2010 Nisan Anneleri

derindeniz09 elif elifve rüzgaryağmurum

Topiciği ben açtım ama malesef bana nasip olmadı olsun sizin gibi tatlı dostlarım olduğuna çok mutluyum ..ınşallah dualarınızla en yakın zamanda bende hamile kalabilirim
Hepinize sağlıklı günler ve kucak dolusu sevgiler yolluyorum...

Sanırım yanlışlık merak ettiğin kişi ben oluyorum. Şimdi ben boşuna sevindim beni merak eden biri var diye mafoldumben Şaka yapıyorum canım oluyor öyle karmaşıklıklar neyse yanlışlıklada olsa halimi hatrımı sordun beni mutlu ettin Allah'ta seni mutlu etsin...

günaydın canım.ya evet sen değilmişsin.canım benim Allahımda seni mutlu etsin.kusura bakma nolur,isimleri karıştırmışım : (

Allah gönlüne göre versin canım... İnşallah bir prenses müjdesi alırsın 2 hafta sonra....

canım Allahım tez zamanda sana da güzel ve hayırlı bir bebek nasip etsin.

allah kısmet ederse bende bu nisan nisanımı elime alacam inşallah dua beklyorum

İnşallah canım, burada tüm arkadaşlarda nisan annesi olmak yolunda birbirlerine destek oluyorlar... Allah hepimizi o mutlu günlere kavuştursun inşallah :Saruboceq:

İnşallah yakın zamanda güzel haberlerinide verirsin Ceylancım. :Saruboceq:

Bu arada herkese günaydın kızlar

Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Ben kafamda gene soru işaretleri ile yattım.Doktor dedi ya erkek görünüyor ama kordon var dedi.Acaba diyorum şimdide kız mı diye

Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Ben kafamda gene soru işaretleri ile yattım.Doktor dedi ya erkek görünüyor ama kordon var dedi.Acaba diyorum şimdide kız mı diye

günaydın canım.erkek deyipte çok kız olan var.bi daha ne zaman gideceksin dr.
ozamana kadar kesinleşir ilk mi olacak bebeğin.allah kalbine göre versin.

günaydın canlarım,geçmişi oku oku anca bitirdim şunu söliyim öncelikle çok çok çok üzüldüm,ama şimdi iyisiniz değilmi hepiniz ne olur bebişleride kendinizi de böle üzmeyin,hayatımızın her evresinde böle sorunlarla karşılaşıyoruz ama artık biraz daha temkinli olmalyız.....cinsiyet tahminleri yapılmış çok güzel yaa inşlh bakalım herseyin hayırlısı herkesin gönlünce olur....

günaydın canım.erkek deyipte çok kız olan var.bi daha ne zaman gideceksin dr.
ozamana kadar kesinleşir ilk mi olacak bebeğin.allah kalbine göre versin.

Valla perşembe günü idrar kültürü sonuçlarımı götürecem o zaman tekrar sorsam mı ki bilmiyorum.İlk bebişim teyzesi annesinin minik tırtılı yyyy kurban olsun annesi onu yaradana.Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin.

günaydın canım nasılsın?bugün gidiyormusun doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…