2010 Nisan Anneleri

bebegcim öncelikle sakin ol tatlım olayların ne seninle ne de jnazla bi alakası yok sadece biz istedik sende yaptın bi daha da duymayayım ne o bi daha girmemek üzere çıkıyorum aaa sana yakıştıramadım gerçekten biz burda hepimiz bi aileyiz ve birbirimizin desteğine ihtiyacımız var güzelim

canim ewet seninde oglan cikiyo sanirim yurtdisindasin almanca biliyosan sanada vereyim adersi gir bak istersen

yazgülüm arkadas listeme hosgeldin canim ilk bebeginmi canim senin?

saolasın canım benim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ben bugün çok büyük stres yaşadım diş etlerim kaç gündür kanıyordu bacağımdada sabah kalktığımda bir morarma vardı hemen gittik tam kan sayımı yaptırdım canım doktor bişey yok dedi ama ömrümden ömür gitti canım

,,

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cicoşlar ben çıkıyorum ezel i izliim çok heyecanlı gibi. kendinizi üzmeyin sakın.

hepinizi öpüyorummm bebişleride tabiiii :teytey:

a.s. görüşrürüz canım benim hayırlı geceler

Yok canım yurtdışından değilim. Tek yabancı dilim ingilizce ne yazıkki. Teşekkürler canım.

rica ederim canim tabiki hepsi YÜCE ALLAHIMIZIN elinde saglikli olsun bebeklerimiz, benimki 3cü oldugundan arastiriyorum nete oturunca burdaki listedekilerede bakem dedim cinsiyeti belli olan larla tutucakmi diye ok:CüvCüv:

derindeniz....

canım banada cinsiyet tahmini yaparmısın. sat:18 temmuz yaş:30

rica ederim tatlım
aman çok geçmiş olsun canımyaa çok şükür bişey çıkmamış
benimde dişim kırıldı geçen hafta canım annemlere gitme nedenimde oydu aslında dolgu yaptıracaktım ama malesef çekmek zorunda kaldı doktorum antibiyotik kullanmadığım içinde hala iyileşmedi tam bir hafta olacak .
birde istanbulda gittiğim kadın doğum doktoruda çok korkuttu beni daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum kronik karaciğer rahatsızlığım var ve ilaç kullanıyorum . senden bebeğine geçmiş olabilir diyince o kadar korktumki ama çok şükür karaciğer fonksiyon testlerimde normal çıktı

jnaz gelmis hosgelmis opuyorumnanaktan
hoşbuldum canımmmmŞeniz
,,

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cicoşlar ben çıkıyorum ezel i izliim çok heyecanlı gibi. kendinizi üzmeyin sakın.

hepinizi öpüyorummm bebişleride tabiiii :teytey:
güle güle tatlımmm bende öpüyorum rüzgarımızı Şeniz

slm kızlarropuyorumnanaktan bugün dr.a gittim çok şükür herşey yolunda çok iyi dedi dr.veeee cinsiyeti kız olabilir dedi tam bişey söylemedi ama kız gibi görünüyo dedi çok sevindim ya dediğiniz gibi ne kadarda hareketliydi kocişle şaşırıp kaldık valla

bu arada liste konusunda bi sorun var heralde neden heryerde güzel güzel yapılırken burda sorun oluyo anlamadım valla benim bilgilerimide eklerseniz sevinirim kız olma ihtimali yani başka bilgiye gerek varsa söyleyin onlarıda ekleyelim aslında ben bikaç sayfa gerilere baktım ama göremedim listeyi kendimde ekleyebilirdim ama bulamadım

bebeg sende bugün gidicektin dr.a gittinmi??

kızlaryaa
size bişey soracağım son bir haftadır sağ tarafım çok ağrıyor 10 dk oturayım sağ bacağımın üzerine basamıyorum gece yatarken de dönemiyorum felaket bir ağrı var doktor normal dedi ama sizde böyle bir durum oluştu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…