kızlarr ben bu topikte hiç görmediğim isimleri yazıyorum..amaiçlerinde girenler varsa bildiğiniz.. yada benim yazmadıklarımdan girmeyen lütfen belirtin... ve bu yazdıklarımdan giripte benim denkgelmediğim varsa lütfen kusura bakmasınn... söyler ve silmeyebilirim... tekrar gelirlerse de ekleyebilirz yanii..
acer28 , birperi , ebram , kayserilim , eylül35 , nesli , tatu , sena , viena , kokoşçum , allegra , etelane , rosemaria , gülsümmmm , şevval , melisesra(istenirse kalabilir) , masalsi , parisparis , baharçelik , sarımelek A&B , princess of rain , ummuhan_d , kardelen-86 , dsa06 , pembehera
25 kişi kızlarrr... fikirlerinizi bekliyorum..ona göre silerim...
kızlarr ben bu topikte hiç görmediğim isimleri yazıyorum..amaiçlerinde girenler varsa bildiğiniz.. yada benim yazmadıklarımdan girmeyen lütfen belirtin... ve bu yazdıklarımdan giripte benim denkgelmediğim varsa lütfen kusura bakmasınn... söyler ve silmeyebilirim... tekrar gelirlerse de ekleyebilirz yanii..
acer28 , birperi , ebram , kayserilim , eylül35 , nesli , tatu , sena , viena , kokoşçum , allegra , etelane , rosemaria , gülsümmmm , şevval , melisesra(istenirse kalabilir) , masalsi , parisparis , baharçelik , sarımelek A&B , princess of rain , ummuhan_d , kardelen-86 , dsa06 , pembehera
25 kişi kızlarrr... fikirlerinizi bekliyorum..ona göre silerim...
kızlarrr..lütfennn..bu liste için ne zamandır bekleniyoo.. lütfen fikirlerinizi söyleyin siz..uğraştırıyosa söylerim ben size merak etmeyin...
hacercim... onlardan koymam için nazar boncuklarının gitmesi gerekiyo zatenn.. ama bencede listenin başında bir tane var zaten yeterlii.. hepsini siliyorum o zamann...zaten o kadar çok eklenicek şey olucakki listeye... boncuğa yer kalmıcakk.. cinsiyet.. isimler fln...
yosuncummm... girmeyen arkadaşlar silinirse daha kolay olur sata göre liste yapmam.. ama silinmeselerde yapıcam zatennn.. siz isteyin ben yapayım anacımmm :))) ama şu an değil malesef.. boş bi anımda yapıcam söz... çünkü bilgileri tek tek not alıp silip tekrar yazmak gerekiyoo... :))) pembehera yı bilmiyodum ben.. üzüldüm cnmm.. rabbim sabır versin..
balım ben demedim ki sata göre yap diyezemuszemus
sata göre zor olur dedim benŞeniz
merhaba annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?