2010 Nisan Anneleri

Kızlar selammmm
Nasılsınız iyimisiniz , görüşemedik uzun zamandır neler oldu neler bitti kaçırdım valla.

evet ya çok teşekkür ederim. Duygulanıyorum işte. Korkularımı da yenemedim hala. ama bu kez olucak. hepimiz sağlıkla alıcaz inşallah kucaklarımıza. çok sağol desteğin için...

canım.. ne demek.. a.s.

endişelenmen de o kadar normal ki..
benim ilk hamileliğim bu. hiçbir sıkıntım da yok çok şükür.
ama bir aydır muayeneye gitmedim diye ölüyorum meraktan artık.. insan canından can yaratıyor kolay mı, vesveselenmeyip, her dakika onları düşünmeyip ne yapıcaz..

ama iyi olacak her şey inşallah :)
seneye bu zamanlar başka bir topicte, sütümüz var mı, bebeklere ne giydiriyoruz, sizinkinin uyku düzeni nasıl diye konuşuyor olucaz :)

Kızlar selammmm
Nasılsınız iyimisiniz , görüşemedik uzun zamandır neler oldu neler bitti kaçırdım valla.

meraba kızlar nasılsınız

hoşgeldiniz kızlar :)

ben iyiyim çok şükür, sizler nasılsınız ??

attaque, ben de 10 gündür hastalıklardan başımı kaldırıp giremedim foruma, ben de 200 sayfa(cık!!) kadar bi sohbet kaçırmışım ama yetişmeye çalışıyorum işte :)

ağzından bal damlıyor:))) inşallahhhhhhhhhh.

hoş geldiniz kızlarrrr. biz iyiyiz ben biraz melankolik takılıyorum bugün:kedi:

hoşbulduk bende şükürleer olsun iyiyim dün sanki grip olcakmışım gibi hissettim şükürler olsun iyiyim şu an listemizde güzel olmuş maşallah bilgiler yavaş yavaş girilmeye başlandı

Ayyyyyyy geçmiş olsun canım yaaaa , tez zamanda iyileş işalla..

Bende iyiyim , benim bebiş 11 haftalık oldu aslında , yeni bi hesaplama yaptık yumurtlama zamanıydı oydu buydu derken.. En son gördüğümde ayakları topukları vardı ve kımıl kımıl oynuyodu elleri kolları bacakları.. Allah'ın işi ya 4 cm boyunda minyatür bebek ve hareket ediyo.. Çok şaşırdım ve mutlu oldum tabi.. 15 gün sonrada 2.li test , ense kalınlığı ölçümü yapılacakmış..Spora başladım 45 dakika stepper ile tempolu yürüyüş yapıyorum..
Bir dahaki gidişinde senin cinsiyet tahmini başlar sanırım İki Kedili? Ne hissediyorsun?

Zeyracım merhaba hoşgeldin.

hoşbulduk canım benim gözün aydın annesi desene senin gibi sporcu bir bebişin olacak içime doğdu birden bak canım senin erkek olacak bebişin birden içime doğdu bitanemgamyoncuiremsu

hoşbulduk bende şükürleer olsun iyiyim dün sanki grip olcakmışım gibi hissettim şükürler olsun iyiyim şu an listemizde güzel olmuş maşallah bilgiler yavaş yavaş girilmeye başlandı

aman grip olma da zeyra.. ben süründüm bi hafta vallahi... ilaç milaç almadan da zor geçiyor meret. sıkı giyin kolla kendini...

:) sorma valla acayip heyecanlıyım
bir aydır gitmiyorum doktoruma, artık salı gününe gün değil saat sayıyorum resmen..
herhalde cinsiyet de söyler diye umuyorum :)

sağlık sıhhat ilk başta hepimizin istediği şeyler tabi ama sonrasında ne yalan söyleyeyim, kız geçiyor benim gönlümden... böyle saçına başına tokalar takayım, bıcır bıcır süsleyeyim, etekler giydireyim falan diye hayaller kuruyorum :)
ama içime de erkek doğuyor yani..

öyle ki doktor "kız" dese yok dicem inanmicam :)

ya bu arada spora başlaman harika gerçekten..

benim niye hiç halim yok
ne zaman normal bi ruh haliyle, kendimi dinç hissederek kalkıcam yataktan o kadar merak ediyorum ki
şu aralar resmen kendimi sürüklüyorum oradan oraya...

spor sonrası nasıl oluyorsun ? 45 dakika zorlamasın seni şimdi bebişle birlikte?

hoşbulduk canım benim gözün aydın annesi desene senin gibi sporcu bir bebişin olacak içime doğdu birden bak canım senin erkek olacak bebişin birden içime doğdu bitanemgamyoncuiremsu

Ah canım ya annemde öyle dedi benim içime hep kız doğuyo rüyalarımda hep kızmış gibi görüyorum ama annem böyle bakar hamile kadına neyi olacağını şak diye söyler doktor edasıyla :) bana bakıyo bişey diyemiyo sanırım objektif yaklaşamıyo o yüzden ama çok hareketli bebek diyince erkek galiba dedi hemen , kızlar hareket etmezmiş gibi :) Ne diyelim hayırlısını versin hepimize.

kaydirigubbakcemile3 bende senin gibi hissediyorum ama tersi kız hissediyorum ben , erkek dese yok canım diye ağzımdan kaçırıcam diye korkuyorum

Canım ya tabiki terliyosun , yoruluyosun ama zorlamıyorum öyle eski hallerim varmış gibi..
Ben hamile kalmadan önce de spor yapıyordum stepper ve pilates ile. Doktor bunu bildiği için 45 dakika alet olmadan da hiç durmadan dinlenmeden tempolu yürüyüş yapabilirsin , stepper ile çalışabilirsin , pilates yapabilirsin yüzebilirsin dedi. Yani çok zorlanmadım çok şükür. Hamile kalmdan önce 8 kilo vermiştim çünkü sporla ve diyetle. Hamile kalınca 2,5 ayda 4 kilo aldım biraz yavaş git diye yalvarıyo doktor nerdeyse ama hamilelik benim doyma merkezimi yok etti , doymuyorum aşeriyorum sürekli. Şu anda 69 kiloyum , 172 boyum , kilom boyuma göre iyi çok şükür de ani kilo almam sonradan vermemi zorlaştırır diye de korkuyo doktor biraz.
Üzerimdeki miskinlik gün geçtikçe azalıyor izlk zamanlar 24 saat uyuyabilirdim bıraksan.

Benim aletim bu hafif derecesinde 45 dakika yürüyürom durmadan.
Sende sor doktora yapabileceğin sporlar ne olabilir diye zararı olur mu diye..
Bünyeden bünyeye fark var tabi Allah korusun zorlamaya gelmez..
Benim alet bu

slm kızlar çokkk işim vardı onları hallettim geldim,akşama görümcemin doğum günü var pasta yaptım bide bişi daha ama felaket yoruldum eee hamişlikte iş yapmak zor....ama şimdi burdayım meyvemi yiyorum yorgunluk atıyorum...:asigim:

hoşgeldin canım bende bugün pasta yaptım ooo demekki bugün pasta günü desene banada yeğenim gelecek burda kalacak çocuk yer diye yaptım canım kendini fazla yorma bendede yorgunluk var çok zor oluyo artık fazla ayakta kalamıyorsunmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…