2010 Nisan Anneleri

amin amin amin canım benim çok güzel duaların.....bende daima diyorum rabbim hayırlı evlat ver diye,imanlı kuranlı salih-saliha insanlar olsunlar....öle önemli ki hayırlı olması,biz onları 9 ay karnımızda binbir eziyetle taşıyoruz,besliyoruz büyütüyoruz tek isteğimiz hayırlı olmaları değilmi,bakın görümcemin oğlu kaç gündür bizimle annesiyle dün barıştı ,kadıncağızın hiç bi suçu yok hemde...gözyaşı hiç dinmedi.....rabbim diyorum hakkımızda hayırlısını ver bizleri evlatlarımızla sınama.....

ayyy canı teşekkür ederim sonunda biri beni özlemiş yaa opuyorumnanaktan valla bende özledim canım:1hug: nasıl bi fırsat bulayımda açayım pc yi bilemedim ama hiç zamanım olmadı valla

bende öleyim canım ya,hafta sonları falan işim olunca meraktan çatlıyorum,acayip bağlandım kk'ya.....:enbuyukkk:

canım benimde içime kız doğuyordu.eşimde kız istiyodu ama bak gör erkek olacak diyordu.onun dediği gibi oldu.hatta benim canım hep ekşi,turşu falan isterdi........aynen öyle ncanım kız erkek sağ salim dünyaya gelsinde......şimdi oğluşum diye seviyorum.canım birde benim doktorum dışarı çıkabilirsin artık normal hamileler gibi hayatına devam et dedi.çok sevindim ya doktordan doktora dışarı çıkıyordum ben.:dance:

canım haftaiçi giriyodun önceden acaba sen yazdında ben mi görmedim baya merak ettik çünkü..ya sorma şu mide bulantısını bende bu sabah bir posta çıkarttım.inşallah geçer.seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım.a.s

çarşambaya randevumu aldım arkadaşlar. inşallah sağlıklı olduğunun yanında cinsiyet haberlerinide veririm size. Dua edin bebişlerimiz için:) 1 aydır görmüyorum çok özledim çokkkk

Amin canım.İnşallah.En kötüsü o.Bir anne babanın evladı tarfından sınanması.Rabbim korusun.Ayyy düşünmesi bile çok kötü.

Çok sık olmasada yazıyorum aslında. Demek ki sana denk gelmedi gözünden kaçtı. Merakın için teşekkür ederim. Çünkü burada arkadaşlar sohbeti bir koyulaştırıyorlar ki maşallah takip etmek zorlaşıyor. İnsan ister istemez bazı şeyleri kaçırıyor.
Hayırlısı bakalım biraz daha dayanacağız mide bulantılarına, inşallah bu haftadan sonra geçer

canım senin mi yüzün hiç gülmez sen benim hayalimde hep güler yüzlü,pozitif,hayat dolu bir insansın

canım senin mi yüzün hiç gülmez sen benim hayalimde hep güler yüzlü,pozitif,hayat dolu bir insansın

hehe:)))
valla canım dışardan aldığım tepkiler böle herkez bana çok asık suratlısın diyo....aslında içim tamda senin anlattığın gibi canım benim....

kızlar dün sitede dolaşrken faydalı bir bilgiye denk geldim bizim de çok işimize yarıycak....
şuanda ayva mevsimindeyiz ya,ayvanın çekirdekleri emzirmede oluşan göğüs çatlakları için çok fayadalıymış...hatda şimdiden çekirdeklerini buzluğa atabilirmişiz.....7- 8 tane ayva çekirdeğini ağzı kapalı küçük cam bi kavanoza koyup üzerine biraz su koycakmışız ve 24 saat buzdolabında bekliycekmiş, jel kıvamını alıyomuş ve göğüs ucuna sürüldüğünde diğer kremler gibi yıkanmasıda gerekli değilmiş bebeğede hiç bi zararı yokmuş,doğuma bir ay kala kullanmaya başladığımızda öle bi sorunla karşılaşmıyormuşuz......

cnm ayvalar daha olmadıki daha çok var olmasına.olsunda yaparız valla.:1hug:

bu arada doktordan gelen arkadaşlar cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepinize hayırlı olsun kız bebişlerrr gösterin artık kendinizi erkekler geçiyorrrr :lepi:

ben bir haftadır ayva aşeriyorum yerkende bebişim gamzeli olsun diyorum,azönce de karşı bahçede ayva ağacı vardı gittim istedim sahibinden.....ama oldu canım haberin olsun...

kııss benim bahçede yıkılıyor ayvadan ama hiç biri olmadı.akannehir
daha 1 ayı var gibi sanki.bizim ağaçlar geç verecek heralde bu senemafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi pek okuyamadım ama birazcık baktım budebeciğim canım hayırlı olsun canım benim sen trabzon hasırlarını hazırla şimdiden oğluşun olacakmış canım benim yaa çok sevindim ayşe denizciğim seninde gözün aydın oooo gelsin damat adayları balkalım bizim kızlar kime gönül verecekkaydirigubbakcemile3

bu arada bende bugün doktora gittim bacağımda durduk yere bir morluk oluştu ve dişlerimde kanıyporduya çok korktum hemen kan tahlili yaptırdık doktora gidip hemogram testi değerlerim normal çıktı şükürler olsun aklıma kötü kötü şeyler geldi çok korktum acaba neden olmuş olabilir o zaman morluk anlamadım bir yerede vurmadım kimafoldumben

geçmiş olsun canım bişi çıkmamasına sevindim ama dr'un ne diyor bu duruma. Diş eti kanaması normal beni dr'um başta uyardı. olacaktır engelleyemezsin sadece çürükten korumak için 4-5 kez fırçala günde dedi.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…