2010 Nisan Anneleri

kızlar nirdesiniz hadi yazın dışarı çıkıcam sizi bekliyorum.doktor dışarı çıkabilirsin deyince kendimi sokağa atasım gelio.ama bi taraftan uykumda geldiiiiiiiiiiiii

bencede hani dini açıdan dedim ben ,aslında ben hep hamza,furkan,ömer,ahmet,ali, diye düşünmüştüm ama bunda karar kıldık canım....
ama şunu okumuştum biliyorum....'' Allah Resulu islama uygun olmayan ,çirkin manalı isimleri muhakkak değiştirirdi.'' ( hz.aişe)
oyuzden dediğin gibi ismin manasıda çok önemli canıım,isimleriyle yaşasınlar inşlh...

olur canım alırım ben şimdiden hasırı.daha ne istiyonuz kız evi...............damadına isim düşündün mü*

canım benim hep içime erkek doğuyordu bebişim isim olarakta hep yağız,mert,yiğit geliyodu ilk olarak bitanem eee onada karışmayayım şimdi sen karar ver annesi :1hug:

canım benim hep içime erkek doğuyordu bebişim isim olarakta hep yağız,mert,yiğit geliyodu ilk olarak bitanem eee onada karışmayayım şimdi sen karar ver annesi :1hug:

güzel isimler mert de güzel canım yağızıda düşünmüştüm.kağanda hoş....

tekrar merhaba kızlarrr a.s.

bende doktorumdan şimdi randevu aldım yarın sabah dokuz demiştim ya bel ağrm var bugün yine ağrıyor :hulya: inşallah kötü birşey yoktur belki yavrum cinsiyetinide gösterir bakarsınız :CüvCüv:

mamamızı yeyip geldik.topik isim cennetine dönmüş kızlar.ee tabi cinsiyetler belirlenince geriye en zor isim seçmek kalıyor.bebişimin cinsiyeti henüz belli olmasa da babası erkek olursa poyraz yada haktan koycakmış kız olursa da ben hira koymak istiorum nasıl sizce kızlar?

geçmiş olsun canım.inşallah bebişin gösterir cinsiyetini

inşallah canımm. tabi önce sağlıklı olsunda yavrum korkutmaya başlattı bu bel ağrısı beni :hulya:

canım bi aa bendede vardı bel ağrısı çok kötü ediyordu beni.doktoruma sordum olabilir bu zamnda dedi.vucudun ağırlık merkezi öne kayıyor.sen çalışıyodun dimi canım aslında belini dinlendirebilsen iyi olur*

oğlumun adını ben koymuştum eşimde diyoki hiç boşuna heveslenme bunun ismini ben ırkacam diyor ne düşünüyorsun dedim sanane diyor kalbinde ne geçiyor dedim kızmı erkekmi tahmin yürüt bari belli olsun sonra ismi ile beraber söleyecem dedi inşallah gzel isim olur yoksa ben itiraz ederim oda sinirlenir allah ............

ilkenurcuğum geçmiş olsun canım benim inşallah gösterir bebişin kendisini

gelincik canım seçtiğiniz isimler güzel hira ismide güzelmiş

evet bitanem malesef çalışıyorum ve sadece iş yerimde ağrı oluyor evde uzandığım ve dinlendiğim için olmuyor. aklımda kalmasın diye bir gitmek istiyorum. fazla evhamlı yaptı bu hamilelik beni :umursamaz:

slm kızlar
öncelikle rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
ruzenin kuzum ben sana en baştan beri oğlun olcak diyodum şimdi pembe kıyafetleri bana gönderiyosun zemuszemus şaka bi yana tatlım oğluşun hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
bebegcim sana da çok sevindim tatlım iyi haberler getirdin bizlere umarım bi oğluş da senin olur canım

kızlar ne güzel cinsiyetler belli olunca isim arayışlarına geçmişşsiniz bizimde erkekse yavuz selim olacak büyük ihtimal ama kızsa ceylin naz istiyorum ben ama eşim istemiyor bakalım ikna edersem olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…