2010 Nisan Anneleri

atalacım rahat ol panik yokk duyma bu doğum hikayelerini herkesn farklı olur sancısı doğumu tek denecek şey var allahım bir seste kurtarsın darda bırakmasın
neyse güzell anneler ben çıkıyom elmamı yiyim miğdem hafiften başlıyo sankiii

merhaba kızlar nasılsınız güzel nisan annişleri

afiyet olsun canım görüşürüzz :teytey:

kızlar bende kaçar.hepinizi kocaman öpüyorum.Rabbime (c.c.) emanetiz.

merhabalar nisan anneleri, ben kulube bugün üye oldum.Allah nasip ederse ben de Nisan sonunda anne olacağım.11,5 haftalık hamileyim.İlk hamileliğim:ecrin_bebek:şuana kadar en büyük problemim bulantı ve halsizlik.3.aydan sonra hafifler diyorlar..inş.öyle olur..
tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini beklerim..:CüvCüv:

Canım hoşgeldin aramıza :) İnşallah sorunsuz bir hamişlik geçirirsin. Allah sağlıkla kucağımıza alabilmemizi nasip eder inşallah yavrularımızı :Saruboceq:

ben 12+2 haftalık hamişim 2-3 gündür tekrar miğde bulantım ve halsizliğim başladı sanki yeni hamile kalmışım gibi inşallah geçer bir an önce. Yarın da doktora gideceğim 2.li test için... Böyle işte :CüvCüv:

slmmm kızlarrr ... annemi gönderipyemeğimide hazırladım.. okul dönüşü pişirmek üzere beni bekliyoo...ancak gelebildim.. 5 buçuğa kadar burdayım inşallah... umarım herkesiyidirr... yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...

diyarr.. cnım sende hoşgeldiinn.. bende 11 buçuk haftalık hamileyimm.. ben 11+4 deyim.. sen 11 + ? ..

HOŞ geldin canım a.s.
ne güzel mamanıda hazırlamışsın :gitme:

merhaba akar, içten dileklerin için çok teşekkürler..bazılarının ne güzel ne bulantı ne bişey..özeniyorum valla.:gitme: neyse inş. sonu iyi olur hepimiz için.ben de biraz önce randevumu aldım doktordan.haftaya ense kalınlığı testi için gideceğim.inş.ters bişey çıkmaz.:Saruboceq: bi de benim enfeksiyon sorunum var.antibiyotik kullandım bi süre ama.sanırım tam geçmedi.ona kafayı taktım bu ara...ilaç kullanmaktan da nefret ederim, vitaminleri bile zor alıyorum.:1no2:

kızlarrr napıyorsunuzzz acayip sıkıldım ben yawww....neden böle oldu şimdi bi arkadas olsa yanımda alsak meyvelermizi karşılıklı yesek iki çift laf etsekk ya çok şeymi istiyorum...

o benim nickim hayatim asil adim fatma ama elif adini cok severim kizim olursa adini elif mi koyarim bilmiyorum ama anlami ve kuran-kerim olusturan harflerin ilki oldugu icin elif cok hosuma gider hemde cok kibar gelir o isim bana ama yinede ne güzel kizinin adinin elif olmasi allah hayirli dogum nasip etsin gülüm

AMİNN canım, inşallah hepimizinki güzel geçerrr...
Bu arada geçmiş olsun, bende ilaç kullanmayı hiç sevmem canım ama bazı durumlarda mecburuz işte... İnşallah geçmiştir ya da en kısa zamanda geçecektir enfeksiyonun :Saruboceq:

benim de 11+5:lepi: demek aynı günlerde doğum yapcaz..çok sevindim..senin 2. doğumun galiba...ilkler hep böle sıkıntılı mı olur :uhm:

kızlarrr napıyorsunuzzz acayip sıkıldım ben yawww....neden böle oldu şimdi bi arkadas olsa yanımda alsak meyvelermizi karşılıklı yesek iki çift laf etsekk ya çok şeymi istiyorum...

haklısın canım yaa bende ofisteyim ama evde olsam böle arkadaş ortamı hep beraber hem muhabbet hem meyvemizi sebzemizi yesek ne güzel olurdu valla, ama işte durum bu :hulya:

Amin Elifcim cümlemize... Elif çok güzel isim ama çoook var o yüzden ben düşünmem sanırım Elif koymayı fisfisfis

Ben 5 yildir yanlizim canim hep yanliz esim disinda dostum yok bu almanya denilen memleket ne dost birakiyor nede iki sohbet

hoşbuldum akarcım...
evett bugün erken yaptım yemeğimii.. okul dönüşü geç kalıyorum da... hazır olunca iyi oluyoo. allahtan hemen pişmesi gerekmeyen bi yemek (isim vermiyorum..:)

hoşbuldum akarcım...
evett bugün erken yaptım yemeğimii.. okul dönüşü geç kalıyorum da... hazır olunca iyi oluyoo. allahtan hemen pişmesi gerekmeyen bi yemek (isim vermiyorum..:)

Ellerine sağlık ve şimdiden afiyet olsun canım cokacimcoook
bence de isim verme hemen canımız çekiyo sonraaa

slm kızlar yemeğimi bende az bucuk tamamladım gibi.
yaa benim göğüs uçlarım baya baya koyulaştı sizinde ölemi ki.
bulantılarım geçti istifra bu hamileliğimde de olmadı yani toplasan 4 kez falan.
oğlumda da öyle hiç bulantım olmamış istifra etmemiştim.ama bunda bulantım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…