2010 Nisan Anneleri

11 kullanıcı var kimseler yazmıyor.:sinifsinif:
ühü ühühü ühü
Kızlar hadi yazın ama......
Geçmiştesiniz galiba

ruzenin Canım oğuşunun olmasına ve herşeyden önemlisi sağlıklı olmasına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin gözlerim doldu inan bende şimdi iyiden iyiye sabırsızlaştım Cumartesi kontrolü için...

bebeg , herşeyin yolunda gitmesine sevindim. Allah sonunu da güzel eylesin... Cinsiyet konusunda biraz daha bekleyeceğiz....

ruzen cnm hayırlı olsun oğluşuun.bir paşa daha belli oldu.
bebegcim senin de inşallah en kısa zamanda belli olur .bebişin iyi olmasına sevindim.yoksa kızmı ki göstertmiyor kendini.aman sağlıklı olsunlar dimi.

ya zeyracım nerdesiniz yaaa.tek başıma deli gibi kaldımkaydirigubbakcemile3

canımcım ben burdayım ama işteyim meşgul oluyorum valla.aşağıda hastam var serum takılı falan.ben odada ingilizce test çözüyorum.meşulüm ama aklım sizde muhabbetin takipçisiyim:kedi:

bende az sonra sağlık ocağına gideceğim bakalım ebeler kalp atışlarını dinletecekmi bana merak ediyorum:dance:

bende burdayım arkadaşlar ama malum çalışınca bi taraftan arada girip okuyabiliyorum:)

bende aynı valla çalışıom arada sayfayı güncelliom.hiçbişeyden de geri kalmıom yani..kaydirigubbakcemile3

bende burdayım ne konuşalım ki tatlım söle bişeyler konuşalım aaaaaa küsme canım yaa

nisan anneleri size bişi sorucam
mayıs annesi adayıyım allah izin verirse :)
saglık ocagından yapılan aşı kaçıncı haftaydı bılıyomusunuz ?
tetanoz aşısıydı galıba

selam kizlar nasilsiniz bakalim nisan ayinin güzel hamisleri?
ayrica hasta olanlara gecmis olsun diyorum
cabucak iyilesirsiniz insallah
1 saatir burdayim ancak gecmisi okuyabildim ya

cok gecmis olsun canim dikkat et kendine
bence sen su cinsiyet isini cok kafana taktin ve kendini cok yordun haksizmiyim?

canim cok güzel haberlerle gelmene sevindim insallah hamileleigin sürece böyle güzel haberler alirsin
tabi bu hepimiz icin gecerli
ayrica oglusunda hayirli olsun ismide cok güzel adiyla yasasin insallah
tickerinde süper olmus

cok güzel haber bunlar insallah bidahakine gösterir cinsiyetini
bak bende beklemedeyim gerci simdi gitsemde söylemez
kesin olmayinca söylemiyor burdaki doktorlar

nisan anneleri size bişi sorucam
mayıs annesi adayıyım allah izin verirse :)
saglık ocagından yapılan aşı kaçıncı haftaydı bılıyomusunuz ?
tetanoz aşısıydı galıba

ben geçen gittiğimde 3 ayını doldurunca gel kayıt yapalım dediler
tetonoz aşısıda 5 ve 6. ayda 2 kere yapılıyor

selam hanımlar
ayşe denzy geçmiş olsun canım dikkat et sağlığına
zeyracım kızın oluyomuş gözün aydın allahım sağ salim doğumlar nasip etsin
ruzenincim senide tebrik ederim oğluşun geliyomuş hadi hayırlısıı
ben ayın 24 de cinsiyetini öğrenicem sizler bir çoğunuz öğrendiniz ay bende iyice merak etmeye başladımmm

kızlar acil alarm.ya nolur cevap verin.doktorumu aramadım daha akşam aramak zorundayım.tuvalete gittim ve sütlü kahve renginde akıntı geldi çok korktum.çok hafifte karnım ağrıyor kızlar ne olabilir çok endişelendim ya.Allah (c.c.) cümlesiyle benide korusun inşallah.

bebeg sennde gözün aydın canım cinsiyetini öğrenmemiş olsan dahi bebişinin sağlığı yerindeymiş allaha şükürr hep böyle gider inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…