evet canım güzel olur.Şimdiden ellerine sağlık.buyrunnnnnnnnnkızlarr arkadaşa sordumm.. o daocak topiğindeki listeden alıntıyapıp değiştirip yapmış ilk olarakk.. bende jnaz ın listedsini alıp kendi bilgimi değiştirebilmiştim... yine öyle yapmak en mantıklısı şimdilik... daha fazla beklemeyelim demi ama :))))
canım bana eklermisin 12+5=6,3 cm-ense kalınlığı:1.1:teytey: :sm_cool: veeee işteee listemiiizzzz :sm_cool: :dance:
bilgilerinde değişiklik olmasını isteyen... yada listede olmayann... yanilisteyle ilgili her konuda bana özelden msj.. atabilirsiniz canlarımm... yalnız şunu belirteyim 50 den fazla nazar boncuğu fln koyulmuyoo.. bunaüzüldüm tabikii.. istenirsehepsini kaldırabiliriim... yada listede sadece adı yazan ama topiğe girmeyenlerde belli gibii. istenirse onları da silebilirim... yada kalabalık dursun diyosanızkalabilir...sizyazın ben yapiiim...
ruzenin... bence öyle olması mantıklı ama 15-20 kişi kalırsak listede sonra kaydirigubbakcemile3 güncel bilgin varsa yaz seninkileri dedeğiştiriyim cnmm.. yosunlahacerinkini değiştiriyorum...
:teytey: :sm_cool: veeee işteee listemiiizzzz :sm_cool: :dance:
bilgilerinde değişiklik olmasını isteyen... yada listede olmayann... yanilisteyle ilgili her konuda bana özelden msj.. atabilirsiniz canlarımm... yalnız şunu belirteyim 50 den fazla nazar boncuğu fln koyulmuyoo.. bunaüzüldüm tabikii.. istenirsehepsini kaldırabiliriim... yada listede sadece adı yazan ama topiğe girmeyenlerde belli gibii. istenirse onları da silebilirim... yada kalabalık dursun diyosanızkalabilir...sizyazın ben yapiiim...
haklısın canımcığım.Sana katılıyorum.opuyorumnanaktanlistemiz çok güzel olmuş ellerine sağlık bebegcim....ben diyorum ki listeye ismini yazdırıpta topikte bikere bile bulunmayan arkadaslar var yani sadece isim olarak burda bulunmaları gereksiz biz yine kendimiz olalaım zaten yeteri kadar kalabalığız bölece karışıklık daha az olur diye düşünüyorum yani diğer isimler silinebilir bebegcim sizler ne düşünüyorsunuz hemde liste düzenli durur.....
evet canım onlar devlet sırrıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yosuncum.. senin yaşın ve kilon da yok cnm listede... :))
evett canımmmmmmmmmmm.Şenizopuyorumnanaktan evett kızlarr değişiklikleri yapmaya başladımm... kızlarr çok girmeyenlerii silelimmi diyoruzz.. herkes fikrini yazarsa sevinirimm... gerçi ben yeni listeye giren arkadaşları girmeyenlerin adını silip onların yerine yazmaya başladım ama neyse :roflol:
tamam canım.yaz sen bakalım fikrimizi söylerizhacercim... çok haklısın kuzumm sata göre liste daha mantıklı... bu liste eskisinin değişmiş hali :))o yüzden isme göre bile değill.. bi sıralama yok yanii.. ama canımcım bunu benim boş bi anımda yapsam nasıl olurr.. baya bi zamanımı alır gibime geliyoo... ve yarım saatim var okul için... ama ne dicemm şu listeden silinenler bi belirlenip silinsin de liste tenhalaşınca daha kolay olur gibi sanki hıı ne dersiniz... :1rolleyes: bu arada tahminleri de yazabilirim tabi(kendi tahmini)şeklinde... ok. mi?
yosun... amaannn arkadaşımmm... nolcekkine kıı... ama tabiki senin kararın cnmm.. saygım sonsuz... opuyorumnanaktan
kızlarr ben listeden silinmesi için isimleri yaziim istersenizz.. siz ben görmeden girenler fln varsa söleyin ona göre siliyim.. daha iyi olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?