- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
derindeniz banada baksana. sat 10 temmuz. yaşım 1980 aralık.
canim suan 29 yasindasin degilmi?
canim suan 29 yasindasin degilmi?
rüzgarcım cidden çok gereksiz şeyler birde malesef yüzyüze olmadığımız için yanlış anlaşılmalar oluyor bide dediğin gibi hamilelik hassasiyetide cabasıjnazcım hamilelik hassasiyeti anlıyorum seni. ama kimse kimseyi kırmak istemezki burda. kırmayalım birbirimizi. gitme gel. :gitme:
jnaz.. cnımm... ben senin girergirmez listeyi eklemene bişey dedim de ben mi hatırlamıyorum ... zaten ben sen gelmeden listeyi hazırlama taraftarı bile değildim buna inan...zeyra arkadaşımız da bana dedii... nazcım anlayışlıdır .. listeyi sen yap.. neden kırılsınn.. sonuçtalistemiz olsun da ha biri yapmış ha diğperii ne farkeder fln... neyse cnmm.. sen daha öncede demiştin ben sık giremiyorum devam ettirmek isteyen gönüllü varsa devrederim diye....
ya neyse ne güzelim.. offf valla bu liste olayı bir tek bizde mi sorun oluyoo... yada benmi sorun çıkarıyorum artık iyice beynim bulanmaya başladı valla... kendimden şüphe ediyorum artık ama... daha öncede certuran arkadaşımız hazırlamıştı liste.. o olayda da ben en başta adı geçenlerdenim... ben sadece nisan annelerinde paylaşımda bulunmak için katıldım o kadarr... neden bu kadar uzadı ki bu konu... anlamıyorumm.. ben listeyi düzenli hale getirdim ve sen o kısımdan devamedersin olay bu kadar basit yanii.. benim açımdan problem yokk...
kaydirigubbakcemile3 valla bu yaş konusu bizim ailede hep konu olmuştur. sen 29 ve 28 ayrı ayrı diye bakarmısın opuyorumnanaktan
neden hep buraaya mutluluktan uçarak geldiğim günlerin sonunda ağlıyorum acaba... allahtan eşim şu anki halimi görmüyo yanii.. yoksa bilgisayarın yanına bile yaklaştırmaz beni...
hoşgeldin zeyracımmmeraba kızlar ben geldim öncelikle jnazcığım hoşgeldin canım bebeg arkadaşımız listeyi devraldı bitanem sen gelmeyince isteklerde çok olunca devraldı yoğun istek üzerine bitanem bence bu konunun uzamaması gerek canım zaten sende bana devredecektin bir ara ben yapapmam diye almadım bebeg teklif ettik saolsun yaptı canım
ayy ben ne dedim allah aşkına yaa... mafoldumben artık problem olmak yada herhangi bir problem olduğunda içinde adım geçsin istemiyorum.. mafoldumben bu kez gerçekten bir daha girmemek üzere topikten çıkıyorumm... listeyi kim yapıcaksa adımı silerse sevinirim...
hepinizle iyi kötü paylaşımımız olduu.. hakkınızı helal edin... opuyorumnanaktan
arkadasim ikisinde de oglan cikiyo hayirlisi olsun senin icin :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?