2010 Nisan Anneleri

Evet canım ya sat'ya göre ya da tahmini doğum tarihine göre sıralama olsa çok daha şık olur. Bu arada bende girmeyenlerin listeden silinmesi taraftarıyım. Alınmasınlar canım, arzu ederlerse yine eklenir. Burada amaç düzenli ve istikrarlı bir liste oluşturmak...
Çok heyecanlandım biliyormusunuz, bu liste bugün gördüğüm en güzel şey...
Nazar boncuğu meselesine gelince bence hiç gerek yok zaten bir boncuklarımızı göbişimizde taşıyoruz :CüvCüv:

ya bencede kalabilir isimler nazar boncuğuna da gelince arkadaşımızın dediği gibi sayfa başına koyman yeterli gibi geliyor tabi siz bilirsiniz ama

cinsiyetleri belli olanlar kız olanların yanına:hulya:erkek olanların yanınadagamyoncuiremsuseni uğraştırmıyosa tabii nazar boncuğunada gerek kalmaz o zaman
ben öle yazdım ama sen başka bişeyse yapabilirsin benim onlar çok hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
Cnım sata göre yeniden düzenlemek zordur ama yine de bebeq bilir.Ha bu arada pembe hera arkadaşımız kürtaj olmuştu.(

Son düzenleme:
en iyisi hazırlada bize gösterme tam liste hazırlansın sonra göster merak edelim şaka yapıyom sakın haakaydirigubbakcemile3

kızlarr ben bu topikte hiç görmediğim isimleri yazıyorum..amaiçlerinde girenler varsa bildiğiniz.. yada benim yazmadıklarımdan girmeyen lütfen belirtin... ve bu yazdıklarımdan giripte benim denkgelmediğim varsa lütfen kusura bakmasınn... söyler ve silmeyebilirim... tekrar gelirlerse de ekleyebilirz yanii..

acer28 , birperi , ebram , kayserilim , eylül35 , nesli , tatu , sena , viena , kokoşçum , allegra , etelane , rosemaria , gülsümmmm , şevval , melisesra(istenirse kalabilir) , masalsi , parisparis , baharçelik , sarımelek A&B , princess of rain , ummuhan_d , kardelen-86 , dsa06 , pembehera

25 kişi kızlarrr... fikirlerinizi bekliyorum..ona göre silerim...

princess of rain ve ummuhan_d ara ara giriyor sanırım bikaç defa rasladım ama yazmıyolar diğerlerini bilmiyorum melisesrada burda açıp kendini gördümü üzülebilir zaten bebği alındıktan sonra da hiç raslamadım

kızlarrr..lütfennn..bu liste için ne zamandır bekleniyoo.. lütfen fikirlerinizi söyleyin siz..uğraştırıyosa söylerim ben size merak etmeyin...

hacercim... onlardan koymam için nazar boncuklarının gitmesi gerekiyo zatenn.. ama bencede listenin başında bir tane var zaten yeterlii.. hepsini siliyorum o zamann...zaten o kadar çok eklenicek şey olucakki listeye... boncuğa yer kalmıcakk.. cinsiyet.. isimler fln...

yosuncummm... girmeyen arkadaşlar silinirse daha kolay olur sata göre liste yapmam.. ama silinmeselerde yapıcam zatennn.. siz isteyin ben yapayım anacımmm :))) ama şu an değil malesef.. boş bi anımda yapıcam söz... çünkü bilgileri tek tek not alıp silip tekrar yazmak gerekiyoo... :))) pembehera yı bilmiyodum ben.. üzüldüm cnmm.. rabbim sabır versin..

melisesra silinmesin isterim ama gördükçe listede adını üzülüyormudur
prencess of the rain,kardelen86,ummuhan_d, geliyor.
kayserilim,nesli,sena,viena,allegra,etelena,şevval,masalsi,parisparis.dsa06 bunları görmüyorum.

ayy biz seni sıkmayalım canım yaa valah işin zor ama bizde çook heycanlandık ayy zaten şu an benim için önemli olan yaşım kilom ve artık kese görüldü yazmasından gıcık oluyodum onlar düzeldi yaa eline sağlık canım teşekkür ederim

balım ben demedim ki sata göre yap diyezemuszemus
sata göre zor olur dedim benŞeniz

ben olsam allah korusun orda ismimi gördükçe çok üzülürdüm benm olsaydı bende bu yaşananları yaşardım diye düşünürdüm çok zor bi durum allah sabır versin
oğlumun canım sıkılıyor kızlar biraz dışarı çıkacaz biisikletini sürsün sonra gelirim artık
bebeg83 kendini yorma canım boş zamanında yaparsın allah kuvvet versin

balım ben demedim ki sata göre yap diyezemuszemus
sata göre zor olur dedim benŞeniz

ben dedim canım ama zor olursa yapma dedim kendin bilirsin dedim öle bi düzenleme yapılırsa kim önce doğum yapacak ne zaman yapacak falan düzene girer artık duruma baksın yapabilirse yapsın

Kızlar ben yemek faslına geçiyorum.Görüşürüz.opuyorumnanaktana.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…