Hep zaten rabbimden istedim ben.Herşeyi.Yarabbim en hayırlı zamanda bana evlat ver dedim.En hayırlı zamanda evleneyim dedim.Hep hayırlısını istedim.Her namazımda yarabbim beni evladımlar kocamle imtihan etme diyorum.Evladımı haramdan uzaklaştır helale yakınlaştır.Salihlerden olsun diyorum.Kızlar yaa valla ben iyi değilim.:a015: Yavrum inşallah haramdan uzak durur.
ayyy canı teşekkür ederim sonunda biri beni özlemiş yaa opuyorumnanaktan valla bende özledim canım:1hug: nasıl bi fırsat bulayımda açayım pc yi bilemedim ama hiç zamanım olmadı valla
kızlar eşimede az önce diyorum ki KK' da hep nisan bebekleri erkek olcakmış ,oda dediki bizimde oğlumuz olcak bak sana sölüyorum ,ama benim kızım olcak ben biliyorum ,neden acaba ya bu kadar ısrarla kız diyorumki malum mu oldu acaba,anneler hissedermiş aslında,olsun oğluşumda olsa kızım da olsa farketmez o biran önce sağ salim annesine gelsinde.....
Canım ben hafta sonları çalışmıyorum, evimde de internet olmadığı için yazamıyorum. Bugün yine çok kötüyüm sabah çıkardım başım ve midem çok fena. 15+1 olduk ama hala kovalayamadım şu mide bulantılarını...
Eeeee çalışırken çok daha zor oluyor. Bakalım benimde Cumartesi randevum var 16. haftayı tamamlayacağım ve inşallah kurtulacağım şu mide bulantılarından. İnşallah bende bebişimin cinsiyet müjdesini bir sonraki pazartesi paylaşırım sizlerle... kız yada erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil... hihoyyyt
amin amin amin canım benim çok güzel duaların.....bende daima diyorum rabbim hayırlı evlat ver diye,imanlı kuranlı salih-saliha insanlar olsunlar....öle önemli ki hayırlı olması,biz onları 9 ay karnımızda binbir eziyetle taşıyoruz,besliyoruz büyütüyoruz tek isteğimiz hayırlı olmaları değilmi,bakın görümcemin oğlu kaç gündür bizimle annesiyle dün barıştı ,kadıncağızın hiç bi suçu yok hemde...gözyaşı hiç dinmedi.....rabbim diyorum hakkımızda hayırlısını ver bizleri evlatlarımızla sınama.....
canım haftaiçi giriyodun önceden acaba sen yazdında ben mi görmedim baya merak ettik çünkü..ya sorma şu mide bulantısını bende bu sabah bir posta çıkarttım.inşallah geçer.seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım.a.s
çalışıpta kızgın olmamak mümkünmü canım benim,iş stresi ayrı geriyo beni,bide eşimin yiğeni halen bizimle çok zor oluyo yarın gidecek kısmetse onun gerginliği,bide yapım gereği ben hep sinirliyimdir yüzüm pek gülmez ,küçüklüğümden beri öelymişim annem yabangülüm derdi bana ,nese açıldım şimdi biraz bide hamilelik hormonlarımı altüst etti valla...ama dikkatin için çok saol bitanem....
geçmişi okumadım canım ne oldu bilmiyorum amma allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömür versin
canım senin mi yüzün hiç gülmez sen benim hayalimde hep güler yüzlü,pozitif,hayat dolu bir insansın
kızlar dün sitede dolaşrken faydalı bir bilgiye denk geldim bizim de çok işimize yarıycak....
şuanda ayva mevsimindeyiz ya,ayvanın çekirdekleri emzirmede oluşan göğüs çatlakları için çok fayadalıymış...hatda şimdiden çekirdeklerini buzluğa atabilirmişiz.....7- 8 tane ayva çekirdeğini ağzı kapalı küçük cam bi kavanoza koyup üzerine biraz su koycakmışız ve 24 saat buzdolabında bekliycekmiş, jel kıvamını alıyomuş ve göğüs ucuna sürüldüğünde diğer kremler gibi yıkanmasıda gerekli değilmiş bebeğede hiç bi zararı yokmuş,doğuma bir ay kala kullanmaya başladığımızda öle bi sorunla karşılaşmıyormuşuz......
cnm ayvalar daha olmadıki daha çok var olmasına.olsunda yaparız valla.:1hug:
ben bir haftadır ayva aşeriyorum yerkende bebişim gamzeli olsun diyorum,azönce de karşı bahçede ayva ağacı vardı gittim istedim sahibinden.....ama oldu canım haberin olsun...
bu arada bende bugün doktora gittim bacağımda durduk yere bir morluk oluştu ve dişlerimde kanıyporduya çok korktum hemen kan tahlili yaptırdık doktora gidip hemogram testi değerlerim normal çıktı şükürler olsun aklıma kötü kötü şeyler geldi çok korktum acaba neden olmuş olabilir o zaman morluk anlamadım bir yerede vurmadım kimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?