvpuyorumnanaktan
Benim canım çekti valla tatlım kaydirigubbakcemile3
ya bende çalışıyorum ve yemekler hep hazır türden şeyler. bebişi sağlıklı besleyemediğimi düşünüyorum :umursamaz: yarından sonra bol meyve felan getireceğim yanımda. nasılsa ofiste hamile oldugumu herkes öğrendi :teytey::teytey: meleklerimizi iyi beslemek lazım artık annecikler :CüvCüvpuyorumnanaktan
bende yanımda meyve getiriyorum canım. Gerçekten gerekli, fazla meyve tüketen biri değildim şimdide çok tüketemiyorum ama eskiye nazaran iyiyim. Ofiste yeniyor kaydirigubbakcemile5
canım ben daha tam yemeğe alışamadım.afedersin şekerim ama eve gidince yaparsın çok kolay nasılsa.yaparsın dimi :kedi:.aşermeler şükür bitti ama hafif hafif yiyorum.bu hafif çok iyi geliyor.bide doktor tembih ediyor.yok yumurta ye,yok süt iç,tavuk,balık, et falan.inanın ağzıma süremiyorum.aslında aşererken haşlanmış patatesten bile tiksinmiştim ama.şükürki az az yiyorum işte ne yapayım.ben iş yerine kuruyemişle meyve getiriyorum bol bol.hem kokmaz fazlada yer tutmaz.ama benim kendime ait odam var sıkıntı olmuyor.öğlen yemeğe bile gidemiyorum henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?