2010 Nisan Anneleri

kıslar ben sata gore 6 haftalık hamıleyım ultrasonda 5 haftalık cıktı normalmı bu acabaya

evet canim cok normal ama doktorlarda yaniliyo cok kafaya takilacak bir konu degil dün beni doktor öncesi muayneye hazirlayan hanim 8 haftalik dedi doktor da ultrasona girdigimde 6+3 veya 5 dedi sonra yok yok 7 hafta dedi isin aslini istersen umurumda bile olmadi yani olabilir böyle seyler ölcümler her acidan yapilinca yanilma payi var yani 3 gün 5 gün oynamis o cok normal önemli olan doguma kadar sagligi olak ve akabinde saglikli dogum

Kafana cok takma canim 3 aylik olduktan sonra hersey daha netlesir

sağol canım 2 kilo almışım daha 7. haftada ben bu hızla gidersem yandık fisfisfis

Hiç merak etme kilo konusunda beraberizkaydirigubbakcemile5Bende 2 kilo almışım galiba düşün 60 tım şimdiden 62 oldum.75 te tamamlarım diyorumnaniknanik canı sağolsun bebişiminopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
ben bugün hazır annemlerdeyken birde burda görüneyim dedim ve başka bir doktora gittim çok şükür herşey yolunda
acer cim çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin

ya kızlar benim saçlarım acayip bi şekilde dökülüyo sizde de var mı yarın dr uma söliyim bakalım belki bi şeyler eksiktir

benimde saç dökülmem çok arttı kansızlıktan olabilir ben gebelikten öncede kansızdım pekmeze başladım şimdilik

Merhaba arkadaşlar,
Bende aranıza katıldım uzun bir bekleyişten sonra....
Salı günü öğrendim hamile olduğumu:Saruboceqkasar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkeze yaşatsın:))

gözün aydın balım allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun cnm

bence kesinlikle git keseyi gör allah korusun dış gebelikse bbek rahim ağzındaysa önemli bunlar

slm ben gerçekten uyandım geldim :)))))))) bana dua edin yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicez inş bi sorun yoktur çok korkuyorum

hayırlısı lsun kuşum

kızlar dün doktora gittim hala şoktayım iki kese var ikizmiş benimkiler :bbo: 7 haftalık 8 cm ler şimdilik hiçbir problem yok kalpleri de atıyor :sm_cool:

çok güzel ya ilk kontrolünmüydü daha önce görmüşmüydün kese falan kaç haftada belli olurki ikiz

bebegıde gormedımya oyuzden moralım bozuldu ama karından baktı

bozma moralini canımcım iyi olacak herşeyy opuyorumnanaktan

bu arada yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hoşgeldiniz hepimiz
hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza aldığınızı da paylaşmak nasip olur burada
ben şu anda annemlerdeyim o yüzden sık sık giremiyorum
eğer bilgilerinizi toparlayıp msj atarsanız gelince listeye eklerim

aminn canımmmm

c.tesı gıttıgımde 8 mm yazıyor kese bugun 13 mm olmus karından baktırdım yıne ıhsallah yoktur bı sorun canım

canım benimm inşallah yoktur kalbini ferah tut ,
benimde ablamın 3 bebeği karnında öldü keza kardeşimde öyle ilk bebeğini kaybetti
bugün sordum tedirgin oluyorum diye hiç boşu boşuna kendinizi üzmeyin dedi illa sizde olacak diye bir durum yok birde stres yapıp bugünlerinizi boşu boşuna harcamayın dedi doktorum
zor biliyorum ama sende güzel şeyler düşün hayatım inşallah hiçbirşey olmayacak ve o kesenin içindeki güzel bebişimizin resmini göstereceksin bizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…