Nice yıllara.Allah uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber.opuyorumnanaktanGÜNAYDIN HANIMLAR İİ PAZARLAR..BUGÜN PAZAR KOCİŞİM EVDE HATTA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM FAKAT BEN ÇALIŞIIIOOOORRRUUUMMMM:gitme:
Günaydın kızlarr.
Nice yıllara.Allah uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber.opuyorumnanaktan
günaydın tatlım
yok kızz nerde uyuyon sabah 8 de uyandım açlıktan ölüyorum sanki hemen bi kahvaltı kendime geldim valla kocacım da bana kızdı çıktı gitti evden yaşasın kötülük:roflol:
GÜNAYDIN HANIMLAR İİ PAZARLAR..BUGÜN PAZAR KOCİŞİM EVDE HATTA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM FAKAT BEN ÇALIŞIIIOOOORRRUUUMMMM:gitme:
hoşgeldin rabia fatma canım
tünaydınlar bütün güzel annişler bende güzel bir uyku ve kahavltıdan sonra burdayımyeğenim bendeydi şimdi dersaneye yolcu ettim oturdum ruzenciğim geçmiş olsun canım benim benimde dişlerimde sorunlar çıkmaya başladı hatta bazen kanıyo yaa gebelikte diş sorunu ve kayıbı çok rastlanan bişeymiş gebeliğiğn 2. ayından başlar 8. ayına kadar sürermiş canım benim yaa valla yandık desene benim birde ağrıyınca hemen migrenimde başlıyo ağrımaya
budebeciğim hoşgeldin canım
saol canım benim diş sorunum 20 lik dişimden kaynaklanıyo,yine aldırmam gerek ama nasıl olcak bilmiyorum yarın doktora gittiğimde sormam lazım çok canım yanıyo çünkü....başımda ağrıyo ama stresten....
hoşbulduk canım nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:
hoşbulduk zeyracım.nasılsın?nasıl gidiyo,bulantın falan var mı?bebiimkiyok denecek kadar az
iyi gidiyo şükürler olsun canım yok mide bulantılarım şükürler olsun benim öyle pek olmadı canım memurlar nete bakıyordum halkbank işçi alcakmış sınavla canım istersen budebeciğim bir bak sende girmeyi düşünüyorum ben belli olmaz öğretmen olcağız derken bankacı oluruzkaydirigubbakcemile3
ruzenin canım merhaba.geçmiş olsun diş problemimi yaşıyosun*siz bugünde çalışıyor musunuz?
canım ben o ilanı göreli birkaç gün oldu.aslında sana söyleyecektim unutmuşum.ya canım o sınavda torpili çok olanı alıyolar.ankarada mülakat var.sınav samsunda bana yol yasak o yüzden başvurmayı düşünmüyorum.sen memurluğa hazırlanacak mısın?ben hazırlanmak istiyorum ama bel ağrısından fazla oturamıyorum masa başında
canım hem memurluk için çalışmayı düşünüyorum hem de bu ilan için düşünüyorum canım benim bölüm yabancı dil bakarsın bişey çıkar ama sınav temmuzda diyor sanırım anladığım kadarıyla olsun canım torpilimiz olmasın biz yinede bir girelim belli olmaz canım ne zaman ne olacağı sen yarın doktoruna gidecdeksin haa bu arada minik kuzun ne kadar büyümüş görüp şaşıracaksın canım :CüvCüv::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?