canım sağol.sen nerelerdesin ne zamandır*merak ettik seni
canım allah gönlüne göre versin erkek mi istiyorsun.
ilk bebişinmi.
canım eşin erkekmi istiyor.boşver canım.ya erkeklerde aslına bakarsan bizimle hamilelik psikolojisine bürünüyorlar.onlarında var heyecanları canım.endişeleri bekleyişleri.bize katlanıyorlar daha ne yapsınlar.bunada şükür hiç kafanı takma inan bana.oda baba olmanın heyecanını yaşıyor ve dengesizleşebiliyorlar.hihoyyyt
Ya benim için farketmez.Kız olması tercihimdir benim.Ama hayırlısı olsun derim hep.
Oooo hemde nasıl erkek istiyor.Kız olursa üzülür bile ilk şokla.Erkek kesinleşse sen gör.Neler neler yapar.Bende bu şeyi yüzünden kız diyorum hep.Sanki oğlum olursa sevmeyecekmişim gibi geliyor.Ne kadar kötü böle bişi düşünmem.Psikolojimi bozdular valaa.Ağlayacam.Kayınvaldemler erkek ister.Eşimin amcaları erkek ister.Herkes erkek istiyor.Gıcık kaptım vallahi
kızlar günaydın,
ben bayadır giremiyordum :) geçtiğimiz hafta gittik doktora 13+4 dü. tam 9.10 olmuş boyuda :) veeee bu arada bir oğlumuz olacağını öğrendik :))
ultrasonda bir saniye durmadı doktor ense kalınlığını ölçebilmek için tam iki saat uğraştı :))opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhabalarropuyorumnanaktan bir haftadır taşınıyordum işten de izin almıştım yoktum. nasılsınız görüşmeyeli? umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuma şansım yok. inşallah hep güzel haberler gelmiştir herkesin bebişi iyidir.
valla ben taşınırken nazar değmesin turp gibiydim. annemle kızkardeşim de geldi konyadan saolsunlar çok yardım ettiler.
bu arada tabii hazır izinliyken fırsat bulup doktora da gittim. tabii benim doktorum 1,5 aydan önce cinsiyet söyleyemem demişti son kontrolde. bende başka doktora gittim. fazla kilolarımdan dolayı ultrason net çıkmayınca daha ayrıntılı bir ultrasona gönderdi beni doktor. bebişimin kollarını bacaklarını hatta kordonunu nihayet bende gördüm harikaydı. bu arada cinsiyet sordum erkek gibi görünüyor ama kesin değil dediler. anlayacağınız çok yorucu ama güzel bir haftaydı.
sizleri çok merak ettim gelişmeleri şöyle bir özetleseniz bana çok sevinecem. geçmiş dağ gibi olmuş okumam imkansızopuyorumnanaktan
selam kızlar...
ne zamandır giremedim sayfalar uzayıııp gitmiş.okuyamadım.
taşınıyoruz o yüzden internetim yoktu ama şimdi var. gelişmeleri takip edemedim.
bu arada cinsiyeti belli oldu benimkinin.
oğluşum olucak inşallah.
ayrıca 3 gün ilerde gidiyoruz. 14+4 olduk yani teyzeleri...
karnım da şişmeye başladı.bundan sonra Allah hepimize kolaylık versin.
sizde ne gelişmeler var okuyamadım ama benim hiçbir şikayetim yok...
umarım hep böyle olur...
ayrıca ikili test sonuçlarım da çok iyi çıktı.
bir daha 18. haftada üçlü teste gidicem...:CüvCüv:
kızlar merhaba.oğluşum olacak benim hemen haber vereyim dedim.ense kalınlığı ve kendi çok iyi.kan tahliline ihtiyaç duymadı doktorum.parmağını emiyordu küçük aşkım.
zeyracım dedim sana kızını alcam iye
Kızlarrrrr....
Bir güzel haberim var...Bir kötü haberim varrrr...
Kötüyü vereyim.Dünkü kanamamın sebebi idrar yollarımda iltahap varmış.Ondan dolayı imiş.Doktor ilaç verdi antibiyotik ve farlutal.Düşük riskine karşı iltahap bebişi etkiliyormuş çünkü...Neyse
Güzel haber ise....
Bende erkek annesi oluyorum.Efemiz geliyor kızlarrr....
Doktor erkek görünüyor dedi.Kordonda var ama dedi.Erkek gibi dedi
Ay çok heyecanlıyım mutluyum anlatamam
ruzenin canımm.. iyi insan lafının üstüne mi gelirmiş :))))
teyzoşlar biz geldik dr.amcadann... ablamız da geldi bugün.... bebişimiz de ablasına kıyak yaptı.. bi tepindi bitepindii... sormayınn.. 20 dk uğraştı ultrasondaki dr. ense kalınlığını ölçmek içinn... 1,2mm. çıktı allaha çok şükür çok iyidedi dr.umuz da... 13+0 olmuşuzz... sat ı yakalıyormuşuzz... kalbimiz de gümbürr gümbürr atıyoduu.. ayy kalbim çıkçaktı yerindenn... cinsiyetini de sordum tabiki :))))
16 hafta olmadan kesin konuşamıyoruz amaaa dedii dr. sanki erkek çocuğu gibi duruyo dedi.. :)) ama kesin demiyorum sonraproblem çıkıyo dedi.. 16. haftada kesinleşir ama hareketlerinden ve aradan görebildiğim kadarıyla erkek gibi dedi.. ikili için kanda verdik.. haftaya alıcaz.. ama dr. çarşamba ordaymışş..oyüzden haftaya çerş alıp göstericezzz... rabbim hayırlısını versin hepimiz içinn.. inanın hast.den gelip hazırlandık ve okula koştukk... yataklarım duruyoo ama size haber vermeden elim gitmedi toplamaya... eltim de çağırdı bişiler yiyim diyee... hazırlıyo şu an kendisi.. accık işlerimi toplıyım inicem alt kata ama şimdilik açık bilg..
merhaba kızlar maşallah cinseyetler yavaş yavaş belli olmuş inşallah yarın bende görürüm,kızlar bir süredir bakamadım çünkü 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olcak diye şimdi iyi sayılırım ara ara gelen kramp şeklindeki sancıları saymassam,ya birşey soracam ama biraz utanarak soruyorum ya benim karnımın altından çok afedersiniz vajinamın üstündeki ve içindeki kemikler ağrıyor ara ara kramp şeklinde ağrılar biraz korkuyorum çünkü doktor bile tam birşey diyemedi hiç böyle birşey duyup yada yaşayan varmı?
ohoooo valla çok sıkıcı bugün.Zaten eşim moralimi bozdu.Yok erkek olamıyabilirmiş.Ya doktoru dediği erkek görünüyor ama kordon var dedi.Ne demek bu?
işallah gönlüne göre olsun şekerim.sen niye kızgınsın bakim :kedi:
:kedi:ya bu nisan anneleri maşallah aynı zamanda çok güzeller.resmi olanlara bakıyorum.ruzenin,bebeg,ilke nur.maşallah kızlar.bende koyucamda kociş kızar diyerekten koyamıyorum.
çalışıpta kızgın olmamak mümkünmü canım benim,iş stresi ayrı geriyo beni,bide eşimin yiğeni halen bizimle çok zor oluyo yarın gidecek kısmetse onun gerginliği,bide yapım gereği ben hep sinirliyimdir yüzüm pek gülmez ,küçüklüğümden beri öelymişim annem yabangülüm derdi bana ,nese açıldım şimdi biraz bide hamilelik hormonlarımı altüst etti valla...ama dikkatin için çok saol bitanem....
selam kızlar ben geldim özledinizmi beni
nasıllar bakayım nisan anneleri
babacığımı bekliyodum sadece ablam,abim,amcam,dayımın oğlu anlayacağınız 20 kişi olduk 2 gün onları ağırladım baya yoruldum dün kşam hafif kanamam oldu
bugün zaten randevum vardı gittim anlattım tansiyonum düşüyo falan dedim tulu ayran içme ded, vişne suyu iç şekerli su falan tuz yeme ii değil dedi kanamada bebek aşağıda ama önemli değil dinlenirsen düzelir dedi
şimdi bebkten haberler cinsiyet belli değil dedi 9 cm olmuş hala 2 hafta geriden geliyor dedi (herhalde ben adet tarihini yanlış söyledim ya öle şüreleniyorum )ama çok sağlıklı herşeyi oluşmuş nerdeyse resimden bile anlaşlıyor kolları bacakları falan ikili teste gerek duymadı ama siz yaptırmk istiyorsanız yaptırın dedi bence herşey normal oğlumda da yaptırmadım dedim olabilir dedi ense kalınlığı normalmi dedim normal dedi kalp atışlarını yine duymadım bebeğe zararlı dinletemem 1 ay sonra terar gel dedi o zaman daha ii olur dedi insiyeti de belli olur ozaman
ama duruşu çok zarif herhalde benim kızım olcak
ah bitanem napalım öyle olsun sen dua et yine hayırlısı için.ama bak onların istediği gibi olsun.niye diceksin.sen annesin kızda olsa erkekte olsa bebeğin senin göz bebeğin olacak.sen şimdi sinirlisin.kucağına alda bütün sinirin geçecek.anneler kız bebeği daha çok istiyor galiba süslemek için falan.bide anneye yakın olur diye düşünüyoruz ama kız babaya daha yakın oluyor.ben mesela babama yapışıktım.erkek gibi büyüdüm.annem kızardı hep diye yanına gitmezdim anneme yanaşmazdım.çocukken menapoza girdi bide bide tansiyon derken çok gergin olurdu.babama yanaşık büyüdüm kız olmama rağmen.
ben bazen kendi isteklerimi ertelemeyi daha mantıklı buluyorum.mesela onlar erkek istiyorsa erkek olsun işallah demek gibi.niye diceksin.hiç olmazsa sana iyi davranıcaklar.kendini önemsiceksin.unutur gidersin bugünkü düşündüklerini.
canını sıkma canım.inançlı insanlarız.Rabbim (c.c.) neki taktir etmişse o kabulümüz.eşinede böyle söyle.
ya ne güzel öğrendiniz bende meraklardayım kızlar valla.randevumuz 3 hafta sonraya o zaman kesin belli olucak işallah.hayırlı mubarek olsun hepinizin oğluşları ve kızları.
bu arada nisan anneleri genelde KAYNANA adayı olacak.artık kaynanada çekiştiremeyiz ha ne dersiniz?:hulya:
valla canım burda hepimiz kanka olduk ama bayılıyorum buranın enerjisine.bu arada arkadaşlık teklifin için ne yapacağımı bilemedim kaydet falan dedim ama beceremedim galiba.şimdi çıkıyorum.sonra anlatırsın müsait olursan.
herkeze iyi akşamlar cicişler.Allah (c.c.) emanet olalım hepimiz ve bebişlerimiz.öpüldünüz kocaman.opuyorumnanaktan
ben özledim seni hoşgeldinnnnn..................
kızlar hepinizden allah razı olsun bir kaç gündür neler yaşadığımı bir ben bir allah bilir burda bana yazdıklarınızı okuduğumda gözlerim doldu yüce rabbim herkesin bebeğini herkese bağışlasın benimde bana hergün dua ediyorum yarrabbim bebeğime hayırlı sağılklı ömür ver diye bundan sonra rabbim ne dilerse o olur inşallah hakkımızda hayırlısı olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?