derindenizz tşkler tatlım doktorumda kıza benziyor demişti a.s.
hoşbuldum nazlıcımjnaz hoşgeldin.. oğluşunda hayırlı olsun..
bence liste bebeg in yaptığından devam etmeli. Bilgilerimiz daha güncel. jnaz yada bebeg kim daha müsait oluyor ve sık girebiliyorsa o yapsın derim. Kime zahmet olmayacaksa tabi.... :)
canim senin kiz cikiyo:ecrin_bebek:
tatlım benimki belli ama zahmet olmazsa bakabilirmisin banada?
yazgülüm... biliyosun ben başından beri listeyi ben yapiim diye ortaya atlamadım ama sonuçta listemizin karışık bi halden nasıl düzenli bi hale girdiği de aşikar ortada... ben sadece o kadar uğraştım ki kaç saat yanii... neyse derindeniz arkadaşımızın benim yaptığım listeyi hiç görmemiş olması beni şaşırttı.. ki kendisi bilgilerini bana yollamıştı da listeye eklenmiştii... şimdi jnaz ı görünce benimde şunları eklermisin demesi kırdı beni açıkçası... neyse canımm..
jnaz.. güzelim.. listenin bu son haliyle de devam edebilirsin burdaki son bilgileri kendi listene de geçirip devam edebilirsin... sen bilirsin bitanem.. kolay gelsin sana... senin devam ettirmen herkes açısından daha iyi olucak sanıyorum.. :)))
bebegcim boşver güzelim sıkma canını belki derindeniz arkadaşımız karıştırmış olabilir listeyi düzenlemeni de ben ve bi çok arkadaşım sana teklif ettik sonuçta ona verilmiş bi emek var
bebegcim boşver güzelim sıkma canını belki derindeniz arkadaşımız karıştırmış olabilir listeyi düzenlemeni de ben ve bi çok arkadaşım sana teklif ettik sonuçta ona verilmiş bi emek var
evet yayvan hala canım.hadi bakalım hayırlısı inşallahbenim içimden sanki kızın olacakmış gibi bir his var canım,eee erkek anneleri aldı başlarını gidiyo valla kızlarda bize kaldı ,resminden hatırlıyorum yayvan bir karnın vardı tabi son hali nasıl:????
derindeniz09 cinsiyet tahmindemi bulunuyon kııss.
söle bakalım benim neyim olacak :)))))[/QUOewet canim yasini ve hamile kaldigin ayi yaz sanada sölüyemmmm))
yaşım 1984 (25)
sat 24 tammuz
hamile ağustos 6 da kaldım.büyük ihtimal.
yazgülüm ben dikkat etmedim listeyi kimin hazirladigi bi yanlis anlasma oldu sanirimmafoldumben
evet yayvan hala canım.hadi bakalım hayırlısı inşallah
yaşım 1984 (25)
sat 24 tammuz
hamile ağustos 6 da kaldım.büyük ihtimal.
canim senin oglan gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?