2010 Nisan Anneleri

yok canım daha bir adım atamadım canım istemiyo çalışmak artık bıktım yani ama bu ay başlayacağım artık yavaş yvaş ne yapim canım eşim işte bugün nöbeti var gelsin onunlada konuşurum canım temmuzda mı kasımdamı acaba bende anlamadım gerçi biraz yorum okudumda torpil lazımmış baya bir ne bilem canım yaa yokki milletvekili bir tanıdığımızkaydirigubbakcemile3şutarafagitti

Kızlar bebeğimizin ilk günlüğü için çok tatlı günlükler var bakar mısınız şunlara..

canım bende hem günlük tutucaktım kendime söz vermiştim ama albüm alacağım meleğime güzel bir resim albümü inşallah ilk olarak ultrasyon fotolarını koyacağım kızımın benim çünkü küçüklük resimim çok yok anneme çok kızıyorum sayılı var bi kaç tane ben ama bol bol çekeceğim inşallah:lepi:

ben şimdilik bir günlük yaptım arada yazıyorum babasıda yazıyo,resim albümümüzde var bir tane inşlh onuda hazırlıycam daha koymadım ultrason resimlerimizi....

Çok güzel olur canım yap valla..
Ben ağla ağla gözlerim şişti doğum anı için belgesel niteliğinde video çekimi yapan firmanın birkaç örnek çekimini izledim... Çok sulugöz oldum ben yaaa
mafoldumben

doktoruma söyledim canımda normal dedi 3.ayda biter dedi ve ilaç vermedi malesef.. birçok şeyi yiyemiyorum tiksintide var idare ediyoruz işte :S

kızlar mamamızı yiyip geldik bebişimle.doğum günümü kutlayan arkadaşlara tek tek tşk ediyor ve kocaman :1hug: tek tek alıntı yapıp yer tutmak istemedim sayfada o yüzden..

günlükler çok hoş benim aklıma gelmedi hazır almak ajandalarımdan birini kullandım arada yazıyorum ve çok mutlu oluyorum.albüm fikride çok hoş.doktor en son gidişimizde hareketlerini gösteren bi cd vermişti bana bi sürüde resmi var tabi.onları bi araya getirip bende güzel bişe hazırlayabilirim:CüvCüv:

zeyra cım cinsiyet ne zaman belli oluyor ya? :S

canım ben en son 12+1 di gittiğimde 3 gün öceden gidermiş bizimki yani 12+4te doktorumuz %99 kız dedi ama ekimin ilk haftası yine randevumuz var bitanem bakalım o zaman net derim ama değişmez dedi canım aslında doktorlar görürmüş ama söylemezlermiş bazıları bizimki söyledi ama hiç ummazdım söyleyeceğini geneldede şaşmaz dedi yani büyük ihtimalle kız ama canım normalde doktorlar 16-20. haftada söylüyolarmış bitanem :hulya:kaydirigubbakcemile2

puff miniğimi özledimmmmm.. ya benim doktorum ultrason resmi falan vermedi niekine :S

canım özele mi devlete mi gidiyosun ben devletteki doktorun özeline gidiyorum o yüzden olabilir belki bitanem devlette cinsiyette söylemiyormuşlar :uhm:

iyimiş :) cinsiyet belli olmadı dimi gelincik? tickerimdeki gibi 2 ay 16 günlük bebeqim 10 hafta 2 gün :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…