2010 Nisan Anneleri

rabia fatma... paylaşım için sağol cnmm.. pc.ye kaydedeyim.. ikinci bebek benim ama insan en gerekli şeyi unutuyo bu durumlarda.... bide arası 7 yıl açılınca ilk gibi cahilim sanki yaa.. sağol cnmm..

canım senin ki mazaret adet kanaması felan değil ki namazını abdest alıp kılabilirsin eğer iç çamaşırına değmediyse leke ilahiyatçı olarak bunları söylüyomm

olabilir tatlım korkma benim kanamam olmasına rağmen doktor bişey demedi önemli değil dedi kndini yomuşsun yaa merdven inilip çıkılırmı yaa hele ilk zamanlar
geçmiş olsun canım yaa atlatmışsın demek ki çalışıyorsun

Çok saolasın gülüm.Sadece 1 tane parol aldım ateş düşürücü.İstirahat-ihlamur çayı.Soğuk uygulama başka bişey yapmadım.Bide limonlu sıcak çorba.C vitamini desteği içinde bol mandalina.Dr antibiyotik başlayalım dedi ama ben duruma göre bakalım dedim.Çok şükür hafifledi.

Ama sen hamilesin canım neden inip çıkıyorsun.Aşkolsun Dikkat etmen gerek kendine.Ağlama canım benim.Sakin ol.Hiç bişicikler omyacak size...opuyorumnanaktan

ya canım anlamıyorki etrafımdaki insanlar napayım.hiyerarşi var.hocaya bak diyorum inanın varya kızıyor.herşeyi ben yapıcam.telefon etmeme bile kızıyor.adamın afedersiniz şeyindekiki sinekler uçmasın aman.vicdansızlar ya.sabah illa 8:30 da gelicem.gelir gelmez saatine bakıyor niye geç kaldın diyor.hamileyiz belli.midem bulanıyor deyince.hah diyor bahanende hazır.bahane çıktı sana.ağlasan ben ağlayanı sevmem diyor.aman ya valla insanları anlamak zor.bende hocayla konuşmaktansa inip bakıyorum işte hastalara falan

haaa bide kızlar ben hiç kilo almamşım yine aynıyım sadece 150 gr. fazlam çıktı,bebişim almış kiloları ...63 ile hamiş kaldım şuan 67 yim ...doktorumuz çok iyi gidiyosun dedi....bide bebeği sağ kasığımda taşıyormusum,kimi kadın kadın kasıkta kimi kadın da midede taşırmış....kesinlikle ağır kaldırma falan dedi,kafein içerikli ürünler fastfoot kesinlikle yasak(mış).......bu arada dişimede 6. ayıma kadar müdahale ettirebilirmişim,düşük dozda bir morfin kullanılırmış oda bebeği etkilemezmiş sadece ağrı kesici ve antibiyotik alamazmışım....aklıma geldikçe sölüyorum ben oğluşumun sevincine düştüm unuttum valla.....

atala ve yosuncum ikinizede geçmiş olsun,dikkatli olun olurmu??? atala canım o kanama çok önemli değildir sanırım ya çok koşturdun yada normal bi akıntı ama genede doktoruna bi sor canım....

rabia fatma... paylaşım için sağol cnmm.. pc.ye kaydedeyim.. ikinci bebek benim ama insan en gerekli şeyi unutuyo bu durumlarda.... bide arası 7 yıl açılınca ilk gibi cahilim sanki yaa.. sağol cnmm..
sen öyle dersen ben ne demeliyim 10 yıl geçmiş aradan.kaydirigubbakcemile3Arkadaşlara diyorum heralde ben çok acemi olacağım yok diyorlar kucağına alınca hepsi aklına gelir.
Güzel bilgiler gerçekten saolasın rabia-fatma emeğine sağlık.

Canım çokta kanamaya benzemiyor ama özür kanaması sayılır senin akıntın.Namazını kılabilirsin.Doktorunu ara eğer istirahat gerekiyorsa mutlaka istirahat etopuyorumnanaktan

Saolasın canım benim.Hala yutkunurken zorlanıyorum ama ateşi biraz atlattım çokşükür.

bende 60kg ile hamile kalmıştım 2 hafta önce 64 kg idi şimdi yine artmıştır bebeklerim kilo aalıyooo
ruzenin dişini hallet bari kurtul o derttten

rabia paylaşımın için sağol canım çok önemli bilgiler benimde pek fikrim yok iyi oluyo böyle paylaşımlarrr

Paylaşım için çok teşekkürler canım.Hemen çıktı alıyorum.
Bu arada listemiz ne durumda sorması ayıp...

önemli deil kızlar

listeyi bana soruyasan canım benim bilgim yok o konuda en son giridğimde bebeg arkadaşımız yapıyordu değişmediyse eğer..

kızlar bebeklerinizle kaç yaş fark olucak aranız da ben 5 yıllık evliyim 20 de evlendim ama 25 de anne olucam birden aklıma geldi bebeklerimle 25 yaş farkım olcakkk

Uyuz hocaaa demek geliyor içimden.İnsan azcık anlayışlı olur yahuuuklava:

maşallah oluşuna canım çok sevindim. Erkek bebişler genelde sağ kasıkta kızlar solda oluyor.Tecrübe sadece kesin bilgi deği tabii.opuyorumnanaktan

atala ve yosuncum ikinizede geçmiş olsun,dikkatli olun olurmu??? atala canım o kanama çok önemli değildir sanırım ya çok koşturdun yada normal bi akıntı ama genede doktoruna bi sor canım....
teşekkürler canım.Kimse hastalanmaz inşallah hamileyken.İlaç almaktan hep sakınmışımdır normalde bile ben.

kızlarr cidden liste olayı nollduu yaa.. çoğu arkadaşın bilgileri güncellenicekk.. kim yapıyo listeyiii...??? :1rolleyes:

rabiacım.. o köprünün altından çok sular aktı cnmm... liste ve bebeg diye bir ikilinin yanyana gelmesi beni ziyadesiyle üzer cnmm :)))))

yosuncum... ay canmm ne biliim valla düşünüyorum da altını nasıl değiştiricem... kızımdaki gibi o göbekteki mandal kopar korkusuu emmezse korkusu aynen valla.. ama rabbim yardım eder bize de hepimize de sanırımm.. amaannem diyoo şimdi böyle diyosun.. eda da 2 gün kıpırdamadın(sezeryandı ve emmedi) bunda gör bak kendine gelince kalkıp kucağına almak için çabalıcaksınn.. çünkü sen annesin.. tatın o duyguyu bi kere acılara daha bi dayanıklı olup sabrediceksinnn.. inş. diyorum cnmm inş... şu an bile duygulanıyorum ama balım yaa onun kokusunu duymak istiyorum bi an önce.. :dance: rabbim inş. hepimize sağlıkla doğurup koklamayı nasip eder güllerimizi. :Saruboceq:

semafatih.. cnm öncelikle şunu diyim.. senin bebişler biri kız biri erkek gibi doğuyo benim içime.. ama öncelikle sağlıklı olsunlar tabi... soora şu yaş konusu... ben 83lüyüm kızım 2003 lü.. 20 yaş var aramızda... bu bebeğim 2010 lu olcak.. 27 yaş olucak inş. aramızda... 3. yü de ara vermeden 30 da doğurmak düşüncesindeyim :roflol: şaka tabikii.. ikinciyi bi doğuriim de hayırlısıyla...

neyse kızlar sizlere doyum olmaz ben çıkıyom bebişlerimize iyi bakalım moralimizi yüksek tutalım

bende oğluşu yazcaktım,bilgielrimde değişti bide benim onlarda vardı ama listemiz yok sanırıım yine yetim kaldı,çünkü bebegcim yapmıyor,sanırsam ki jnazı bekliycem .....:gitme:

bebeğ senin yaş farkı çok güzelll herkesin içine biri kız biri erkek diye ddoğuyo bakalım nolcakk içine doğan çıkarsa daha güzel olur tabii

merhaba kızlar
bugün evle uğraştım camları sildim perdeleri yıkadım halı yıkama makinesiyle oturma koltuklarımı da yıkadım ama bittim tabi
şimdi kolumu kıpırdatacak halim yok
sizler nasılsınız keyfiler yerindedir inşallah

Dövmek lazım senin bu hocanı.klava:Gönder buraya da dövim onu.Terbiyesiz.Kendi karısına kızına olsa dünyayı yakar.Pislik.Hiç sevmem böylelerini.üzülme ama canım için rahat olsun tamam mı

noldu ki kızlar jnaz zaten uzun zmandır girmiyordu ama neyse sanırım ben girmeyelide baya bi değişiklik olmuş yalnız bi listemiz olsa güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…