2010 Nisan Anneleri

canım sağol.sen nerelerdesin ne zamandır*merak ettik seni

Canım ben hafta sonları çalışmıyorum, evimde de internet olmadığı için yazamıyorum. Bugün yine çok kötüyüm sabah çıkardım başım ve midem çok fena. 15+1 olduk ama hala kovalayamadım şu mide bulantılarını...
Eeeee çalışırken çok daha zor oluyor. Bakalım benimde Cumartesi randevum var 16. haftayı tamamlayacağım ve inşallah kurtulacağım şu mide bulantılarından. İnşallah bende bebişimin cinsiyet müjdesini bir sonraki pazartesi paylaşırım sizlerle... kız yada erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil... hihoyyyt

selam kızlar ben geldim özledinizmi beni
nasıllar bakayım nisan anneleri
babacığımı bekliyodum sadece ablam,abim,amcam,dayımın oğlu anlayacağınız 20 kişi olduk 2 gün onları ağırladım baya yoruldum dün kşam hafif kanamam oldu
bugün zaten randevum vardı gittim anlattım tansiyonum düşüyo falan dedim tulu ayran içme ded, vişne suyu iç şekerli su falan tuz yeme ii değil dedi kanamada bebek aşağıda ama önemli değil dinlenirsen düzelir dedi
şimdi bebkten haberler cinsiyet belli değil dedi 9 cm olmuş hala 2 hafta geriden geliyor dedi (herhalde ben adet tarihini yanlış söyledim ya öle şüreleniyorum )ama çok sağlıklı herşeyi oluşmuş nerdeyse resimden bile anlaşlıyor kolları bacakları falan ikili teste gerek duymadı ama siz yaptırmk istiyorsanız yaptırın dedi bence herşey normal oğlumda da yaptırmadım dedim olabilir dedi ense kalınlığı normalmi dedim normal dedi kalp atışlarını yine duymadım bebeğe zararlı dinletemem 1 ay sonra terar gel dedi o zaman daha ii olur dedi insiyeti de belli olur ozaman
ama duruşu çok zarif herhalde benim kızım olcak

ne güzel kaynatmışsınız valla bi ama yiyip gelene kadar :))))

accık da ev işi yapiim ortalık sabah 7 de bıraktığım gibi.. akannehir sadece kahvaltı masamı topladım ve kızımın yatağını :)) di,ğer işlerimide hallediimm 5 buçuğakadar burda olcam...

canım allah gönlüne göre versin erkek mi istiyorsun.
ilk bebişinmi.

Ya benim için farketmez.Kız olması tercihimdir benim.Ama hayırlısı olsun derim hep.

Oooo hemde nasıl erkek istiyor.Kız olursa üzülür bile ilk şokla.Erkek kesinleşse sen gör.Neler neler yapar.Bende bu şeyi yüzünden kız diyorum hep.Sanki oğlum olursa sevmeyecekmişim gibi geliyor.Ne kadar kötü böle bişi düşünmem.Psikolojimi bozdular valaa.Ağlayacam.Kayınvaldemler erkek ister.Eşimin amcaları erkek ister.Herkes erkek istiyor.Gıcık kaptım vallahi

:kedi:ya bu nisan anneleri maşallah aynı zamanda çok güzeller.resmi olanlara bakıyorum.ruzenin,bebeg,ilke nur.maşallah kızlar.bende koyucamda kociş kızar diyerekten koyamıyorum.

ah bitanem napalım öyle olsun sen dua et yine hayırlısı için.ama bak onların istediği gibi olsun.niye diceksin.sen annesin kızda olsa erkekte olsa bebeğin senin göz bebeğin olacak.sen şimdi sinirlisin.kucağına alda bütün sinirin geçecek.anneler kız bebeği daha çok istiyor galiba süslemek için falan.bide anneye yakın olur diye düşünüyoruz ama kız babaya daha yakın oluyor.ben mesela babama yapışıktım.erkek gibi büyüdüm.annem kızardı hep diye yanına gitmezdim anneme yanaşmazdım.çocukken menapoza girdi bide bide tansiyon derken çok gergin olurdu.babama yanaşık büyüdüm kız olmama rağmen.
ben bazen kendi isteklerimi ertelemeyi daha mantıklı buluyorum.mesela onlar erkek istiyorsa erkek olsun işallah demek gibi.niye diceksin.hiç olmazsa sana iyi davranıcaklar.kendini önemsiceksin.unutur gidersin bugünkü düşündüklerini.
canını sıkma canım.inançlı insanlarız.Rabbim (c.c.) neki taktir etmişse o kabulümüz.eşinede böyle söyle.

Kızlar yaaaa bugüne kadar bebişimin cinsiyetini hiç merak etmiyordum. Nede olsa ilk bebek sürpriz olsun istiyordum. Ama sizlerin cinsiyet belirtmeleri beni meraka soktu nerdeyse şimdi kalkıp doktora gideceğim
Ama kontrolüm bu cumartesi bakalım nasıl dayanacağım delikafadulden

selam kizlar nasilsiniz bakim ??
bende bazi arkadaslar gibi 2 gündür kendimi iyi hissetmiyordum
hele bugün bir bas agrisi ile uyandimki sormayin
oglumda hergün basim agrirdi ama bu felaketti ya
neyse oglan ayi sanirim nisan ayi
benimde icime sanki oglum olacakmis gibi doguyor ama kiz olsa daha bi güzel olurdu
gerci bellide degil bakalim benim daha doktor randevuma cooooooook var belki ozaman gösterir cinsiyetinide bende müjdemi veririm

gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina sevindim

yeni evinde oglusunda hayirli olsun canim hersey gönlünce olsun insallah

iyi haberlerin icin sevindim oglusunda hayirli olsun canim

cok tatli

cok güzel bir haber ogaln haberi aliyoruz bugün hep bakalim

gecmis olsun canim insallah tez zamanda düzelirsin
bu demektirki herseyi hafife almayacaksin ve doktora gideceksin

gözün aydin güzel haberlerini alamak cok güzel canim

gecmis olsun canim insallah tez zamanda düzelirsin ve hic bir risk kalmaz
bebeginde sana syki syki tutunur
gönlünü ferah tut

ohoooo valla çok sıkıcı bugün.Zaten eşim moralimi bozdu.Yok erkek olamıyabilirmiş.Ya doktoru dediği erkek görünüyor ama kordon var dedi.Ne demek bu?

oglan olmayinca ne oluyormus ?

kızlarrçok teşekkür ediyorum tebrik edenlere kutlayanlara fln... öpüyorum hepinizi ama dediğim gibi ben dr. sadece erkek gibi dediği için16. haftaya kadar oğluşum diye sevemem sanıyorumm... gerçi rabbim kalbimi biliyoo... sağlıklı,aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsun da kız erkek önemli değil ama yine de oğluşum derim ya kız olursaaa kaydirigubbakcemile3 çocuk daha içimdeyken psikolojik travma geçirmesin kııı kaydirigubbakcemile3 amaan allah korusun :))) neyse accık daha bekleyeyim de 16. haftada kesin denince severim bebişimii... ayy yavrum yaa valla hala ayaklarını tepindirmesi gözümün önünde opuyorumnanaktan

atala... cnım çok sağol güzelim.. o senin kalbini güzelliği cnmm.. güzel bakan güzel görür bebeğim opuyorumnanaktan

işallah gönlüne göre olsun şekerim.sen niye kızgınsın bakim :kedi:

çalışıpta kızgın olmamak mümkünmü canım benim,iş stresi ayrı geriyo beni,bide eşimin yiğeni halen bizimle çok zor oluyo yarın gidecek kısmetse onun gerginliği,bide yapım gereği ben hep sinirliyimdir yüzüm pek gülmez ,küçüklüğümden beri öelymişim annem yabangülüm derdi bana ,nese açıldım şimdi biraz bide hamilelik hormonlarımı altüst etti valla...ama dikkatin için çok saol bitanem....

:kedi:ya bu nisan anneleri maşallah aynı zamanda çok güzeller.resmi olanlara bakıyorum.ruzenin,bebeg,ilke nur.maşallah kızlar.bende koyucamda kociş kızar diyerekten koyamıyorum.

ayyy canım benim kendi adıma söliyim utandım şimdi.....çok saol tatlım o senin güel gören gözlerinden kaynaklıyo,eşim benimde önceden çok şeye laf ederdi ama şimdi alıştı zamanla geçiyo emin ol.....kociş kızmaz belki bi sölesen ,inanırmısın ben burda hepinizi ayrı ayrı öle merak ediyorum ki istiyorum ki herkez resmini koysun,ama olmuyo tabi:)))):enbuyukkk:

valla canım burda hepimiz kanka olduk ama bayılıyorum buranın enerjisine.bu arada arkadaşlık teklifin için ne yapacağımı bilemedim kaydet falan dedim ama beceremedim galiba.şimdi çıkıyorum.sonra anlatırsın müsait olursan.
herkeze iyi akşamlar cicişler.Allah (c.c.) emanet olalım hepimiz ve bebişlerimiz.öpüldünüz kocaman.opuyorumnanaktan

ben özledim seni hoşgeldinnnnn..................

Hep zaten rabbimden istedim ben.Herşeyi.Yarabbim en hayırlı zamanda bana evlat ver dedim.En hayırlı zamanda evleneyim dedim.Hep hayırlısını istedim.Her namazımda yarabbim beni evladımlar kocamle imtihan etme diyorum.Evladımı haramdan uzaklaştır helale yakınlaştır.Salihlerden olsun diyorum.Kızlar yaa valla ben iyi değilim.:a015: Yavrum inşallah haramdan uzak durur.

kızlar hepinizden allah razı olsun bir kaç gündür neler yaşadığımı bir ben bir allah bilir burda bana yazdıklarınızı okuduğumda gözlerim doldu yüce rabbim herkesin bebeğini herkese bağışlasın benimde bana hergün dua ediyorum yarrabbim bebeğime hayırlı sağılklı ömür ver diye bundan sonra rabbim ne dilerse o olur inşallah hakkımızda hayırlısı olur :Saruboceq:

valla nisan anneleri kaynana olacak çoğunlukla.benim içime kız doğuyodu,erkek oldu.senin içinden ne geçiyor?opuyorumnanaktan

evet kanki olduk valla,arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin canım olmuş....sanada iyi akşamlar öpüyorum tatlım....:CüvCüv:

ben özledim seni hoşgeldinnnnn..................

ayyy canı teşekkür ederim sonunda biri beni özlemiş yaa opuyorumnanaktan valla bende özledim canım:1hug: nasıl bi fırsat bulayımda açayım pc yi bilemedim ama hiç zamanım olmadı valla

geçmişi okumadım canım ne oldu bilmiyorum amma allah bebeğine sağlık sıhhat uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…