2010 Nisan Anneleri

selam şekerler 2gün oluyo çook kötüyüm miğdem habira bulanıyo en kısa zaman da geçer inşşş
sizler nasılsınızzzz kızlar bebişler nasıllll

ya benim şu bebek takvimim sürekli duruyo bir gün arkadan geliyo benim 11+6 olmam gerek ye neden takıldı şimdi....

selam şekerler 2gün oluyo çook kötüyüm miğdem habira bulanıyo en kısa zaman da geçer inşşş

ahh canım ya geçmiş olmuş,bende dün berbattım bi tutdu midem anlatamam.....benim bebiş iyi tatlım ya yarın bişi olmazsa görcem inşlh,senin ikizler nasıl???

canım ya 14. hafta hala devammı.aceba ikiz oluncamı bu kadar zorladı canım seni.hafif şeyler tüketmeye çalış.yiyebiliyormusun canım.kusman varmı.

ohhh ne güzel yarın bebiş görmesi var demekki allahım tamamına erdirsinnn
yarın cinsiyet belli olmaz dimi erken daha benim ki henüz belli değil
ikizler iyiler de bulantıları bitmyo bi bitse daha da güzel olcakk

canım ya 14. hafta hala devammı.aceba ikiz oluncamı bu kadar zorladı canım seni.hafif şeyler tüketmeye çalış.yiyebiliyormusun canım.kusman varmı.

eskiye göre biraz azaldı aama ara ara fena oluyo hafi şeyler tüketiyom ağırlariyice kötü yapıyo elma çoook yiyom dinlendiriyo miğdemi bide canımçekiyo bu hızla elma ağacı da doğuracamm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben bugün dedimki canım.ya dedim ikiz olsaydı ne güzel tek seferde bitirirdik bebiş işini.ne ala.hoca diyoki sen birinin hakından gelemedin 2 tane olsa ne yapardın diyor.haline şükret.öyle tabi 2 tanenin işide zor,taşımasıda ama tadına bir başka olur eminim.canım benim cümleyle analı babalı büyütmek nasip etsin Rabbim (c.c.).

SEMAFATıH canım benimde 2-3 gündür tekrar geldi miğde bulantılarım.
Biraz öncede durup dururken ağladım sizdede oluyor mu böyle

herkese selamlar yuppi 3.5 aylik oldum artik göbisde cikar haraketlerde baslar degilmi kizlar cinsiyetini bilmiyorum hala ama ilk bebek saglikli olsun insallah önemli degil 2.Allah kerim

SEMAFATİH canım benimde 2-3 gündür tekrar geldi miğde bulantılarım.
Biraz öncede durup dururken ağladım sizdede oluyor mu böyle

aynen hayatim aynen hic farkli degil tatlim aglamak icin dogum videosu izlemem yeter mide bulantisi sorma zaten ögürmem hala var yanliz degilsin tatlima.s.

canım aynen.6. haftadaydım galiba.hiç bişey yemiyorum.yatıyorum sürekli.bir gece rüyamda elma gördüm bir ısırıyorum.olmamış starling elma.nişastalı nişastalı yerken uyandım.eşime aldırdım hemen.sonra çok dua ettim.Allah (c.c.) ' ım sen bu elmayı yaratmasan ben ne yerdim diye.ama elma iyidir beni o yaşattı diyebilirim.işallah bebişlerimiz güzel olur.elma cildi güzelleştirir derlerya.benim cildim bozukta birazcık.işallah bebişiminki pürürzsüz kaymak gibi olur.tabi önce sağlık.

akarcım bende ağlama yok geçti önce daha duygusaldım şimdi iyiyim bidde bulantılr geçse değmeyin keyfimize
saol atalacım yi dileklerin için rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin
hemencik 9 ayın geçmesini istiyom bebek kokusu isitiyom günlerde ağır ağır gidiyooo

elifcim sende de mi bulantı var
ay annelik çok zor zanaattt anne hakkı hiç ödenmezzz benim bi tanesi kız olursa eğer ismini elif koyucam şimdi senin isim de elif kızımın adaşısın eğer olursa ablasıı

kızlar sanki ben bu yavaşlıktan memnun gibiyim.hele bide eski sağlığıma kavuşsam deymeyin keyfime.niye diye sorarsanız doğum korkusundan.düşünmemek için kendimi tutuyorum ama doğum yapma fikri galiba beni ürkütüyor.benim bebiş istediği kadar kalabilir içerde yani sositososito

aynen hayatim aynen hic farkli degil tatlim aglamak icin dogum videosu izlemem yeter mide bulantisi sorma zaten ögürmem hala var yanliz degilsin tatlima.s.
hüngür hüngür ağlıyorum valla bi geldimi :a015: sulu göz oldum çıktım yaa...

akarcım bende ağlama yok geçti önce daha duygusaldım şimdi iyiyim bidde bulantılr geçse değmeyin keyfimize

ahh bendekide geçse keşkeee senağlama

kızlar bende hiçç doğum korkusu yokk sezeryan olmam inş dr ikiz kesin sezeryan olur dedi ama ben normalden yanayım gayet rahatım tıkk yokkk

kızlar bende hiçç doğum korkusu yokk sezeryan olmam inş dr ikiz kesin sezeryan olur dedi ama ben normalden yanayım gayet rahatım tıkk yokkk

bende korkmama rağmen normal istiyorum çok.ama o iğrenç masaya yatmak ve ayaklarımı kaldırma fikri içimi oynatıyor sanki.bide normalde aniden sancı tutuyor.ya doktorum yetişemezse ya yolda doğurursam diye salak salak düşüncelerim var.halbuki sancı aralıklı gelirmiş.biride diyorki en hafifine bile dayanamadım.beni bayın alın dedim sezeryan oldum diyor.bitanesi kapıda araba beklerken doğurmuş kendisi.ayyyyyyyyyy dinlemesem daha iyi ama anlatılıncada ilgimi çekiyor şekerim duyarsız kalmak imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…