kızlar size bişey sorcam ya elevit kullanmaya başladınız mı*ben bu akşam içtim zaten ilaç içmeyi hiçsevmem ve ilaç yutamam ilacı parçalara böldüm birazını yuttuktan sonra baya kustum.sizde de böyle oluyor mu*
elevit degil ama ismisi benimkisi femibion elevit degil
slm batuhanim nasilsin hosgeldin ewet bugün cok sakin burasiii herkes nerdee:hulya:
sağol canım ya oldum olası ilaç kullanmayı sevmem ben.napıcam bilmiyrum.demir ilacıda verdi onuda içmedim.nasıl bi çare bulucam
canım hamilelikte fazla kilo alımı hamilelik şekerin neden oluyomuş dikkat et test yaptır canım ayy bende ya şöyle koca bi bardak su içmeye bile hasretim valla acı geliyo banacanım cım sabah sağlık ocağına kayıta gittimya.heray kontrole gelin dediler.kiloma falanda bakıcaklarmış.belkide 6 kilo alman normaldir olamazmı.6 kilo çok değil bence.hem bundan sonra büyücez artık.bebeğin ihtiyaçlarıda artıyor artık.valla afedersiniz ama ben eşimle pazarlığını yaptım.iştahım açılsın inek gibi yicem.hiç kimse kusura bakmasın.doktorumda eşimde.ya hasret kaldım yemeye arkadaşlar.of ya seruma gidiyorum srum çıkmış:gitme:
ayy hiç sorma şimdi okudum benimde çekti valla bende yarın yapayım zaten bazı şeylere takıyom patetes haşlayıp çok yedim ama doymadımhoşgeldin zeyracım afiyet olsun şimdidenn sana ve bebişinee opuyorumnanaktan aslında kızlar bazen burda yemekten bahsetmek güzel oluyor bizim giibi iştahsız olanların canı çekiyor ne güzelll benimde canım çekti şimdi patates salatası eve gider gitmez yapacağım hemennnn :hulya:kaydirigubbakcemile3
ama normal değilse ii olmaz yaa hamilelik şekeri diye bişey var bebeği bile etkiliyor çok kilo alanlara dr rejim bile veriyorvalla normalse de değilse de yemeğe devam edecem atalacım.can boğazdan gelir kaydirigubbakcemile3 bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş napim..sende ye arkadaşım acısını çıkar boğzanı tuttuğun günlerin haklısın bize enerji lazım :lepi:
vereliniortak
yaa senin neyin olcaksa benimde öle olcak aynı şeylere aş eriyoruz yaa bende çok yedim ama hala devam ediyorum peynirde çok yiyorum bi ara eşkiye takmıştım limonu tozlyıp yiyordumayy canım benim ben anlatiyim sana yemeklerden bahsedeyim iştahın açılsın ,acayip aşeriyorum ben ya,tamam tiksintilerimde var ama ....mesela patates yemek artık istemiyorum bir ara acayip dadanmıştım....
allah kucağına da almayı nasip et sin canım sağlıkla tabiiikızlar, özlemle'ye önce cevap vereyim, sonra kendi haberlerimi vereyim dedim :)
sabah doktoruma gittim!!!
bebeğimi gördüm..
inanamıyorum yani.. vallahi billahi inanamıyorum..
kocaman olmuş..ağzı yüzü,kolları, ayakları..bayaa bayaa bi bebek olmuş yani...muayenede hıçkırık tuttu bi de miniğimi :) hıçkırdı durdu o kadar komikti ki :) bi ara parmağını emmeye çalıştı, ellerini oynattı falan :) kıpır kıpırdı :)
ense ölçümü, diğer kontrolleri falan normal çıktı çok şükür.. ikili test için kan da verdim, cuma sonuçlarını alıcam inşallah.. ama her şey normal gözüküyor şu an..
haftasıyla da uyumlu gidiyormuş bebeğim.. çok şükür Allah'ıma..
cinsiyetini öğrenirim diye umuyordum ama doktorum "ben bu haftalarda söylemem, çok erken" dedi, bir sonraki ayı bekliyoruz :) olsun, sağlıklıymış ya, yeter o haber bana..
kızlar be... ne kadar şanslıyız di mi?
çok şükür Allah'a... sağlıkla, sıhhatle büyüyor bebeklerimiz... yüzlerce,binlerce kadın var evlat hasretiyle yanıp tutuşan... ne kadar şükretsek az..
Allah hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlamayı nasip etsin, doğdukları, büyüdükleri günleri de görelim inşallah..
amin allah isteyen herkese bebkler nasip etsin olmaması çok zor yaa ben yaşamadım ama yaşayanlar çok çevremdesağolasın zeyracım :)
ben de iki seneye yakın yolunu gözledim bebeğimin, onun üzüntüsü bile yetti bana, bi de uzun süre evlat hasretiyle yananları tahayyül bile edemiyorum..Allah kimselere vermesin..
bizlere ise, sağlıklı, sıhhatli, nur topu gibi dünya güzeli nisan bebekleri versin inşallah :)
ahh bende valla dayanamıyorum erkek olursa sorun yokta abisinin eşyalarını giyecek ama kız olursa herşey almam lazımkızla nette bebek ayakakbılarına baktım şimdi çok şekerler ya buarada gg deki ayakkabıların fiyatı çok uygun.bi iki tane gözüme kestirdim.ah bi bebişim cinsiyeti belli olsada kendimi alışverişe atıversem:ecrin_bebek:
oh ne güzel allah gönlüne göre versin senin gibi bi kızın olsun annesine benzesin inşallahkizlar bebikom o kadar hareketli ki yerinden durmuyor göremiyorum demisti doktor en son gittigimde.... bir dahaki gidisimde en iyisi ögrenmeden surdan suraya adimimi atmam göbisimide burdan kaldirmam diyeyim en iyisi bakalim ise yararmi bebise bir sey lamadim daha yaaa..
Allah hayra cikarsin dün gece rüyamdada cok güzel bir kizim olmus onu denizde yikiyorum diye gördüm annem diyorum bana bak gözlerini bir acioyr boncuk gibi kahve gözleri ve oyuncak bebklerinki gibi upuzun sIk kirpiklerini görüyorum yavrummmmmmmm deyip boynundan öpüyordum ben cok kiz istiyorum ondan mi acaba ama pembede gördüm ic camasirini hayra ciksin insallah sabah uyandigimda o kadar mutlu idimki dedim cok güzel cokkk güzel bir kizdi bakalim ???
darısı başıma inşallah bend eöğrenseydim allh hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinbizim ufaklığa muhtemel hanımefendi dedi dr bakalım 3 hafta sonra kesinleşecek allah herkese sağ salim doğurmak nasip etsin
ben daha başlamadım gelecek ay başlayalım dedi doktorum 2 paket folik bitirecem sonra başlayalım dedikızlar size bişey sorcam ya elevit kullanmaya başladınız mı*ben bu akşam içtim zaten ilaç içmeyi hiçsevmem ve ilaç yutamam ilacı parçalara böldüm birazını yuttuktan sonra baya kustum.sizde de böyle oluyor mu*
canim suyun icinde eritsen yada meyva suyunda olmasmi icmelisin ama bende pek sevmem cocukken bekarken yani türkiyedeyken gripin hapini icemezdim yapisirdi bogazima resmen-tatlicadiarzu-
nisan anneleri en arkanızdan geliyorum ikili testininzin sonucu nası
hoşgeldin canım ama az önce de yazdım bazı haplar kullnışın göre içilir bazı haplar kırılmaz bile mesela ağrı keisci hapı kırdınmı daha beter etkisi gidiyomuş ben hiç kıramam yutamamda ama en arkaya götürüyorum 1 bardak suyu dikiyom kafaya
bide sen yapıyodun demi cinsiyet tahmini yanlış htırlamıyosam
hoşbulduk canım nasılsınız
nisan anneleri en arkanızdan geliyorum ikili testininzin sonucu nası
kızlar sağolun cevaplarınız için.ya napcam bütün mümkün değil yutamam.yutamıyorum kusarım yine.acaba toz haline getirip mula karıştırıp yesemmi*şimdi mideniz bulancak ama ben küçükken gripini çayla ıslatıp ekmeğin arasına koyup yiyordum
kiz derin bide bana bak :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?