2010 Nisan Anneleri

canım ben o zaman 13+4 olcam.ayrıca benim doktora bi haller oldu 2 li falan yapıcaz demedi.bizim doktor genelde 3lü yapıyormuş.sadece ene kalınlığına bakcak heralde
benimde aynı yaa bende pazartesi13+6 olcam

bebeg83 nasılsın canım ii sin inşallah ...artık kimsenin sabrı kalmadı herkes liste hazırlansın diyor sende başla istersen

yaa uyuyamadım geldim yine çok uykum var ama uyuyamıyorum yaa

hacercim.. bende 12+1 olucam... ahh canımm sormagördüm liste konusu açılmış yine... inanmazsın netten ona bakıyodum.. yeni bi liste nasıl olştrabilirm yada hazır bulabilirmiyim diye... halaa da araştırıyorm...
ya ne biliim nasıl yapsak... bugün ayarlayamasam yarın gece kardeşimi uyutmam yaptırırım ona ama yeni bilgiler fln.. bana gönderilir heralde.. bi de certuran da hazır liste vardı o devam etsin diyenler de var canmm.. kesinleşse bi en olmadı ben bi grafiker bulup yaptırırım şööylefiyakalı bi tablo bize ama kesinleşse güzeliimm..

batuhanım.. amiiin. cnımm rabbim seninde dualarını kabul etsin.. ben iyiyim valla ama moralim bozuluyo artık.. cidden liste yapılsın diye bi kafa yoriim dedim nette... sen nasılsın?

zeyracımm... uyuma tabi güzeliimm.. bak ben burdayımm.. :)))) iyisin inş. :)) liste işini nasıl yapıcaz bitanem yaa? kesin bişiy densin de ona görehızlandırayım bende çalışmaları... :))))

ben şu şubat annelerinde listeyi yapan arkadaşı tanyorumm.. bi bakiim online se sorarım onaa..

aynen canım yaa... bide başım ağrımaya başladı fena yani
canım ya kıyamam sana ben bilirim o baş ağrısını aslında birazcık uyusan canım belki geçer ilaçta alamıyoruz rabbim şifa versin amin
bak canım artık kaç gün oldu yok jnaz artık arkadaşlarında dediği gibi 4 aylık oldu nerdeyse bebişler canım yapmaya çalış canım yapabilirsen ona görede bilgiler girere yavaş yavaşa.s

hayırlı cumalar nisan anneleri...............
hoşgeldin cnım hayırlı cumalar

zeyracım.. tamam cnımm.. çalışmaları ve araştırmalarıhızlandırıpresmen alıyorum liste olayını üzerime mademm... ben listeyi yapıp eklerimm .. inş. yani :))) sonra görenler değişmesini istedikleri bilg,ileri bana yazar bende değiştiririm cnmmm... öptüm senii :))))

hacercim.. mayıs anneleri ok. cnm.. bakatyım .. görmedimm...

alkisalkisalkis:ecrin_bebek: kolay gelsin canım benim :1hug:

aaa mayııs mı yazmışım bu oğlan bede akıl bırakmad valla mart diyecektim yaa kusura bakma

bende mayıs topiğine baktım kızz... :)) neyse marta da bakarım...

kızlarrr yarın bursa da da kadınlar kulübünün buluşması varmışş... 14:00 de... bakalım.. inş. gidebilirsemmm... anneme gidicem sabahtan çünkü.. durumlar elverir misafir fln gelmezse inş... :))))

Değişiklik olur ne güzel gezersinsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…