neden hep buraaya mutluluktan uçarak geldiğim günlerin sonunda ağlıyorum acaba... allahtan eşim şu anki halimi görmüyo yanii.. yoksa bilgisayarın yanına bile yaklaştırmaz beni...
Derindenizcim bende bebişimin cinsiyet tahminini istiyorum. Sat 1 Temmuz, yaş 27. Bakalım erkek çıkacak mı?
Bu arada liste konusunda ne olur üzmeyin kendinizi. Ne önemi var. Bebeg83 sağolasın, ellerine sağlık. Kırılmayın birbirinizi. Üzülmeyin aman.
bebegcim öncelikle sakin ol tatlım olayların ne seninle ne de jnazla bi alakası yok sadece biz istedik sende yaptın bi daha da duymayayım ne o bi daha girmemek üzere çıkıyorum aaa sana yakıştıramadım gerçekten biz burda hepimiz bi aileyiz ve birbirimizin desteğine ihtiyacımız var güzelim
hoşgeldin zeyracımm
bencede uzamaması lazım tatlım kimin yaptığı hiç önemli değil benim için daha öncede konuşmuştuk
bu arada kızın olacakmış hayatım çok sevindim
canımyaaa lütfen boşver böyle şeyleri
hamilelik yaramadı galiba bize daha senden öğreneceğimiz çok şey var vereliniortak
rüzgarcım çok haklısın canım
,,rüzgarcım çok haklısın canım
canim ewet seninde oglan cikiyo sanirim yurtdisindasin almanca biliyosan sanada vereyim adersi gir bak istersen
ayy ben ne dedim allah aşkına yaa... mafoldumben artık problem olmak yada herhangi bir problem olduğunda içinde adım geçsin istemiyorum.. mafoldumben bu kez gerçekten bir daha girmemek üzere topikten çıkıyorumm... listeyi kim yapıcaksa adımı silerse sevinirim...
hepinizle iyi kötü paylaşımımız olduu.. hakkınızı helal edin... opuyorumnanaktan[/QUOTE
canım benim yaaa tamam bitanem hiç duymamış olalım bu sözleri haa hamişlik duygusallığı var hepimizde canım benim ne demek hiç topiğe uğramayacağım olurmu aşkım yaaa altı üstü liste yüzünden bak problem çözüldü canım sensiz yıkılır buralar yaaamafoldumben
derindeniz yok canım ikinci olcak allah kısmet ederse
,,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cicoşlar ben çıkıyorum ezel i izliim çok heyecanlı gibi. kendinizi üzmeyin sakın.
hepinizi öpüyorummm bebişleride tabiiii :teytey:
Yok canım yurtdışından değilim. Tek yabancı dilim ingilizce ne yazıkki. Teşekkürler canım.
rica ederim tatlımsaolasın canım benim inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ben bugün çok büyük stres yaşadım diş etlerim kaç gündür kanıyordu bacağımdada sabah kalktığımda bir morarma vardı hemen gittik tam kan sayımı yaptırdım canım doktor bişey yok dedi ama ömrümden ömür gitti canım
hoşbuldum canımmmmŞenizjnaz gelmis hosgelmis opuyorumnanaktan
güle güle tatlımmm bende öpüyorum rüzgarımızı Şeniz,,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cicoşlar ben çıkıyorum ezel i izliim çok heyecanlı gibi. kendinizi üzmeyin sakın.
hepinizi öpüyorummm bebişleride tabiiii :teytey:
derindeniz....
canım banada cinsiyet tahmini yaparmısın. sat:18 temmuz yaş:30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?