evet ya çok teşekkür ederim. Duygulanıyorum işte. Korkularımı da yenemedim hala. ama bu kez olucak. hepimiz sağlıkla alıcaz inşallah kucaklarımıza. çok sağol desteğin için...
Kızlar selammmm
Nasılsınız iyimisiniz , görüşemedik uzun zamandır neler oldu neler bitti kaçırdım valla.
meraba kızlar nasılsınız
canım.. ne demek.. a.s.
endişelenmen de o kadar normal ki..
benim ilk hamileliğim bu. hiçbir sıkıntım da yok çok şükür.
ama bir aydır muayeneye gitmedim diye ölüyorum meraktan artık.. insan canından can yaratıyor kolay mı, vesveselenmeyip, her dakika onları düşünmeyip ne yapıcaz..
ama iyi olacak her şey inşallah :)
seneye bu zamanlar başka bir topicte, sütümüz var mı, bebeklere ne giydiriyoruz, sizinkinin uyku düzeni nasıl diye konuşuyor olucaz :)
hoşgeldiniz kızlar :)
ben iyiyim çok şükür, sizler nasılsınız ??
attaque, ben de 10 gündür hastalıklardan başımı kaldırıp giremedim foruma, ben de 200 sayfa(cık!!) kadar bi sohbet kaçırmışım ama yetişmeye çalışıyorum işte :)
Ayyyyyyy geçmiş olsun canım yaaaa , tez zamanda iyileş işalla..
Bende iyiyim , benim bebiş 11 haftalık oldu aslında , yeni bi hesaplama yaptık yumurtlama zamanıydı oydu buydu derken.. En son gördüğümde ayakları topukları vardı ve kımıl kımıl oynuyodu elleri kolları bacakları.. Allah'ın işi ya 4 cm boyunda minyatür bebek ve hareket ediyo.. Çok şaşırdım ve mutlu oldum tabi.. 15 gün sonrada 2.li test , ense kalınlığı ölçümü yapılacakmış..Spora başladım 45 dakika stepper ile tempolu yürüyüş yapıyorum..
Bir dahaki gidişinde senin cinsiyet tahmini başlar sanırım İki Kedili? Ne hissediyorsun?
Zeyracım merhaba hoşgeldin.
hoşbulduk bende şükürleer olsun iyiyim dün sanki grip olcakmışım gibi hissettim şükürler olsun iyiyim şu an listemizde güzel olmuş maşallah bilgiler yavaş yavaş girilmeye başlandı
Bende iyiyim , benim bebiş 11 haftalık oldu aslında , yeni bi hesaplama yaptık yumurtlama zamanıydı oydu buydu derken.. En son gördüğümde ayakları topukları vardı ve kımıl kımıl oynuyodu elleri kolları bacakları.. Allah'ın işi ya 4 cm boyunda minyatür bebek ve hareket ediyo.. Çok şaşırdım ve mutlu oldum tabi.. 15 gün sonrada 2.li test , ense kalınlığı ölçümü yapılacakmış..Spora başladım 45 dakika stepper ile tempolu yürüyüş yapıyorum..
Bir dahaki gidişinde senin cinsiyet tahmini başlar sanırım İki Kedili? Ne hissediyorsun?
hoşbulduk canım benim gözün aydın annesi desene senin gibi sporcu bir bebişin olacak içime doğdu birden bak canım senin erkek olacak bebişin birden içime doğdu bitanemgamyoncuiremsu
:) sorma valla acayip heyecanlıyım
bir aydır gitmiyorum doktoruma, artık salı gününe gün değil saat sayıyorum resmen..
herhalde cinsiyet de söyler diye umuyorum :)
sağlık sıhhat ilk başta hepimizin istediği şeyler tabi ama sonrasında ne yalan söyleyeyim, kız geçiyor benim gönlümden... böyle saçına başına tokalar takayım, bıcır bıcır süsleyeyim, etekler giydireyim falan diye hayaller kuruyorum :)
ama içime de erkek doğuyor yani..
öyle ki doktor "kız" dese yok dicem inanmicam :)
ya bu arada spora başlaman harika gerçekten..
benim niye hiç halim yok
ne zaman normal bi ruh haliyle, kendimi dinç hissederek kalkıcam yataktan o kadar merak ediyorum ki
şu aralar resmen kendimi sürüklüyorum oradan oraya...
spor sonrası nasıl oluyorsun ? 45 dakika zorlamasın seni şimdi bebişle birlikte?
slm kızlar çokkk işim vardı onları hallettim geldim,akşama görümcemin doğum günü var pasta yaptım bide bişi daha ama felaket yoruldum eee hamişlikte iş yapmak zor....ama şimdi burdayım meyvemi yiyorum yorgunluk atıyorum...:asigim:
budebe cim.. bi de _ezgi_ var yanlış hatırlamıyosam p.tesi dr. gidicek olann.. 4 kişi olduk :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?