bu arada gördüğüm kadarıyla budebe ve ayşe_denizy sizinde oğluşlar geliyomuşş.. rabbim sağlıkla kucağınıza kavuştursun hayırlı evlat eylesin inş...
ama kesinmi ihtimalmi bakamadım ayrıntılara.. accık karnımı doyurumm de tüm geçmişi okuyup listeyi ayarlıcam canlarımm...
merhaba kızlar maşallah cinseyetler yavaş yavaş belli olmuş inşallah yarın bende görürüm,kızlar bir süredir bakamadım çünkü 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olcak diye şimdi iyi sayılırım ara ara gelen kramp şeklindeki sancıları saymassam,ya birşey soracam ama biraz utanarak soruyorum ya benim karnımın altından çok afedersiniz vajinamın üstündeki ve içindeki kemikler ağrıyor ara ara kramp şeklinde ağrılar biraz korkuyorum çünkü doktor bile tam birşey diyemedi hiç böyle birşey duyup yada yaşayan varmı?
Budebe ve ayse_denizy oğluşlarınız hayırlı olur inşallah. Allah gönlünüze göre versin. Sağlıkla sıhhatle...
canım merhaba
ense kalınlığının iyi çıktığına sevindim.benim bebişinde ense kalınlığı iyi çıktı Allaha şükür.bebek erkek.hatta doktor pipisini bile göstermiş eşime.13+3 çıktı ultrasonda.7.3 cm boyu.a.s
olmaz olurmu amanda29, ayse_denizy, budebe, sevdalinka07 var beennn varım..:icecream:
oooo oğlanlara bakın helee.
hiç bukadar erkek olacağını düşünmemiştim nisan ayının.
3, yada 4 kızımız olacak heralde diğerleri erkek.aman hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
benimde içime erkek doğuyor.
Bu arada Koç burcu bebeklerimiz olacak. Geçen gün tvde bir bayan koç bebeklerini anlatıyordu. Aman aman hızlı, yaramaz, konuşkan, aceleci (hatta sürekli bir yerlerini keser yada düşerler), çok ilgi isteyen, sıcakkanlı bebişler olurlarmış.
Kızlar hamilelik sürecinde bolca dinlenelim, bebişlerimiz yaramaz olacak. Bahar bebeği tabiyki.
Hayırlısı olsun canımcım.Bu arada neden benim sevincimi içimde bırakır bu kocam.Ühü ühüh ühühüüh:gitme:
ohoooo valla çok sıkıcı bugün.Zaten eşim moralimi bozdu.Yok erkek olamıyabilirmiş.Ya doktoru dediği erkek görünüyor ama kordon var dedi.Ne demek bu?
ohoooo valla çok sıkıcı bugün.Zaten eşim moralimi bozdu.Yok erkek olamıyabilirmiş.Ya doktoru dediği erkek görünüyor ama kordon var dedi.Ne demek bu?
kızlar eşimede az önce diyorum ki KK' da hep nisan bebekleri erkek olcakmış ,oda dediki bizimde oğlumuz olcak bak sana sölüyorum ,ama benim kızım olcak ben biliyorum ,neden acaba ya bu kadar ısrarla kız diyorumki malum mu oldu acaba,anneler hissedermiş aslında,olsun oğluşumda olsa kızım da olsa farketmez o biran önce sağ salim annesine gelsinde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?