Kimseler kalmıyor yaaaa
hehe:))) bende çok kötü oldum ayşecim anlatamam,annemle eşim zaten gözleri dolu dolu baktılar ekrana...kıyamam ya nasıda büyümüş bitanem gözleri burnu,elleri ,ayakları nasılda belliydi kurban olurum ben onu veren Allah'a....:1hug:
ya zeyracım nerdesiniz yaaa.tek başıma deli gibi kaldımkaydirigubbakcemile3
ya zeyracım nerdesiniz yaaa.tek başıma deli gibi kaldımkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Daha geçmişi okumadım.Birazdan okumaya başlarım.Dün öğlen 1 den sonra hiç okuyamadım yazamadım.Acile kaldırdılar beni.Sabah largopen ve progestan ı içtim.Öğlen fenalaştım ilaçtan mı artık bilemiyorum.Serum taktılar.Tansiyonum 6/4 çıktı.O da hastanede demek ki şirkette kaçtı tansiyonum.Hastaneden çıkarken tansiyonum tekrar ölçüldü 9/6 çıktı.İyi hissediyor musun dedi hemşire hissediyorum dedim çıktık eşim k.anneme götürdü.Oradaydım.İnternete de girecek gücüm olmadıgı için giremedim.Akşam zaten 10 da gene gözlerim gitti.Hemen uyuduk.Mehmet Efem iyidir değil mi kızlar?
doktorumuzu çok beyendik öncelikle onu söliyim ense kalınlığımız normal çıktı herhangi bir risk yokmuş,bebiş gayet sağlıklı,ama uyuyordu heralde okadrada çikolata yedim kocaman olmuş bebeğim....ikili testimiz için kan verdik canım çok yandı(((
veeeee kızlar bende erkek annesi oluyorum KUZEY SEMİH' im geliyomuş sevindirik oldum yerim ben onu yaaa,doktorumuz % 60 erkek dedi,fakat kesin demiyorum dedi,ama bana pipisini gösterdi doktor amcamız.....evet nisan ayı erkek ayı olduğu kesinleşti kızlar....
rüyalar tersine çıkarmış ya doğruymuşş.. biz cinsiyet fln göremedikk.. uyuyoduk bugün... bağdaş kurmuş bebişimm ayaklar poponun altında :)))
baş popo mesafesi 6,3 cm.. kesin boy diye bişey demedi ama.. p.tesi günkünde 8.1 cm yazıyodu sanırım odurr.. omurgamız ense kalınlığımız normall.. kesenin şekli suyu normall... kalbin yeri gözler düzgün yerleşimlii.. herşey yolunda allaha şükür.. :Saruboceq: bi de cinsiyetimiz kesinleşseydi tam olacaktı ama olsunn.. bebişim iyi ya oşimdilik ihtimalle kalsın napalım.. geçen gün tepiniyodu bugün uyuyoduu... dizlerini kırmış popsunun altındanasıl rahat ediyodu yavrum diye aklımda şimdi... dr. uğraştı ama babssı gibi derin uykusu sanırım :))) size haber veriim dedim.... başka haberler varmı bilmiyorum.. bakıcam şimdii..
nisan anneleri size bişi sorucam
mayıs annesi adayıyım allah izin verirse :)
saglık ocagından yapılan aşı kaçıncı haftaydı bılıyomusunuz ?
tetanoz aşısıydı galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?