derindeniz 10 yaşında oğlum var canım
kızlaryaa
size bişey soracağım son bir haftadır sağ tarafım çok ağrıyor 10 dk oturayım sağ bacağımın üzerine basamıyorum gece yatarken de dönemiyorum felaket bir ağrı var doktor normal dedi ama sizde böyle bir durum oluştu mu ?
kızlaryaa
size bişey soracağım son bir haftadır sağ tarafım çok ağrıyor 10 dk oturayım sağ bacağımın üzerine basamıyorum gece yatarken de dönemiyorum felaket bir ağrı var doktor normal dedi ama sizde böyle bir durum oluştu mu ?
ezgcim hayırlı olsun kızın
tabiki canim baktim bile kiz cikiyo canim seninkisi :CüvCüv:
rica ederim tatlım
aman çok geçmiş olsun canımyaa çok şükür bişey çıkmamış
benimde dişim kırıldı geçen hafta canım annemlere gitme nedenimde oydu aslında dolgu yaptıracaktım ama malesef çekmek zorunda kaldı doktorum antibiyotik kullanmadığım içinde hala iyileşmedi tam bir hafta olacak .
birde istanbulda gittiğim kadın doğum doktoruda çok korkuttu beni daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum kronik karaciğer rahatsızlığım var ve ilaç kullanıyorum . senden bebeğine geçmiş olabilir diyince o kadar korktumki ama çok şükür karaciğer fonksiyon testlerimde normal çıktı
hoşbuldum canımmmmŞeniz
güle güle tatlımmm bende öpüyorum rüzgarımızı Şeniz
derindeniz09 cnm teşekkürler peki ne kadar doğruluk payı var acaba.çin takvimi bu.neye göre bakılıyor.
ezgiciğim hayırlı olsun canım
jnaz normal tabiki canim rahimlerimiz gün güne büyüyor saga sola dönerken yani hareketlerine dikkat et canim
hımm o zaman bana özel bi durum değil bu :)canım çok teşekkür ederim
ağrı konusuna gelince aynısı bendede oldu bu hafta gece yatamıyodum ne tarafa dönsem ağrıyodu bugün dr.a bende sordum ve normal dedi karnın her büyüdüğünde ve genişlediğinde bu ağrılar olucak dedi normalmiş yani korkmayalımyerimseniben
canımyaa dişini ihmal etme sakın bende çektirmeyi düşünmüyordum ama doktorum eğer şimdi çekmezsek 6. aydan sonra hiçbişey yapamayız dedi ve aynı şekilde doğumdan sonrada emzirme dönemin olduğu için 8-9 ay bekleyeceğiz o yüzden bana sorarsan çekelim rahat edersin dedi bende çektirdim . hatta 2. cisini de 6.ay bitmeden gidip çektireceğim:) kızmı . aslında her ikisinede hazırım hayırlısı neyse o olsun. saol canım baktığın için. bu arada bende yarın doktora gidicem. bakalım cinsiyet konusunda ne diyecek.
birde kızlar bende bugün dolgum lerinden oynadı diye doktora gittim. ama işin aslında dişim çürümüşdoktorum doğur ondan sonra gel gerekeni yaparız dedi. gerçi dolguyu yerinden çıkarmak için canlı canlı o matkap gibi aletle dişimi biraz oydu bakalım ne olacak. bebişim benden bi diş alıcak gibi. canı saolsun..
canım geçmiş olsun bitanem valla herşeyden önce sağlık canım benim bugün birkez daha anladım aklıma kötü kötü şeyler getirdim hatta inanmazsın bir ara kocişe sarılıp ağladım bebişime iyi bakarsın sakın üvey anne falan getirme diye şükürler olsun iyi çıktı kan sonuçlarım gerçi 20 gün sonra bidaha yaptıracağım artık kendi doktoruma yaptırırım tam kan sayımı hemoglobin testia.s
Ezgiciğim kızın hayırlı olsun.
:) kızmı . aslında her ikisinede hazırım hayırlısı neyse o olsun. saol canım baktığın için. bu arada bende yarın doktora gidicem. bakalım cinsiyet konusunda ne diyecek.
birde kızlar bende bugün dolgum lerinden oynadı diye doktora gittim. ama işin aslında dişim çürümüşdoktorum doğur ondan sonra gel gerekeni yaparız dedi. gerçi dolguyu yerinden çıkarmak için canlı canlı o matkap gibi aletle dişimi biraz oydu bakalım ne olacak. bebişim benden bi diş alıcak gibi. canı saolsun..
iyi akşamlar canımkızlar çıkıyorum ben herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın
kızlar bu arada benim tickerımı değiştirmem gerekicek 12+5 olması gerekirken 13+2 çıktı benim bebiş:))
geçen gittiğimdede 1 gün oynamıştı sizdede gittiğiniz zaman böyle oynamalar oluyomu??
kızlar bende çıkayım artık iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?