kızlar dün doktora gittim hala şoktayım iki kese var ikizmiş benimkiler :bbo: 7 haftalık 8 cm ler şimdilik hiçbir problem yok kalpleri de atıyor :sm_cool:
hayirlisi olsun canim Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Ayy çok sevindim canım yaakaydirigubbakcemile5
darısı doğumlarına sağlıklı sağlıklı:Saruboceq:
kıslar ben sata gore 6 haftalık hamıleyım ultrasonda 5 haftalık cıktı normalmı bu acabaya
sağol canım 2 kilo almışım daha 7. haftada ben bu hızla gidersem yandık fisfisfis
ya kızlar benim saçlarım acayip bi şekilde dökülüyo sizde de var mı yarın dr uma söliyim bakalım belki bi şeyler eksiktir
Merhaba arkadaşlar,
Bende aranıza katıldım uzun bir bekleyişten sonra....
Salı günü öğrendim hamile olduğumu:Saruboceqkasar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkeze yaşatsın:))
Merhaba :lepi:
Bende hamileyim.:CüvCüv:Hamile olduğumu ayın 3 ünde öğrendim.Ama çok ağrılarım var.Yumurtalarım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor.:çok üzgünüm:Hele de sürekli oturunca.Derin nefes alırken bile ağrıyor arada siz düşünün.Normal olduğunu düşünüyorum.Bebişim anneciğine tutunuyor.O yüzden pek sesimi çıkartmıyorum.:dance:Bu arada son adet tarihim 07.07.2009 beklenen doğum tarihi 13.04.2010
inşallah kızlar.Rabbim bebişlerimizi korusun.
amin inşallah daha rahat hapşırmayı öğreniriz zamanla. Birde hapşırmamak için ışığa bakıyorum sizde deneyin. Kızlar ben henüz doktora gitmedim sadece aile hekimimizde hcg testi yaptırdım oradan öğrendim. Ultrasona bir aksilik olmassa 8. Haftamda gideyim diyorum siz ne dersiniz daha mı erken gitmeliyim
slm ben gerçekten uyandım geldim :)))))))) bana dua edin yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicez inş bi sorun yoktur çok korkuyorum
kızlar dün doktora gittim hala şoktayım iki kese var ikizmiş benimkiler :bbo: 7 haftalık 8 cm ler şimdilik hiçbir problem yok kalpleri de atıyor :sm_cool:
bebegıde gormedımya oyuzden moralım bozuldu ama karından baktı
benimde saç dökülmem çok arttı kansızlıktan olabilir ben gebelikten öncede kansızdım pekmeze başladım şimdilik
gözün aydın balım allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun cnm
bence kesinlikle git keseyi gör allah korusun dış gebelikse bbek rahim ağzındaysa önemli bunlar
hayırlısı lsun kuşum
çok güzel ya ilk kontrolünmüydü daha önce görmüşmüydün kese falan kaç haftada belli olurki ikiz
bozma moralini canımcım iyi olacak herşeyy opuyorumnanaktan
bu arada bende 2 kilo aldım :)
O zaman 2 kilo denilebilir ortalama ilk 3 ayda alınan
nazcım bende ilk gittiğimde görememişti doktor
üzme tatlı canını daha çok küçük bebişimiz
masallah bebişine canımmmopuyorumnanaktan
c.tesı gıttıgımde 8 mm yazıyor kese bugun 13 mm olmus karından baktırdım yıne ıhsallah yoktur bı sorun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?