2010 Nisan Anneleri

hoşbuldum nazlıcım
bencede bebeg devam etsin
dediğim gibi hiç önemli değil

yazgülüm... biliyosun ben başından beri listeyi ben yapiim diye ortaya atlamadım ama sonuçta listemizin karışık bi halden nasıl düzenli bi hale girdiği de aşikar ortada... ben sadece o kadar uğraştım ki kaç saat yanii... neyse derindeniz arkadaşımızın benim yaptığım listeyi hiç görmemiş olması beni şaşırttı.. ki kendisi bilgilerini bana yollamıştı da listeye eklenmiştii... şimdi jnaz ı görünce benimde şunları eklermisin demesi kırdı beni açıkçası... neyse canımm..

jnaz.. güzelim.. listenin bu son haliyle de devam edebilirsin burdaki son bilgileri kendi listene de geçirip devam edebilirsin... sen bilirsin bitanem.. kolay gelsin sana... senin devam ettirmen herkes açısından daha iyi olucak sanıyorum.. :)))

bebegcim boşver güzelim sıkma canını belki derindeniz arkadaşımız karıştırmış olabilir listeyi düzenlemeni de ben ve bi çok arkadaşım sana teklif ettik sonuçta ona verilmiş bi emek var

ben çıkıyorum... kızımla ödev yapıcaz... iyi akşamlar hepinize...

bebeg83 canim özürdilerim bendenmi kaynaklandi yoksa?ben dikkat etmedim listeyi kim hazirladini jnaz arkadas yoktum annemlerdeyim yazinca baktim listede yokum benide eklemesini istedim yoksa seni üzecek bisey dememki:gitme:

Derindeniz09 neye göre bakıyorsun cinsiyete bilmiyorum ama banada bakabilirmisin?
Doktorum erkek dedi. Bakalım tabi 20. haftasına kadar cinsiyeti hala sürekli değişenler oluyormuş ama.:bbo:

bebegcim boşver güzelim sıkma canını belki derindeniz arkadaşımız karıştırmış olabilir listeyi düzenlemeni de ben ve bi çok arkadaşım sana teklif ettik sonuçta ona verilmiş bi emek var

yazgülüm ben dikkat etmedim listeyi kimin hazirladigi bi yanlis anlasma oldu sanirimmafoldumben

canımı sıkmıyorum ki bebeğim... yani enteresan bir durum oluştu birdenn.. yada ben mi çok hassasım bu konularda... ama kesin karıştırmış yada unutmuş olmalı diye umuyorum... yoksa bu kadar problem olup da ortaya çıkarılan bir liste... ona şaştım sadece... hayatımcım siz bana teşekkürler ettiniz listenin son halini beğendiniz.. o zaman emeğimin karşılığını almıştım ben cnımm.. opuyorumnanaktan

benim içimden sanki kızın olacakmış gibi bir his var canım,eee erkek anneleri aldı başlarını gidiyo valla kızlarda bize kaldı ,resminden hatırlıyorum yayvan bir karnın vardı tabi son hali nasıl:????
evet yayvan hala canım.hadi bakalım hayırlısı inşallah

yazgülüm ben dikkat etmedim listeyi kimin hazirladigi bi yanlis anlasma oldu sanirimmafoldumben

canım benim.. ortada bir yanlış anlama olmuş olabilir.. bende öyle dedim zatenn.. sen bilgilerin girilmemiş olduğu listeyi görünce tekrar yazma gereği duydun sanırım... sorun değil benim açımdann... opuyorumnanaktan üzme kendini sende nolur...

erkflz.. cnımm güncel notları yazarklen senin adını yazmışım kağıda sonra boş kalış gelişme bölümü.. demekki erkek olduğunu yazıcakmışım oraya kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar cinsiyetini kesin yada ihtimal olarak öğrenenlerr rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin kuzularını... hepimizin yavruları aklı fikri yerinde,sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inş.. :Saruboceq:

bebeg neden liste muhabbeti bu kadar uzadı anlayamadım açıkçası ha sen yapmışsın ha ben hiç farketmez benim için vedebaştan karışık olmasının nedeni de sürekli birilerinin eklenmesiydi hatta daha önce özellikle sıralamayı yapmadım iyice kesinleşsin diye

ben kalkıpta hayır ben hazırlayacağım vs demiyorumki baştan beri kim gönüllüyse o yapsın diyorum bunu beni tanıyan arkadaşlarda gayet iyi biliyor
bundan sonrada hiç bir şekilde bu konuya karışmak istemiyorum

ortada bi yanlış anlaşılma var arkadaşlar girer girmez listeyi eklememin nedeni bana gelen özel msj ve profil msj ıydı kimsenin emeğini göz ardı etmiyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

derindeniz banada baksana. sat 10 temmuz. yaşım 1980 aralık.

kızlar listemiz olmuştu hazırlayan arkadaşımızın ellerine sağlık her ikinizde emek verdiniz, uğraştınız. çok saolun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…