2010 Nisan Anneleri

peki canım iğne yapıp uyuşturdumu dişini yoksa canlı canlı mı çekti? benim dişçim kesinlikle uyuşturamam seni diyor. ne yapsam bilemiyorumm.uyuşturursa çektiririm . aslında kız kardeşim hamileliğinin 3. ayından itibaren diş hapı almış dişlerinde hiçbir problem olmadı. bende ondan kullanmaya başliimbari. birini kapbettim diğer dişlerim bana kalsın en azından

kızlar bu arada benim tickerımı değiştirmem gerekicek 12+5 olması gerekirken 13+2 çıktı benim bebiş:))
geçen gittiğimdede 1 gün oynamıştı sizdede gittiğiniz zaman böyle oynamalar oluyomu??

Canım benimde oldu. Sonunda SAT tarihimi yakaladı. :dance:

saolasın canım benim rabbim hem bize hem bebişlerimizin sağlığını korusun öncelikle biz iyi olmalıyızki bebişlerde iyi olsun canım benim:1hug:

işallah hepimizin gönlüne göre olur herşeyy

canım doktor senin dişini uyuşturdumu yada çekileceği zaman uyuşturacak mı? benimki uyuşturmayacakta çok korkuyorum benn oyüzden çektirmekten

benim dişlerimde şimdiye kadar problem olmadı ama bu hamilelikte normalmiş özellikle diş eti kanamaları benim bi arkadaşım sabahları hep kan içinde uyanıyomuş
süt çok önemli kızlar hamilelikte sürekli süt için dişleri en çok süt koruyo ben hergün içiyorum hamile olmadan öncede çok içerdim bu yüzden dişler sağlam heralde:)

işallah hepimizin gönlüne göre olur herşeyy

canım doktor senin dişini uyuşturdumu yada çekileceği zaman uyuşturacak mı? benimki uyuşturmayacakta çok korkuyorum benn oyüzden çektirmekten

canim hayir benim ön disim nasil derler krone deniyo almancasi yani yapma dis onu yapistirdi tekrardan yerine ama diger gidecegim dolgu onda aci cekermiyim igne yaparmi bilmem korkuyom ya azkafamçokkarıştı

ayrica hayirli olsun prensesinnn cok sevindimmmopuyorumnanaktan

çok teşekkürler canımŞeniz

benim dr.um artık folik asiti kullanma dedi folbiol kullanıyodum zaten bıkmıştım hergün atmaktan o kadar çok sevindimki ama elevite devam edicekmişim( bide onun yanında kan ilacı yazdı sizde başladınızmı kan ilacı kullanmaya

kızlar diş eti kanamasından daha çok dizimdeki morluktanda korktum o yüzden gittim ben birde bir yere çarptığımı hatırlamıyorum o yüzden tedirgin oldum halada anlam veremiyorumya doktorum sen çarpmışsındır hatırlamıyosundur dedi kan sonucun iyi dedi bişey olsaydı sanırım söylerdi değilmi ben çok pimpirikliyim yaa

canım elevit zaten kan ilacı değilmi bitanem:uhm:

derindeniz ..

canım ben cinsiyet tahmini yapan sitenin adını alabilirmiyim. biz eşimle ingilizce ve fransizca biliyorum çözeriz gibi geldi

Elevit banada verdi doktorum. zayıfsın ve çalışıyorsun diye. içinde 12 vitamin, 4 mineral, ve demir magnezyum gibi maddeler olan bir multivitanim. Genlede tüm gebeliklerde üç aydan sonra veriliyor.

ewet bak jnaz(oglan),ruzenin(kiz),yazgülüm(kiz),zeyra(oglan),nazliözger(oglan)zehir(oglan) cikiyo bakalim dogru cikicaakmi ruzenin,zeyra,nazliözger,zehir kizmazlar insallah bana onlardan habersiz yazdim:kedi:

canım çok kızdımklava:kaydirigubbakcemile2:roflol: saol canım ama bizim ki prenses sanırım canım doktor amcası öyle demişti %99 kız demişti bitanem bakalım ayın 2sinde randevum var değişiklik olmazsa:1hug:

yok canım ya elevit vitamin hapı içinde bir sürü vitamin var sarı ve baya büyük kan ilacını yarın alıcam eleviti zaten 3 aydır kullanıyodum folbiolle birlikte folbiolü bıraktırdı elevite devam et dedi ve yanında kan ilacı verdi kan ilacını eczanelerde veriyo zaten ama benim dr. Yazdı bugün hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…