2010 Nisan Anneleri

slm budebe benim doktorumda 13 haftaliktan sonra kullanilan bir ilac verdi kendinden numunelerden yani vitamin hapiymis biraz koktu banada ilk basta simdi gözümü kapatip iciyom

sağol canım ya oldum olası ilaç kullanmayı sevmem ben.napıcam bilmiyrum.demir ilacıda verdi onuda içmedim.nasıl bi çare bulucam

canim suyun icinde eritsen yada meyva suyunda olmasmi icmelisin ama bende pek sevmem cocukken bekarken yani türkiyedeyken gripin hapini icemezdim yapisirdi bogazima resmen-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar ben oğlişimi biraz gezdirdim parka faln gidip geldik yemek falan derken giremedim anca şimdi girebildim ama fazla kaynatmamışnız neyse
canım hamilelikte fazla kilo alımı hamilelik şekerin neden oluyomuş dikkat et test yaptır canım ayy bende ya şöyle koca bi bardak su içmeye bile hasretim valla acı geliyo bana
ayy hiç sorma şimdi okudum benimde çekti valla bende yarın yapayım zaten bazı şeylere takıyom patetes haşlayıp çok yedim ama doymadım
ama normal değilse ii olmaz yaa hamilelik şekeri diye bişey var bebeği bile etkiliyor çok kilo alanlara dr rejim bile veriyor
ayy canım benim ben anlatiyim sana yemeklerden bahsedeyim iştahın açılsın ,acayip aşeriyorum ben ya,tamam tiksintilerimde var ama ....mesela patates yemek artık istemiyorum bir ara acayip dadanmıştım....
yaa senin neyin olcaksa benimde öle olcak aynı şeylere aş eriyoruz yaa bende çok yedim ama hala devam ediyorum peynirde çok yiyorum bi ara eşkiye takmıştım limonu tozlyıp yiyordum
allah kucağına da almayı nasip et sin canım sağlıkla tabiii
amin allah isteyen herkese bebkler nasip etsin olmaması çok zor yaa ben yaşamadım ama yaşayanlar çok çevremde
ahh bende valla dayanamıyorum erkek olursa sorun yokta abisinin eşyalarını giyecek ama kız olursa herşey almam lazım
oh ne güzel allah gönlüne göre versin senin gibi bi kızın olsun annesine benzesin inşallah
bizim ufaklığa muhtemel hanımefendi dedi dr bakalım 3 hafta sonra kesinleşecek allah herkese sağ salim doğurmak nasip etsin
darısı başıma inşallah bend eöğrenseydim allh hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
ben daha başlamadım gelecek ay başlayalım dedi doktorum 2 paket folik bitirecem sonra başlayalım dedi
ama canım bazı ilaçları bölmemek gerekiyor daha kötü oluyor midede eriyip karışması gerekiyor bence bölmeden içmeye çalış bende hiç ilaç içemem zor geliyor ama mecburen içiyorum bebğim için

canim suyun icinde eritsen yada meyva suyunda olmasmi icmelisin ama bende pek sevmem cocukken bekarken yani türkiyedeyken gripin hapini icemezdim yapisirdi bogazima resmen-tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım ama az önce de yazdım bazı haplar kullnışın göre içilir bazı haplar kırılmaz bile mesela ağrı keisci hapı kırdınmı daha beter etkisi gidiyomuş ben hiç kıramam yutamamda ama en arkaya götürüyorum 1 bardak suyu dikiyom kafaya
bide sen yapıyodun demi cinsiyet tahmini yanlış htırlamıyosam

kızlar sağolun cevaplarınız için.ya napcam bütün mümkün değil yutamam.yutamıyorum kusarım yine.acaba toz haline getirip mula karıştırıp yesemmi*şimdi mideniz bulancak ama ben küçükken gripini çayla ıslatıp ekmeğin arasına koyup yiyordum

dedim ya canim mecburen iciyoruz,ewet yapiyom senin kiz gözükuyo canim:ecrin_bebek:

hoşbulduk canım nasılsınız

cok sükür canim iyim kendi adima sen nasilsin bakim?

nisan anneleri en arkanızdan geliyorum ikili testininzin sonucu nası

hosgelmisin ikili testi cogu arkadasimiz yaptirdi canim

canim nasil yutabiliyorsan öyle dene
hic olmuyorsada doktorunla konus belki ayni etkidee baska bir hap verir migdene iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…