aaaaaa görmemişimdir canım.ben çok unutkanım ya valla bi haller oldu bana.bugün bi arkadaşla konuşuyoduk burada aa sen nerelerdesin hiç girmiyosun dedim.sonradan anladım aslında merak ettiğim kişinin rumuzu farklı onun
rumuzu farklıymış.bi asuluk var bende ya anlamadım : )
Sanırım yanlışlık merak ettiğin kişi ben oluyorum. Şimdi ben boşuna sevindim beni merak eden biri var diye mafoldumben Şaka yapıyorum canım oluyor öyle karmaşıklıklar neyse yanlışlıklada olsa halimi hatrımı sordun beni mutlu ettin Allah'ta seni mutlu etsin...
diyorum ya canim allahin bildigini kuldan ne sakliyem bir saglikli eli ayagi düzgün hayirli kizim olsa cok istiyom bakalim 2 hafta sonra terminimde belli olur belki:Saruboceq:sanada iyigecler tatlirüyalar burda okul tatili var 2 hafta herbs ferien evde cocuklar gec yatiyoruz yani :ecrin_bebek:
derindeniz09 elif elifve rüzgaryağmurum
Topiciği ben açtım ama malesef bana nasip olmadı olsun sizin gibi tatlı dostlarım olduğuna çok mutluyum ..İnşallah dualarınızla en yakın zamanda bende hamile kalabilirim
Hepinize sağlıklı günler ve kucak dolusu sevgiler yolluyorum...
allah kısmet ederse bende bu nisan nisanımı elime alacam inşallah dua beklyorum
Topiciği ben açtım ama malesef bana nasip olmadı olsun sizin gibi tatlı dostlarım olduğuna çok mutluyum ..İnşallah dualarınızla en yakın zamanda bende hamile kalabilirim
Hepinize sağlıklı günler ve kucak dolusu sevgiler yolluyorum...
Günaydın sanada canım.Aminnn inşallah opuyorumnanaktangünaydın herkese güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Ben kafamda gene soru işaretleri ile yattım.Doktor dedi ya erkek görünüyor ama kordon var dedi.Acaba diyorum şimdide kız mı diye
günaydın canım.erkek deyipte çok kız olan var.bi daha ne zaman gideceksin dr.
ozamana kadar kesinleşir ilk mi olacak bebeğin.allah kalbine göre versin.
Günaydın
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
günaydın canlarım,geçmişi oku oku anca bitirdim şunu söliyim öncelikle çok çok çok üzüldüm,ama şimdi iyisiniz değilmi hepiniz ne olur bebişleride kendinizi de böle üzmeyin,hayatımızın her evresinde böle sorunlarla karşılaşıyoruz ama artık biraz daha temkinli olmalyız.....cinsiyet tahminleri yapılmış çok güzel yaa inşlh bakalım herseyin hayırlısı herkesin gönlünce olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?