2010 Nisan Anneleri

günaydın herkese..... çooookkk güzel mutlu bir gün dilerim bebişlerimizle:)
benim randevum yarın, heyecan hat safhada. Korkularım kabardıkça kabarıyor.....Kociş destek olmaya çalışıyor ama oda çok gergin. Bugün karşı olduğu halde angelsoundsla bi dinle istersen kalp atışlarını dedi. Oda arkadaşımda öğleden sonra kaçıp dinlerim bir ara inşallah:)))

yok canım bugün gitmiycem yarın inşlh kısmetse,eşimde gelcek onun için bari bigün daha bekleyelimde babamızda görsün diyorum.....

hadi bakalım inşallah canım.senin bebek kız olacak içime öyle doğuyor.ben arkadaşlara gidiyorum pc açık olacak.öptüm

yarın benimde özel hast.de randevum var 10:40 da... bakalım inş. herkes iyi haberlerle gelir kontrolden...

yarın benimde özel hast.de randevum var 10:40 da... bakalım inş. herkes iyi haberlerle gelir kontrolden...

hehe:))) ben bugün yarın derken doğuma kadar gitmiyomuşum heralde...nasipse kısmet olursa yarına kaldı canım inşlh cinsiyetleride öğreniriz........

bağkur işlemlerinin hallolmasına sevindim ruzenin cim... bakalım yarın hayırlı haberlerle geliriz inş. sende cinsiyetini öğren bebeişini gör artık git cnımmm :))))öptüm cnım. ben kaçtım...

hayırlısı olsun canım. bende öğrenirim inşallah yarın:)))

inşallahh canımmm yalvar yakar öğrendikk
kimseye söylemeeyin dedi ama kimm tutar eşimi zemuszemus

tebrikler canım çok sevindim bi erkek bebiş daha.....

teşekkür ederimm canımm opuyorumnanaktan

Tebrik ederim canım benim.OOOOartık oğlişler çoğaldı kızlarımızdan hiç haber yok.Meraktayız kılar hadi gelin artık:hulya:

teşekkür ederimm tatlımm evett yaa hanimiş kıslarrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…