ben geldim canımmm.. kıyamamm sanaa... :teselli: nasılsın güzelim?
evet ayva çok ii miş o jeli yüzüne sürdüğüündede lekelere ii geliyor doğum leklerine de ii geliyormuşkızlar dün sitede dolaşrken faydalı bir bilgiye denk geldim bizim de çok işimize yarıycak....
şuanda ayva mevsimindeyiz ya,ayvanın çekirdekleri emzirmede oluşan göğüs çatlakları için çok fayadalıymış...hatda şimdiden çekirdeklerini buzluğa atabilirmişiz.....7- 8 tane ayva çekirdeğini ağzı kapalı küçük cam bi kavanoza koyup üzerine biraz su koycakmışız ve 24 saat buzdolabında bekliycekmiş, jel kıvamını alıyomuş ve göğüs ucuna sürüldüğünde diğer kremler gibi yıkanmasıda gerekli değilmiş bebeğede hiç bi zararı yokmuş,doğuma bir ay kala kullanmaya başladığımızda öle bi sorunla karşılaşmıyormuşuz......
ii çok şükür ki bişey çıkmamış ama diş ağrısı bende de var valla diş etlerim çok sızlıyorbu arada bende bugün doktora gittim bacağımda durduk yere bir morluk oluştu ve dişlerimde kanıyporduya çok korktum hemen kan tahlili yaptırdık doktora gidip hemogram testi değerlerim normal çıktı şükürler olsun aklıma kötü kötü şeyler geldi çok korktum acaba neden olmuş olabilir o zaman morluk anlamadım bir yerede vurmadım kimafoldumben
kimsecikler kalmamış yine.........kızlar nerdesiniz.....laelaelaelaelae
kızlarrçok teşekkür ediyorum tebrik edenlere kutlayanlara fln... öpüyorum hepinizi ama dediğim gibi ben dr. sadece erkek gibi dediği için16. haftaya kadar oğluşum diye sevemem sanıyorumm... gerçi rabbim kalbimi biliyoo... sağlıklı,aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsun da kız erkek önemli değil ama yine de oğluşum derim ya kız olursaaa kaydirigubbakcemile3 çocuk daha içimdeyken psikolojik travma geçirmesin kııı kaydirigubbakcemile3 amaan allah korusun :))) neyse accık daha bekleyeyim de 16. haftada kesin denince severim bebişimii... ayy yavrum yaa valla hala ayaklarını tepindirmesi gözümün önünde opuyorumnanaktan
atala... cnım çok sağol güzelim.. o senin kalbini güzelliği cnmm.. güzel bakan güzel görür bebeğim opuyorumnanaktan
iyi olmaya çalışıyorum canım sürekli doymayan bir karnım vr onla uğraşıyorum,kilo almamıştım allıcam bu gidişle ......canım acayip sıkıldı nedense biran önce eve gitsem diye bakıyorum topiktede kimsecikler yok....:gitme:
seninde kizin olucak ruzenin:icecream:
tabiki güzelimm... birazdan yeni son bilgiler girilmiş olarak karşınızda olucakk..Bebeg83 yeni liste mi hazırlıyorsun? Ben bilmiyorumda kusura bakma.Bende çok vakit ayıramıyorum foruma. Sürekli kim ne yapmış şeklinde bakabiliyorum. Zamanın biraz kısıtlı.
Çok güzel olur neler oluyor listede görebiliriz.:dance:
ayy bu günlerde bende aynen doyamıyorum bi türlü yaa.. ne yapalım artık bebeişler iyiolsun da zemuszemusiyi olmaya çalışıyorum canım sürekli doymayan bir karnım vr onla uğraşıyorum,kilo almamıştım allıcam bu gidişle ......canım acayip sıkıldı nedense biran önce eve gitsem diye bakıyorum topiktede kimsecikler yok....:gitme:
bebeg83 senin kizin olucak canim yine:icecream:
derindeniz09 cinsiyet tahmindemi bulunuyon kııss.
söle bakalım benim neyim olacak :)))))
söle bakalım benim neyim olacak :)))))[/QUOewet canim yasini ve hamile kaldigin ayi yaz sanada sölüyemmmm))
benim içimden sanki kızın olacakmış gibi bir his var canım,eee erkek anneleri aldı başlarını gidiyo valla kızlarda bize kaldı ,resminden hatırlıyorum yayvan bir karnın vardı tabi son hali nasıl:????
söle bakalım benim neyim olacak :)))))[/QUOewet canim yasini ve hamile kaldigin ayi yaz sanada sölüyemmmm))
hehe:)))) çin takvimi olayımı denizcim,bana da orda kız çıkmıştı bakalım tutcakmı??
tabiki güzelimm... birazdan yeni son bilgiler girilmiş olarak karşınızda olucakk..
ayy bu günlerde bende aynen doyamıyorum bi türlü yaa.. ne yapalım artık bebeişler iyiolsun da zemuszemus
sağlıklı hayırlı evlat olsun cnım öncelikle... :Saruboceq: ama hayırdır içine mi doğdu kııı ? zemuszemus
hehe:)))) çin takvimi olayımı denizcim,bana da orda kız çıkmıştı bakalım tutcakmı??
ona benzer almanca bi siteeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?