canımyaa dişini ihmal etme sakın bende çektirmeyi düşünmüyordum ama doktorum eğer şimdi çekmezsek 6. aydan sonra hiçbişey yapamayız dedi ve aynı şekilde doğumdan sonrada emzirme dönemin olduğu için 8-9 ay bekleyeceğiz o yüzden bana sorarsan çekelim rahat edersin dedi bende çektirdim . hatta 2. cisini de 6.ay bitmeden gidip çektireceğim
kızlar bu arada benim tickerımı değiştirmem gerekicek 12+5 olması gerekirken 13+2 çıktı benim bebiş:))
geçen gittiğimdede 1 gün oynamıştı sizdede gittiğiniz zaman böyle oynamalar oluyomu??
Zeyracım, Jnazcım sizede geçmiş olsun. Bebişler büyüdükçe oluyor sağlık sorunlarımız.
Benimde kalçamda ağrı vardı magnezyum ve kalsiyum eksikliği yapıyormuş. Maden suyu içiyorum. Gebelikte çok iyiymiş kızlar ve kalsiyuma başladım. Bebişler iyi olsunda.
CERTURAN sende hosgeldin arkadas listeme canim,insallah gönlünce olur cinsiyeti.benimde dolgum düsmüstü gecen haftalarda gittim yerine oturttu tekrardan doktorum bide cürük disim varmis onun icin randevu yapti gel yapalim dedi banada
çok teşekkürler canımŞeniz
bu arada bende çin takvimine bakmıştım kız çıkmıştı google yazın çin takvimi diye çıkıyo zaten ama ne kadar doğru bilmiyorum
Canım benimde oldu. Sonunda SAT tarihimi yakaladı. :dance:
ezgi valla sende de dogru cikti bendeki tavkim yaa:bbo:
ezgi valla sende de dogru cikti bendeki tavkim yaa:bbo:
işallah hepimizin gönlüne göre olur herşeyy
canım doktor senin dişini uyuşturdumu yada çekileceği zaman uyuşturacak mı? benimki uyuşturmayacakta çok korkuyorum benn oyüzden çektirmekten
ayrica hayirli olsun prensesinnn cok sevindimmmopuyorumnanaktan
çok teşekkürler canımŞeniz
benim dr.um artık folik asiti kullanma dedi folbiol kullanıyodum zaten bıkmıştım hergün atmaktan o kadar çok sevindimki ama elevite devam edicekmişim( bide onun yanında kan ilacı yazdı sizde başladınızmı kan ilacı kullanmaya
demekki doğruluk payı var:))
canım elevit zaten kan ilacı değilmi bitanem:uhm:
derindeniz ..
canım ben cinsiyet tahmini yapan sitenin adını alabilirmiyim. biz eşimle ingilizce ve fransizca biliyorum çözeriz gibi geldi
ewet bak jnaz(oglan),ruzenin(kiz),yazgülüm(kiz),zeyra(oglan),nazliözger(oglan)zehir(oglan) cikiyo bakalim dogru cikicaakmi ruzenin,zeyra,nazliözger,zehir kizmazlar insallah bana onlardan habersiz yazdim:kedi:
canım elevit zaten kan ilacı değilmi bitanem:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?