bir ara birisi hazırlamıştı ismini hatırlayamadım özür dilerim. Ama jnazı bekleyelim deyince kaldı sanırım tekrar yapar mı acaba? yada bebeg yapsın evet sürekli takip edebilecek biri lütfen... Nerdeyse 4 ayımıza geliyoruz (en önde benim galiba) bi liste görelim artık:)))
bir ara birisi hazırlamıştı ismini hatırlayamadım özür dilerim. Ama jnazı bekleyelim deyince kaldı sanırım tekrar yapar mı acaba? yada bebeg yapsın evet sürekli takip edebilecek biri lütfen... Nerdeyse 4 ayımıza geliyoruz (en önde benim galiba) bi liste görelim artık:)))
bencede yapalım artık yaa geleceği yok yaa bugünden başlayın ne olur yaa oladı böle 5 5,5ayımız kaldı çoğumuzun yaa herketlenmeler kilolar falan artık yazılsın yaa
yaa kızlar burda tanıdığım karadenizli de yok ne olcak o sölediklerinizide hiç bilmiyorum ama bebeğim doğsun bi karadeniz turu yapacam ve ordaki herşeyden yiyecem
şişko olcam orda valla
vışşşşşşşşşş hamsi tuzlaması mı.ııyyyyyy.hemde kahvaltıda.iyi mısır unu gelmiş ye bakalım yarasın bebeğine.
neyse kızlar ben kaçıyorum dayanamıyorum nerdeyse burda uyuyacağım 1 saat kestireyim bari gideyimde
sorma güzelim benim laz damarım vardır hemde arnavut iki yandanda almışım.....çok severdim ama şimdi ne mümkün et balık tavuk hiçbiri gözüme gözükmesin....
evim temizlendi misssss gibi oldu. kadında gitti. hazır bende işe gitmemişken kociş çağırmadan uyuyayım biraz. Görüşürüz tekrar:))
budebeciğim bu arada senin hafta olarak 13. haftadasın canım yani 14. haftanın tam içindesin neden doktorun seni pazartesi çağırdı test yapmayacakmı sana ikili test falan geç oluyo o zamana
yine yemek yine yemek kızlar.aslında çoğumuzun aşermesi geçmedi.midesi bulanan çok bende dahilim buna.biz 6. aylarda falan market gaspederiz kızım bu iştahla.valla okuyup okuyup iştahlanıyorum sizden.aman maşallah.
hoşbuldum yazgülümmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?