2010 Nisan Anneleri

canım bazen yazılanlar görünmeyebiliyor.kimse kasti bişey yapmaz zaten kimse kimseyi tanımıyor.arada kalıyo yazılanlar.geçende yine böyle yazmıştın kimse cevap vermiyo falan diye.o gün ben sana yazmıştım sende bana cevap yazmadın.ben sana kırılmadım çünkü arada kaynayabiliyor yazılanlar canım

haklisin canim bende özür dilerim canim
demek olabiliyormus
ama syk syk olunca bi acayip oluyor ama neyse bosverelim
nasilsin bakalim

haklisin canim bende özür dilerim canim
demek olabiliyormus
ama syk syk olunca bi acayip oluyor ama neyse bosverelim
nasilsin bakalim

çok iyiyim canım.bugün doktordaydım.oğlumuz olcak Allahın izniyle.ense kalınlığımızda iyi çıktı.sen yaptırdınmı ikili testini*

yok burda mecburi degil onu isteyen yaptiriyor ek ücret ile ücreti icin degilde
oglumda yaptirmadim burndada yaptirmadan bakalim hayirlisi
ne gelirse allahtan

ayrica güzel haberler almana sevindim
senide kutlamistim ama yine kutliyim oglun icinn
bak sende görmemisin :dance:

kızlar ben kaçıyorum canlarım yarın görüşmek üzüere bugün yorulmuşum belim ağrıyo hadi öptüm kocaman sizleriopuyorumnanaktan

ayrica güzel haberler almana sevindim
senide kutlamistim ama yine kutliyim oglun icinn
bak sende görmemisin :dance:

aaaaaa görmemişimdir canım.ben çok unutkanım ya valla bi haller oldu bana.bugün bi arkadaşla konuşuyoduk burada aa sen nerelerdesin hiç girmiyosun dedim.sonradan anladım aslında merak ettiğim kişinin rumuzu farklı onun rumuzu farklıymış.bi asuluk var bende ya anlamadım : )

o hepimizde var sanirim dalginlik alinganlik ne bilim oglumda hic böyle degildim
ama bunda dünyam döndü
migde bulantisimi dersin hersey var anlayacan

zeyracım iyi geceler canım.
kızlar bende yatıyorum sırtım ağrıdı iyi geceler

zeyracım iyi geceler canım.
kızlar bende yatıyorum sırtım ağrıdı iyi geceler

sanada iyi geceler canimopuyorumnanaktan

insallah canim banami dedin kiz olur diye benim 15+3

evet canim sana dedim iki oglan olunca ister istemez kiz olsa diyosundur opuyorumnanaktan

neyse canlar bende kacim
baya gec oldu yatimde yarin erkenden kalkacam
öpüyorum hepinizi

sanada iyi geceler canimopuyorumnanaktan

evet canim sana dedim iki oglan olunca ister istemez kiz olsa diyosundur opuyorumnanaktan

neyse canlar bende kacim
baya gec oldu yatimde yarin erkenden kalkacam
öpüyorum hepinizi

diyorum ya canim allahin bildigini kuldan ne sakliyem bir saglikli eli ayagi düzgün hayirli kizim olsa cok istiyom bakalim 2 hafta sonra terminimde belli olur belki:Saruboceq:sanada iyigecler tatlirüyalar burda okul tatili var 2 hafta herbs ferien evde cocuklar gec yatiyoruz yani :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…