2010 Nisan Anneleri

jnaz normal tabiki canim rahimlerimiz gün güne büyüyor saga sola dönerken yani hareketlerine dikkat et canim

ezgcim hayırlı olsun kızın

canım çok teşekkür ederim
ağrı konusuna gelince aynısı bendede oldu bu hafta gece yatamıyodum ne tarafa dönsem ağrıyodu bugün dr.a bende sordum ve normal dedi karnın her büyüdüğünde ve genişlediğinde bu ağrılar olucak dedi normalmiş yani korkmayalımyerimseniben

tabiki canim baktim bile kiz cikiyo canim seninkisi :CüvCüv:

:) kızmı . aslında her ikisinede hazırım hayırlısı neyse o olsun. saol canım baktığın için. bu arada bende yarın doktora gidicem. bakalım cinsiyet konusunda ne diyecek.

birde kızlar bende bugün dolgum lerinden oynadı diye doktora gittim. ama işin aslında dişim çürümüş doktorum doğur ondan sonra gel gerekeni yaparız dedi. gerçi dolguyu yerinden çıkarmak için canlı canlı o matkap gibi aletle dişimi biraz oydu bakalım ne olacak. bebişim benden bi diş alıcak gibi. canı saolsun..

canım geçmiş olsun bitanem valla herşeyden önce sağlık canım benim bugün birkez daha anladım aklıma kötü kötü şeyler getirdim hatta inanmazsın bir ara kocişe sarılıp ağladım bebişime iyi bakarsın sakın üvey anne falan getirme diye şükürler olsun iyi çıktı kan sonuçlarım gerçi 20 gün sonra bidaha yaptıracağım artık kendi doktoruma yaptırırım tam kan sayımı hemoglobin testia.s

kızlar bu arada benim tickerımı değiştirmem gerekicek 12+5 olması gerekirken 13+2 çıktı benim bebiş:))
geçen gittiğimdede 1 gün oynamıştı sizdede gittiğiniz zaman böyle oynamalar oluyomu??

jnaz normal tabiki canim rahimlerimiz gün güne büyüyor saga sola dönerken yani hareketlerine dikkat et canim

tamam tatlım bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bi yandan da korkuyorum
hımm o zaman bana özel bi durum değil bu :)
zaten karnımın iyice genişlediğinin farkındayım canım ve eskisi gibi rahat hareket edemiyorum
içimi rahatlattınız kaydirigubbakcemile5
canımyaa dişini ihmal etme sakın bende çektirmeyi düşünmüyordum ama doktorum eğer şimdi çekmezsek 6. aydan sonra hiçbişey yapamayız dedi ve aynı şekilde doğumdan sonrada emzirme dönemin olduğu için 8-9 ay bekleyeceğiz o yüzden bana sorarsan çekelim rahat edersin dedi bende çektirdim . hatta 2. cisini de 6.ay bitmeden gidip çektireceğim

canımya çok sağol
ama kalbini ferah tut canımya bende aynı şeyleri eşime söylüyorum sonrada pişman oluyorum inşalllah sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza
ama tedbiride elden bırakmamamız lazım

CERTURAN sende hosgeldin arkadas listeme canim,insallah gönlünce olur cinsiyeti.benimde dolgum düsmüstü gecen haftalarda gittim yerine oturttu tekrardan doktorum bide cürük disim varmis onun icin randevu yapti gel yapalim dedi banada

kızlar çıkıyorum ben herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın
iyi akşamlar canım
kızlar bu arada benim tickerımı değiştirmem gerekicek 12+5 olması gerekirken 13+2 çıktı benim bebiş:))
geçen gittiğimdede 1 gün oynamıştı sizdede gittiğiniz zaman böyle oynamalar oluyomu??

tatlım benimkide aynı şekilde bir hafta önden gidiyor geçen pazartesi 15+1 di

Zeyracım, Jnazcım sizede geçmiş olsun. Bebişler büyüdükçe oluyor sağlık sorunlarımız.
Benimde kalçamda ağrı vardı magnezyum ve kalsiyum eksikliği yapıyormuş. Maden suyu içiyorum. Gebelikte çok iyiymiş kızlar ve kalsiyuma başladım. Bebişler iyi olsunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…