2010 Nisan Anneleri

alkisalkisalkisa.s bebeg gelsin söyleyelim canım o sürekli giriyo buralarda yaparımda diyordu zaten

budebeciğim bu arada senin hafta olarak 13. haftadasın canım yani 14. haftanın tam içindesin neden doktorun seni pazartesi çağırdı test yapmayacakmı sana ikili test falan geç oluyo o zamana

bencede yapalım artık yaa geleceği yok yaa bugünden başlayın ne olur yaa oladı böle 5 5,5ayımız kaldı çoğumuzun yaa herketlenmeler kilolar falan artık yazılsın yaa

yaa kızlar burda tanıdığım karadenizli de yok ne olcak o sölediklerinizide hiç bilmiyorum ama bebeğim doğsun bi karadeniz turu yapacam ve ordaki herşeyden yiyecem
şişko olcam orda valla

beklerim herzaman canım benim sen gel yeterkiŞeniz

vışşşşşşşşşş hamsi tuzlaması mı.ııyyyyyy.hemde kahvaltıda.iyi mısır unu gelmiş ye bakalım yarasın bebeğine.

sorma güzelim benim laz damarım vardır hemde arnavut iki yandanda almışım.....çok severdim ama şimdi ne mümkün et balık tavuk hiçbiri gözüme gözükmesin....

neyse kızlar ben kaçıyorum dayanamıyorum nerdeyse burda uyuyacağım 1 saat kestireyim bari gideyimde

sorma güzelim benim laz damarım vardır hemde arnavut iki yandanda almışım.....çok severdim ama şimdi ne mümkün et balık tavuk hiçbiri gözüme gözükmesin....

yine yemek yine yemek kızlar.aslında çoğumuzun aşermesi geçmedi.midesi bulanan çok bende dahilim buna.biz 6. aylarda falan market gaspederiz kızım bu iştahla.valla okuyup okuyup iştahlanıyorum sizden.aman maşallah.

evim temizlendi misssss gibi oldu. kadında gitti. hazır bende işe gitmemişken kociş çağırmadan uyuyayım biraz. Görüşürüz tekrar:))

yaaaaaaaaa bende temizlik istiyorum ama kadınım yok tutturamadım birini kendimde hayatta yapamam çünkü çok cılızım zaten korkuyorum elimi kolumu kaldırmaktan.bir paspas yapıyoruz tamam.pencereler falan öylece duruyor ya valla çok huzursuzum kızlar.

benn geldimm.. maşallah hala kalabalığız... mamamı da yiyim bi yandan da kendime geliimm.. :)))

budebeciğim bu arada senin hafta olarak 13. haftadasın canım yani 14. haftanın tam içindesin neden doktorun seni pazartesi çağırdı test yapmayacakmı sana ikili test falan geç oluyo o zamana

canım ben o zaman 13+4 olcam.ayrıca benim doktora bi haller oldu 2 li falan yapıcaz demedi.bizim doktor genelde 3lü yapıyormuş.sadece ene kalınlığına bakcak heralde

napalım yemek canavarı oldum ben yaw....önüne gecemiyorum marketi gaspetme olayıda güzelmiş ben varım....

ruzenin... iyiyim cnımm.. bebiş de iyidir inş. :Saruboceq: pazartesi dr. gidicem.. o zaman görücem inş. miniğimi.. testim ve ense kalınlığımız iyi çıkar inş. diye dua ediyorum bu sıralar :Saruboceq:

sen nasılsın bitanem? bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…