2010 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarr.

GÜNAYDIN HANIMLAR İİ PAZARLAR..BUGÜN PAZAR KOCİŞİM EVDE HATTA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM FAKAT BEN ÇALIŞIIIOOOORRRUUUMMMM:gitme:
Nice yıllara.Allah uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok,benim dişim ağrıyo ondan başka sorunum yok Allah'a şükür.....bebegcim resimelrin ok güzel bitanem bayıldım hele bebişin cicileri harika, gelincik canım nice senelere iyiki doğdun.....

tünaydınlar bütün güzel annişler bende güzel bir uyku ve kahavltıdan sonra burdayımyeğenim bendeydi şimdi dersaneye yolcu ettim oturdum ruzenciğim geçmiş olsun canım benim benimde dişlerimde sorunlar çıkmaya başladı hatta bazen kanıyo yaa gebelikte diş sorunu ve kayıbı çok rastlanan bişeymiş gebeliğiğn 2. ayından başlar 8. ayına kadar sürermiş canım benim yaa valla yandık desene benim birde ağrıyınca hemen migrenimde başlıyo ağrımaya

bu arada bebegciğim göbişine maşallah canımm benim

günaydın tatlım
yok kızz nerde uyuyon sabah 8 de uyandım açlıktan ölüyorum sanki hemen bi kahvaltı kendime geldim valla kocacım da bana kızdı çıktı gitti evden yaşasın kötülük:roflol:

:roflol:vereliniortakarada bende yaparım sonrasın da da üzülürümmafoldumben
ama napimm kızdırmasın dimii:mymeka:

selam kızlar ya bizim pc bi gelmedi tamirden şimdi kayınvalimdelerdeyim ne kadar birikimş hepsini okuyamadım

gelincik nice senelere canım bebeğinle beraber inşallah

GÜNAYDIN HANIMLAR İİ PAZARLAR..BUGÜN PAZAR KOCİŞİM EVDE HATTA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM FAKAT BEN ÇALIŞIIIOOOORRRUUUMMMM:gitme:

doğum günün kutlu olsun canım.iyiki doğdun...........nice mutlu yıllara ve yaşlara bebeğimizle inşallah.............

hoşgeldin rabia fatma canım

gelincik canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kocişin ve bebişinle inşallah olsun cnım bebişin için çalışmak lazım aslında ama ben tembellik ettim bu sene bakalım oturuyorum evde:))

saol canım benim diş sorunum 20 lik dişimden kaynaklanıyo,yine aldırmam gerek ama nasıl olcak bilmiyorum yarın doktora gittiğimde sormam lazım çok canım yanıyo çünkü....başımda ağrıyo ama stresten....

ruzenin canım merhaba.geçmiş olsun diş problemimi yaşıyosun*siz bugünde çalışıyor musunuz?

hoşbulduk canım nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:

hoşbulduk zeyracım.nasılsın?nasıl gidiyo,bulantın falan var mı?bebiimkiyok denecek kadar az

iyi gidiyo şükürler olsun canım yok mide bulantılarım şükürler olsun benim öyle pek olmadı canım memurlar nete bakıyordum halkbank işçi alcakmış sınavla canım istersen budebeciğim bir bak sende girmeyi düşünüyorum ben belli olmaz öğretmen olcağız derken bankacı oluruzkaydirigubbakcemile3

canım ben o ilanı göreli birkaç gün oldu.aslında sana söyleyecektim unutmuşum.ya canım o sınavda torpili çok olanı alıyolar.ankarada mülakat var.sınav samsunda bana yol yasak o yüzden başvurmayı düşünmüyorum.sen memurluğa hazırlanacak mısın?ben hazırlanmak istiyorum ama bel ağrısından fazla oturamıyorum masa başında

merhaba herkese... bende bugün göbişime taktım büyümüyor sanki. Neyse ki bu hafta gidicem dr'a çok merak ediyorum bebişimi. Belki cinsiyetini de öğreniriz. Bu kez ayrıntılı ultrasan yapıcaz demişti dr'um. Belki 3 lüyü de yaparız bu hafta... Off neler bekliyor acaba bizi. Bugün national geographic te izledim. köpekler 63 günde doğuruyor. Çabukcacık:)))laelaelaelaelae... özendim birden ama arkasında filler başladı 22 ay:)akannehir baya bir sabır ister. Razı oldum birden 9 ayahihoyyyt

ruzenin canım merhaba.geçmiş olsun diş problemimi yaşıyosun*siz bugünde çalışıyor musunuz?

evet canım kendi işim olduğu için bugünde çalışıyorum,maalesef doğum yapmadan bana dinlenme yok olsun ben memnunum işim yorucu değil,sadece arada çok sıkılıyorum şöle biraz hava almak istiyorum ama bazen oda olmuyor bir aydır hiç dışarı çıkmadık eşimle...dişimde sorma canım kist var benim biri alınmıştı diğer taraftaki duruyo halen ve şuan çok canım yanıyo...........

canım hem memurluk için çalışmayı düşünüyorum hem de bu ilan için düşünüyorum canım benim bölüm yabancı dil bakarsın bişey çıkar ama sınav temmuzda diyor sanırım anladığım kadarıyla olsun canım torpilimiz olmasın biz yinede bir girelim belli olmaz canım ne zaman ne olacağı sen yarın doktoruna gidecdeksin haa bu arada minik kuzun ne kadar büyümüş görüp şaşıracaksın canım :CüvCüv::teytey:

sınavın zamanına dikkat etmedim canım ya temmuzda ise bende düşünürüm.ama bana girecek olan bi arkadaşım kasım demişti.o mu yanıldı acaba.hatta seninle gideriz ama o zamanda sen gidemezsin falan demişti.dur bi daha bakem.memurluk sınavına hazırlanmaya başladın mı*
evet canım yarın doktora gitcem saat sayıyorum artık çok özledim bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…