selam şekerler 2gün oluyo çook kötüyüm miğdem habira bulanıyo en kısa zaman da geçer inşşş
sizler nasılsınızzzz kızlar bebişler nasıllll
selam şekerler 2gün oluyo çook kötüyüm miğdem habira bulanıyo en kısa zaman da geçer inşşş
sizler nasılsınızzzz kızlar bebişler nasıllll
canım ya 14. hafta hala devammı.aceba ikiz oluncamı bu kadar zorladı canım seni.hafif şeyler tüketmeye çalış.yiyebiliyormusun canım.kusman varmı.
ohhh ne güzel yarın bebiş görmesi var demekki allahım tamamına erdirsinnn
yarın cinsiyet belli olmaz dimi erken daha benim ki henüz belli değil
ikizler iyiler de bulantıları bitmyo bi bitse daha da güzel olcakk
SEMAFATİH canım benimde 2-3 gündür tekrar geldi miğde bulantılarım.
Biraz öncede durup dururken ağladımsizdede oluyor mu böyle
eskiye göre biraz azaldı aama ara ara fena oluyo hafi şeyler tüketiyom ağırlariyice kötü yapıyo elma çoook yiyom dinlendiriyo miğdemi bide canımçekiyo bu hızla elma ağacı da doğuracamm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akarcım bende ağlama yok geçti önce daha duygusaldım şimdi iyiyim bidde bulantılr geçse değmeyin keyfimize
saol atalacım yi dileklerin için rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin
hemencik 9 ayın geçmesini istiyom bebek kokusu isitiyom günlerde ağır ağır gidiyooo
aynen hayatim aynen hic farkli degil tatlim aglamak icin dogum videosu izlemem yeter mide bulantisi sorma zaten ögürmem hala var yanliz degilsin tatlima.s.
akarcım bende ağlama yok geçti önce daha duygusaldım şimdi iyiyim bidde bulantılr geçse değmeyin keyfimize
kızlar bende hiçç doğum korkusu yokk sezeryan olmam inş dr ikiz kesin sezeryan olur dedi ama ben normalden yanayım gayet rahatım tıkk yokkk
geçer akarcım sen kaç haftalık gebesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?