2010 Nisan Anneleri

yarın benimde özel hast.de randevum var 10:40 da... bakalım inş. herkes iyi haberlerle gelir kontrolden...

ne güzel bebişini göreceksin büyüdükçe bakmaya doyum olmuyo ufaklıklara iyi haberlerle bekliyoruz seni yarın canım

hehe:))) ben de huysuzum hamilelikten oluyo heralde.....

sorma canım ya ben hep hamileliğimi yüzümde kocaman bir gülümsemeyle sessiz sakin huzurlu geçireceğimi hayal ederdim ama ortalıkta patlamaya haızr bomba gibi dolaşıyomkaydirigubbakcemile3

canım benim hadi hayırlısı boşver korkuları heycanını yaşa tatlım çok güzel haberlerle geleceksin yarınopuyorumnanaktan

günaydınn arkadaşlarrr
bizimde oğluşumuz olcakmışş inşallahh :ecrin_bebek:

hayırlı olsun tatlım oğluşlar atakta 10 gün önce kız istiyodum diye görürsünüz kızlar erkekleri katlıcak diyodum. doktor erkek gibi görünüyo dediğinden beri 180 derece döndüm tabi canımmm nisan erkek ayı diyom bende artık kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabalar.ben geldim.herkez iyidir inşallah.bu arada KAYNANALAR atakta bakıyorumda.erkek bebişler çoğalıyor gittikçe.bugün tembel nisan annesi ben oldum.ama sabah işlerim vardı sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım.şansımdan dünya tatlısı bir ebe ilgilendi benimle şükürler olsun.yüzünden gülücük eksik olmuyordu.çok pozitifti bütün kötü düşüncelerimi aldı diyebilirim size.doktordan daha çok bilgi verdi saolsun.ayda bir kontrole gidicekmişiz sağlık ocağına ve aşı tarihi verdi birde.karnede verdi.

merhaba kızlarrr
temizlik yaptım çamaşırları attım makineye geldim tabi ütü çıktı yine:)
nasılsınız bugün keyifler yerindedir umarım
angelsky çok sevindim tatlım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin rabbim
doktor randevusu olanlarda hayırlı haberlerle dönerler inşallahh
bende haftaya pazartesi 4 lü test için gideceğim kısmetse

günaydın günydın günaydın herkese
nasılsınız güzel anneler
sakın kendimizi üzmeyelim

bebeg83 canım
canım kendini üzme sen çoook güzel yaptın emek verdin harika bi listeye sahip olduk
düzenli aktif artık yanlış yazılmasından sinir oluyodum sen kendini üzme tatlım lütfen sen olmazsan olmaz canım

jnazcım
canım seni bekledik gelmeyinca ee cinsiyetşlerde belli oldu heycanlandık artık listemiz güncellensin istedik hele artık kese görüldü yazması beni sinir ediyodu herkes liste güncellensin dedi ve güncellendi yani hiç bişey yok hamilelik hassasiyeti

arkadasim ikisinde de oglan cikiyo hayirlisi olsun senin icin :CüvCüv:
bende tahmin istiyorum 26 yaşındayım temmuz sat
seni ççoook ii anlıyorum canım dün dra gittiğimi fakan kanmamın olduğunu işte yazdım herşeyi 17 aktif kullanıcı olmasına rağmen sadece ruzenin ve bebeg83 benim yazdıklarıma mesaj yolladılar bende elimden geldiğince herkese mesaj yazmaya çalışıyorum ama işte hamilelik duygusal olduk ne yapalım artık
günaydınn arkadaşlarrr
bizimde oğluşumuz olcakmışş inşallahh :ecrin_bebek:
hayırlı olsun canım

hoşgeldin canımm
iyiki hatırlattın bende sağlık ocağına gidecektim bugün 1 ay sonra gel demişlerdi gitmemiştim

Merhabalar Baharın en güzel Ayının Nisan ayının anneleri!!!
Koç Anaları siziii:)

Ben bir kaç gündür uğrayamadım malum istirahattaydım, Şimdi iyiyim çok şükür Ama neredeyse 7 gün boyunca Adet gördüm. Adet kadar yoğun olmasa da kanama geçirdim ve çok korktum. Elhamdülillah bebişim ve ben iyiyiz....

Sizler nasılsınız?

hoşgeldin canımm
iyiki hatırlattın bende sağlık ocağına gidecektim bugün 1 ay sonra gel demişlerdi gitmemiştim

canım hoşbulduk nerelerdesin sen yahu.kayıplara karıştın.hiç göremiyorum seni ben.bizler genelde buralardayız maşallah herşey yolunda şükürler olsun birbirimize desteğiz.ama özlettin kendini şekerim zemuszemus

haklısınız arkadaşlar bende çoğu yazdıklarıma cevap alamıyorum demekki gözden kaçıyor. alınmıyorum inanın. heryerden bir sürü insanız. herkesin o anda işi, çocuğu, yemeği olabiliyor ve ben çoğu zamn geçmişi okumuyorum. sadece en son gördüklerime cvp verebiliyorum. Tüm gün online ım ama bilgisayarın başında olamıyorum. esnafım her an müşterim gelebiliyor ve döndüğümde 15-20 sayfa oluyor ve okuyamıyorum. Lütfen beni affedin bu konuıda... ınanın kalbim hep sizinle çünkü beni kimse sizin kadar anlamıyor. heyecanımı, sevincimi ve korkularımı. Lütfen daha anlayışlı olalım birbirimize. bi liste meselesinden ne kadar üzüldük. böyle bişi için tekrar üzülmeyelim. burda birbirimizie destek için varız. tadını çıkaralım...Hepinizi tanımasamda gerçekten seviyorum. Bir çok arkadaşımdan dostumdan daha yakınsınız bana:)))

ah canım benim çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim.galiba kardelendi dün onunda düşük tehlikesi vardı hastanede yattım dedi.Rabbim (c.c.) hepimize acil şifalar versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.hayırlı bebeklerimiz olsun sağlıklı,mutlu ve huzurlu dünyaya gelsinler inşallah.

:gitme:
Aynen ya çok kalabalıkız maaşallah bana da kimse cevap vermiyor bazan alınıyorum ama anlıyorum çünü çok çabuk ilerliyor. :CüvCüv::CüvCüv:

hehe:))) ben bugün yarın derken doğuma kadar gitmiyomuşum heralde...nasipse kısmet olursa yarına kaldı canım inşlh cinsiyetleride öğreniriz........

Teşekkür ederim canım. Aminn

BEN!!! NE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM,
NE İKİLİ TEST YAPTIRDIM OFFF HERŞEYDE GEÇ KALDIM.

BU HAFTA SONU İŞTEN ÇIKIYORUM İNŞALLAH HALLEDECEĞİM HEPSİNİ

Çok üzülüyorum yaa:gitme:

günaydın güzel hamişler..geçmişi okudumda cinsiyetler yavaş yavaş belli oluvermiş test sonuçları alınmış sevinçli haberler duyulmuş allah bağışlasın bebeklerinizi hepinize hepimize opuyorumnanaktan sevinçli haberleriniz eksik olmasın inşallah ya kızlar benim doktorum 20 sindeki kontrolde mi test isteyecek benden niye şimdiye kadar istemedi acaba ?ben şimdiye kadar 3 lü yada 4 lü test olmadım belli bi haftası mı var kızlar..

angelsky cnm hayırlı olsun oğluşun.
kızlara hasret kaldık nirdeler acaba.cinsiyeti belli olmayanda çok az arkadaşımız kaldı ben dahil.
benimde içime erkek doğuyor oğluma erkek kardeş gelecek gibi hissediyorum.hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.

canım evet iğne yaptı ama ondan öncede aynı hastanedeki kadın doğum doktoruna yönlendirdi o yapabilir diyincede yaptı.
batuhanım çok haklısın canım insan karşısında muhatap bulmak istiyor ama diğer arkadaşların dediği gibi gözden kaçabiliyor bide kendi adıma söyleyeyim sayfalarda hızla ilerleyince geçmişe dönemiyorum
merhaba tatlım çok geçmiş olsun ama çok şükür iyiymişsiniz
sorma bitanemyaa geçen hafta annemlere gittim hiç planlamamışken akşam üzüm yerken dişim kırılmıştı bende ertesi gün kendi doktoruma gideyim dedim yaşadığım yerde bildiğim bi doktor yok gitmişkende kaldım tabi:) nette olmayınca giremedim bi daha ama aklım sizdeydi
çok şükür herşey yolundaymış içim rahatladı
kaydirigubbakcemile5Şeniz

12 haftada 2 li test yapılıyor canım.
benide cumartesi çağırdı ikili test için.

bende hepinizi seviyorum ama nedense bi kaç kişi arasında ilerliyr olmaz ama böyle biz arkadaşız değilmi birbirimize destek olmalıyız hem ii günde hemde kötü günde hapinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…