2010 Nisan Anneleri

kardelencim çok geçmiş olsun. umarım düşük riskin geçmiştir ve bebişin annesine sıkı sıkı tutunur. sen moralini bozmamaya çalış sen iyi hissedeceksin ki bebişin de iyi hissetsinopuyorumnanaktan

kardelencim çok geçmiş olsun canım..dualarımız seninle hayatım bol bol yat ayaklarını uzat dinlen canım.moralinide ii tut..allah büyük bebeğini sana bağışlar inşallah.

bebegcim gözünaydınmı desem ne desem bilemedim sevindim valla.allah nice sevinçler yaşatsın cümlemize inşallah.bebişin sağlıklı çok şükür darısı bizlerin başına benimde son 10 günüm sabırsızlıkla bekliorum.:1hug:

canım merhaba
ense kalınlığının iyi çıktığına sevindim.benim bebişinde ense kalınlığı iyi çıktı Allaha şükür.bebek erkek.hatta doktor pipisini bile göstermiş eşime.13+3 çıktı ultrasonda.7.3 cm boyu.a.s

olmaz olurmu amanda29, ayse_denizy, budebe, sevdalinka07 var beennn varım..:icecream:

canım geçmiş olsun.canım kramp mı kasık ağrısı mı*<ben üşütünce öyle oluyor genelde.dikkat et canım.bol bol dinlen.

ya ne güzel öğrendiniz bende meraklardayım kızlar valla.randevumuz 3 hafta sonraya o zaman kesin belli olucak işallah.hayırlı mubarek olsun hepinizin oğluşları ve kızları.
bu arada nisan anneleri genelde KAYNANA adayı olacak.artık kaynanada çekiştiremeyiz ha ne dersiniz?:hulya:

olmaz olurmu amanda29, ayse_denizy, budebe, sevdalinka07 var beennn varım..:icecream:

canım ya geçmişi okumakdan yazmaya fırsat bulamıyorum kiiiii

oy oy oy ortalığı tosun paşalar sarcak desenize ay inanın çok sevindimmm.Benimde içime oğlan doguyor allahım hayırlısını ver..

bende haftaya salı gidicem inşallah benim bebişimde gösterir :)

Bütün Nisan anneleri slmlar, bayadır nette girip bakamadım. Bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş. Hayırlı olsun herkese.
Benim hiç göbeğim yoktu. ıki günde sanki göbeğim çıktı. Biranda iki gündür şokundayım. delikafadulden
ıkiz bebeği olan arkadaşım benim 13 haftada çıktı değince tabi dedim benim erken mi oldu göbüşüm? Daha 14 hafta 5 günlüğüz.

oooo oğlanlara bakın helee.
hiç bukadar erkek olacağını düşünmemiştim nisan ayının.
3, yada 4 kızımız olacak heralde diğerleri erkek.aman hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
benimde içime erkek doğuyor.

ohoooo valla çok sıkıcı bugün.Zaten eşim moralimi bozdu.Yok erkek olamıyabilirmiş.Ya doktoru dediği erkek görünüyor ama kordon var dedi.Ne demek bu?

Bu arada Koç burcu bebeklerimiz olacak. Geçen gün tvde bir bayan koç bebeklerini anlatıyordu. Aman aman hızlı, yaramaz, konuşkan, aceleci (hatta sürekli bir yerlerini keser yada düşerler), çok ilgi isteyen, sıcakkanlı bebişler olurlarmış.
Kızlar hamilelik sürecinde bolca dinlenelim, bebişlerimiz yaramaz olacak. Bahar bebeği tabiyki.

Hayırlısı olsun canımcım.Bu arada neden benim sevincimi içimde bırakır bu kocam.Ühü ühüh ühühüüh:gitme:

Sapasağlam olsunlarda.Koşarız...:gitme:

ohoooo valla çok sıkıcı bugün.Zaten eşim moralimi bozdu.Yok erkek olamıyabilirmiş.Ya doktoru dediği erkek görünüyor ama kordon var dedi.Ne demek bu?

Belki görünmesini engelliyordur bebeğin kordonu. 16 haftaya kadar net konuşmuyorlar canım. Benimde doktorum muhtemelen erkek dedi ama 16 haftaya kadar kesin konuşmak istemedi. Arkadaşlarında hep öyle olmuş, ilk muhtemelen erkek denmiş, sonra biraz zaman geçince kesin erkek demişler.
Bir arkadaşıma doktoru bazen kız bebeklerinde orasında ödem oluyor ve bu karışıklığa yol açıyor demiş. O nedenle 16 haftaya bırakmış. Arkadaşım şu anda 21 haftalık erkek bebek bekliyor.

canım eşin erkekmi istiyor.boşver canım.ya erkeklerde aslına bakarsan bizimle hamilelik psikolojisine bürünüyorlar.onlarında var heyecanları canım.endişeleri bekleyişleri.bize katlanıyorlar daha ne yapsınlar.bunada şükür hiç kafanı takma inan bana.oda baba olmanın heyecanını yaşıyor ve dengesizleşebiliyorlar.hihoyyyt

kızlar eşimede az önce diyorum ki KK' da hep nisan bebekleri erkek olcakmış ,oda dediki bizimde oğlumuz olcak bak sana sölüyorum ,ama benim kızım olcak ben biliyorum ,neden acaba ya bu kadar ısrarla kız diyorumki malum mu oldu acaba,anneler hissedermiş aslında,olsun oğluşumda olsa kızım da olsa farketmez o biran önce sağ salim annesine gelsinde.....

işallah gönlüne göre olsun şekerim.sen niye kızgınsın bakim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…