2010 Nisan Anneleri

canım çok sıkıldı ,inşlh akşam kendimi iyi hissederimde azcık yıkanan çamaşırları katlar kaldırırm bi dünya oldular.....yarın dizilerim var çünkü bişiycik yapamam keyif günüm benim çay ve çekirdek kızlar yoksunuz ağliycim şimdi.....:gitme:

ben geldim canlarıımmmm... geçmişi okuyup not alıyodum güncel olayları listeyi düzenlemek için bi batım saat 6 ya geliyo... kıtı kıtına yetiştim okula... 10 sayfa kaldıı.. onlara da bi göz atiim de yeni son listemizle buluşalım diyorum artıkk...

ben geldim canımmm.. kıyamamm sanaa... :teselli: nasılsın güzelim?

Bebeg83 yeni liste mi hazırlıyorsun? Ben bilmiyorumda kusura bakma.Bende çok vakit ayıramıyorum foruma. Sürekli kim ne yapmış şeklinde bakabiliyorum. Zamanın biraz kısıtlı.
Çok güzel olur neler oluyor listede görebiliriz.:dance:

ben geldim canımmm.. kıyamamm sanaa... :teselli: nasılsın güzelim?

iyi olmaya çalışıyorum canım sürekli doymayan bir karnım vr onla uğraşıyorum,kilo almamıştım allıcam bu gidişle ......canım acayip sıkıldı nedense biran önce eve gitsem diye bakıyorum topiktede kimsecikler yok....:gitme:

evet ayva çok ii miş o jeli yüzüne sürdüğüündede lekelere ii geliyor doğum leklerine de ii geliyormuş
ii çok şükür ki bişey çıkmamış ama diş ağrısı bende de var valla diş etlerim çok sızlıyor
kimsecikler kalmamış yine.........kızlar nerdesiniz.....laelaelaelaelae

bn burdayım canım yemek yaptım eşim şimdi gelir

bebeg83 senin kizin olucak canim yine:icecream:

tabiki güzelimm... birazdan yeni son bilgiler girilmiş olarak karşınızda olucakk..
ayy bu günlerde bende aynen doyamıyorum bi türlü yaa.. ne yapalım artık bebeişler iyiolsun da zemuszemus
bebeg83 senin kizin olucak canim yine:icecream:

sağlıklı hayırlı evlat olsun cnım öncelikle... :Saruboceq: ama hayırdır içine mi doğdu kııı ? zemuszemus

derindeniz09 cinsiyet tahmindemi bulunuyon kııss.
söle bakalım benim neyim olacak :)))))

benim içimden sanki kızın olacakmış gibi bir his var canım,eee erkek anneleri aldı başlarını gidiyo valla kızlarda bize kaldı ,resminden hatırlıyorum yayvan bir karnın vardı tabi son hali nasıl:????

kızların cinsiyti geç belli olurmuş yaa ondan erkekler aldı başını gitti ama kızlar geçecek nisan ayı kız oyı olcak diyorum ben kız istiyom yaa ondan:sm_cool:

bebeg83 canim bi site buldum ona bakarak sölüyom eglence olsun yaa ben de kiz cikiyoooooooo:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…