2010 Nisan Anneleri

şimdi geldim kızlar bugün vlla çok yoğundum tam işleri hallettim oturdum arkadaşım aradı çeyiz sermişler gittim görmeye anca geldim .....eee sizlerde yoksunuz nerelerdesiniz bakim

şeker ben buralardayım arada giriyorum bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum bugün dolaplarımın içlerini yerleştirdim yazlık kışlık olayı malum tam bitmedi ama yarın hallederim artık yorulmuşum

ewt canım bugün kimseciklerimiz yok maalesef.....ohh ne güzel baya iş halletmişsin valla eee bebiş olunca hemen yoruluyoruz bende öleyim iki bişi yaptım valla pilim bitti...

oofff ooff benim iş bitmezz daha çok salı günü kadın gelicek temizliğe o zamana kadar biraz halletsem pazartesi günüm var bende yarın bi iş yapamam anca pasta böreği yapabilirsem üüff nasıl işin içinden çıkcam bilmiyorum

amanın canım bu ne trafik böle ,valla kolay gelsin sana ne diyim,ben üç yıllık evliyim daha kadın olduğumu anlamış değilim,hayatımda bitek annemle öle ev gezmelerine gitmişimdir,bayılırım aslında tam benlik,ama hiç olmadı bakalım bebiş olunca olurmu bilmem ,alışmışım çalışmaya üç aylık kadar olsun onuda getircem dükkana zaten ......söle canım yapılcak bişi varsa ben yapim burdan.....:1hug:

ruzenin valla sorma yaa hepsi üst üste geldi akraba günü yapyoruz hadi dediler ilk sen al iyi dedim bende günlerimiz gezmelerimiz çok meşhurdur gel gülüm sende katıl aramıza
sağolasın canım düşünmen bile beni mutlu etti a.s.

kızlar öpüyorum sizleri ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın olurmu ......:enbuyukkk:

noluyo bayanlar yaaa hafta sonu tatili mi???? kimse yok hadi maç başladı kocalar tv başına biz bilgisayara hadiiii.....

kızlarr bugün annemdeydim malumm... hiç giremedim kusura bakmayın nolurr.. pek de yoğun değildi sanırım.. erkenden de terkedilmiş... ben neden mi bu saatte ayaktayımm... :)))) şu an bulunduğum odada kociş ve kardeşim uyuyoo.. allahtan ikisinin de uykusu pek hafif değill :)) :1rolleyes: neysee... gündüzden çektiğim kendi resimlerim ve akşam çektiğim göbiş resimlerini bilgisayara attımm... :teytey: göbiş topiğine ekledimmm... :dance: profilime de bennn adındaki albüme koydumm sadece kendi portre fotolarımdannn... :jeyyar: hepsini kendim çektiğimden kimisi pek hoş değill ki bunlar elenmiş hallerii.. bakın bakalım göbüşüm ve ben nasılızz... buyrunnnnnnnnn bende geçmişi okuyup yatarım artıkk... :icecream:

bende çıkıyım barii.. işim bitti bilg. da... ayy uykum da bi kaçtı sormayın hee.. neyse yatınca uyurum belkii... tatlı rüyalar herkeseee.... opuyorumnanaktan

günayyyddınnnn benim uykucu topiğiiimmm.... a.s. ayy ben süperim yaaa... gece 3.5 da uyudum.. ve 1 saat oldu uyanalı... şimdi müziği son ses açıp oynamak istiyorumm... :dance: bugün şimdiden çok enerjiğim... :teytey: rabbm bozmasın inş.... birazdan bebişimin annmdeki icilerini de ekliyciimm.... akşam uykulu uğraşamadım...

hadii kızzllaaarrr uyanınnn.. dicem ama kocişler evde pazarr uyursunuzz... :dance:

kızlarr ben şimdilik çıkıyorumm... kahvaltı yapıcazz... ben cicilerle uğraşırken tüm ev halkı da uyandıı...

daha sonra girmeye çalışırım fırsat bulduğumda... öptüm herkesii opuyorumnanaktan

günaydın tatlım
yok kızz nerde uyuyon sabah 8 de uyandım açlıktan ölüyorum sanki hemen bi kahvaltı kendime geldim valla kocacım da bana kızdı çıktı gitti evden yaşasın kötülük:roflol:

GÜNAYDIN HANIMLAR ıı PAZARLAR..BUGÜN PAZAR KOCıŞıM EVDE HATTA BUGÜN BENıM DOĞUM GÜNÜM FAKAT BEN ÇALIŞIIIOOOORRRUUUMMMM:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…