olabilir tatlım korkma benim kanamam olmasına rağmen doktor bişey demedi önemli değil dedi kndini yomuşsun yaa merdven inilip çıkılırmı yaa hele ilk zamanlarkızlar acil alarm.ya nolur cevap verin.doktorumu aramadım daha akşam aramak zorundayım.tuvalete gittim ve sütlü kahve renginde akıntı geldi çok korktum.çok hafifte karnım ağrıyor kızlar ne olabilir çok endişelendim ya.Allah (c.c.) cümlesiyle benide korusun inşallah.
geçmiş olsun canım yaa atlatmışsın demek ki çalışıyorsunMerhaba kızlar.Nasılsınız?a.s.Ben malesef kriptik tonsillit olmuştum yattım 3-4 gün ağrı ve ateşten.Bugün çok şükür iyi gibiyim.Çalışıyorum.Bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş maşallah sağlıkları iyiymiş çok sevindim Gözünüz aydın.İsimler bile hazırlanmış ohhh ohhh:)Darısı cinsiyetlerini öğrenmeyenlerin başına(tabii benimde)kaydirigubbakcemile3
atala... cnım hemilelikte genelde kırmızıya dönmedikçe kahverengi akıntı yani lekelenme tarzında sorun olmuyo ama.. sen dinlenmeye çalışş... doktorunu da aramayı ihmal etme derim ben.. için içini yiyeceğine.. ama kırmızıya döner yada miktarı çok artarsa akşamı bekleme.. içini ferah tut cnmm... sütlü kahve risk gurubu değil... rabbim yardımcın olsunn.. bebeğini ve seni korusun...
semafatih... cnm sağol.. p.tesi devlet hast.de ikili test için ense kalınlığı ölçen doktor erkek çocuğa benziyo ama tabii 16. hafta kesin bişey söyleyebilirim demişti.. bugün özel hast gittim .. o da bebeğin pozisyonu çok uygun olmasılazım bu haftada söylemek için dedi.. uyuyodu bugün bebişim... ihtimal olarak elde bie erkek var ama bugün teyit ettiremedik.. :))) hayırlısı artıkk...
yosuncum... çok geçmiş olsun cnmm... ilaç almadan atlatabildin mi peki? bana geçen yıl iğne yazmıştı dr. penisilin o yüzden soruyorum.. neler yaptın ilaç dışında evde yardımcı tedavi olarak? ilerde belki bize de fikir olabilir.. tabiki hiç birimizin hamilelik süresince en hafif hastalık bile geçirmemesi ilk temennim ama yine de bilgimiz olsun... çok öpüyorum cnm.. geçmiş olsun tekrarr...
Ama sen hamilesin canım neden inip çıkıyorsun.Aşkolsun Dikkat etmen gerek kendine.Ağlama canım benim.Sakin ol.Hiç bişicikler omyacak size...opuyorumnanaktan
sen öyle dersen ben ne demeliyim 10 yıl geçmiş aradan.kaydirigubbakcemile3Arkadaşlara diyorum heralde ben çok acemi olacağım yok diyorlar kucağına alınca hepsi aklına gelir.rabia fatma... paylaşım için sağol cnmm.. pc.ye kaydedeyim.. ikinci bebek benim ama insan en gerekli şeyi unutuyo bu durumlarda.... bide arası 7 yıl açılınca ilk gibi cahilim sanki yaa.. sağol cnmm..
Canım çokta kanamaya benzemiyor ama özür kanaması sayılır senin akıntın.Namazını kılabilirsin.Doktorunu ara eğer istirahat gerekiyorsa mutlaka istirahat etopuyorumnanaktanya kızlar çok saolun Allah (c.c.) razı olsun.dün sağlık ocağına kayda gittim.hemşire dediki riskli dönem geçmiş.bundan sonra korkacak bişey yok.bende çok şükür iyiyim kendimi iyi hissediyorum.ama işte bu akıntı kafamı karıştırdı.yoruluyorum doğru ama kendimi çok kötü hissetmediğim için çalışıyorum.işallah akşama geçer.bu arada adet tarihimde olabilir ama ilk defa olunca bilmiyorum dua edik kızlar.abdest almaya kalmıştım.baktımki böyle olmuş.namaz olmaz dimi bu halde onu bilen varmı aranızda çünkü rengi beyaz değil.namazda kılmadım şüphelendim.
Saolasın canım benim.Hala yutkunurken zorlanıyorum ama ateşi biraz atlattım çokşükür.olabilir tatlım korkma benim kanamam olmasına rağmen doktor bişey demedi önemli değil dedi kndini yomuşsun yaa merdven inilip çıkılırmı yaa hele ilk zamanlar
geçmiş olsun canım yaa atlatmışsın demek ki çalışıyorsun
rabia paylaşımın için sağol canım çok önemli bilgiler benimde pek fikrim yok iyi oluyo böyle paylaşımlarrr
rabia fatma... paylaşım için sağol cnmm.. pc.ye kaydedeyim.. ikinci bebek benim ama insan en gerekli şeyi unutuyo bu durumlarda.... bide arası 7 yıl açılınca ilk gibi cahilim sanki yaa.. sağol cnmm..
Paylaşım için çok teşekkürler canım.Hemen çıktı alıyorum.
Bu arada listemiz ne durumda sorması ayıp...
Uyuz hocaaa demek geliyor içimden.İnsan azcık anlayışlı olur yahuuuya canım anlamıyorki etrafımdaki insanlar napayım.hiyerarşi var.hocaya bak diyorum inanın varya kızıyor.herşeyi ben yapıcam.telefon etmeme bile kızıyor.adamın afedersiniz şeyindekiki sinekler uçmasın aman.vicdansızlar ya.sabah illa 8:30 da gelicem.gelir gelmez saatine bakıyor niye geç kaldın diyor.hamileyiz belli.midem bulanıyor deyince.hah diyor bahanende hazır.bahane çıktı sana.ağlasan ben ağlayanı sevmem diyor.aman ya valla insanları anlamak zor.bende hocayla konuşmaktansa inip bakıyorum işte hastalara falan
maşallah oluşuna canım çok sevindim. Erkek bebişler genelde sağ kasıkta kızlar solda oluyor.Tecrübe sadece kesin bilgi deği tabii.opuyorumnanaktanhaaa bide kızlar ben hiç kilo almamşım yine aynıyım sadece 150 gr. fazlam çıktı,bebişim almış kiloları ...63 ile hamiş kaldım şuan 67 yim ...doktorumuz çok iyi gidiyosun dedi....bide bebeği sağ kasığımda taşıyormusum,kimi kadın kadın kasıkta kimi kadın da midede taşırmış....kesinlikle ağır kaldırma falan dedi,kafein içerikli ürünler fastfoot kesinlikle yasak(mış).......bu arada dişimede 6. ayıma kadar müdahale ettirebilirmişim,düşük dozda bir morfin kullanılırmış oda bebeği etkilemezmiş sadece ağrı kesici ve antibiyotik alamazmışım....aklıma geldikçe sölüyorum ben oğluşumun sevincine düştüm unuttum valla.....
teşekkürler canım.Kimse hastalanmaz inşallah hamileyken.İlaç almaktan hep sakınmışımdır normalde bile ben.atala ve yosuncum ikinizede geçmiş olsun,dikkatli olun olurmu??? atala canım o kanama çok önemli değildir sanırım ya çok koşturdun yada normal bi akıntı ama genede doktoruna bi sor canım....
ya canım anlamıyorki etrafımdaki insanlar napayım.hiyerarşi var.hocaya bak diyorum inanın varya kızıyor.herşeyi ben yapıcam.telefon etmeme bile kızıyor.adamın afedersiniz şeyindekiki sinekler uçmasın aman.vicdansızlar ya.sabah illa 8:30 da gelicem.gelir gelmez saatine bakıyor niye geç kaldın diyor.hamileyiz belli.midem bulanıyor deyince.hah diyor bahanende hazır.bahane çıktı sana.ağlasan ben ağlayanı sevmem diyor.aman ya valla insanları anlamak zor.bende hocayla konuşmaktansa inip bakıyorum işte hastalara falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?