2010 Nisan Anneleri

haklısın canım şimdi kendi kendime kızıyorum bende ne gerek vardı hepsini yapmaya diye ama malesef yardım edecek kimsem yok annemlerle aynı şehirde değilim eşimin ablaları var ama onlarlada bayramdan beri görüşmüyorum ve mümkünsede ömrüm boyunca görmek istemiyorum bütün işlerde bana kalıyor dolayısıyla bide cuma günü misafirim var yarın anca hazırlıklarla uğraşırım dedim
liste konusunda da eğer gönüllü olan varsa üstlensin istiyorum canım çünkü çok canım sıkıldı o konuda ama olurya kimse çıkmaz yine hallederim

İçin rahat olsun canım.Var mı şimdi bişi?Merak etme sabaha kadar geçer.Ama şu hocanı gönder bana.Bütün hıncımı çıkarayım ondanklava:

yosuncum... sağol cnm.. yok bebeğim artık rahat içim.. bebeğim iyi çok şükür.. kesesi,suyu, omurgası,başı herşeyi normal allahıma çok şükürr.. haftaya çarş. ikilimin sonucu da çok iyi çıkıcak inş.. sevincim katlanıcakk... :Saruboceq:

çok şükür canım
inşallah hep böyle güzel haberler alırsın :Saruboceq:

İçin rahat olsun canım.Var mı şimdi bişi?Merak etme sabaha kadar geçer.Ama şu hocanı gönder bana.Bütün hıncımı çıkarayım ondanklava:

boşver ilahi adalet var O en güzel mükafatı ve cezayı verir.
kızlar şimdi ben namaz kılmadım ama normalde mesela adet döneminde bile 10 günden fazla olursa özür oluyorya.bunuda adet gibi 10 gün beklicekmiyim.ne yapcam bilemedim ya.burdada fetvanın numarasını bilmiyorumki.ama 6. haftada şiddetli kanamam olmuştu o zaman eşim sormuş fetvadaki hocalar demişki namaz kılmıcak.ama bitince kanaması namazlarını kaza edicek.normal vakitteki gibi değil demişler.

canım benim bildiğim kadarıyla her namaz vakti abdest alıp kılınıyor
kardeşimin bebeği karnında ölünce kürtaj olmuştu ve 40 gün kanaması sürmüştü sonrasında da ara ara geliyordu her vakit abdest tazeleyip öyle kılıyordu

Canım seninki özre girer benim bildiğim kadarıyla,zaten hamile olunca adet görmüyorsun ki mazeret olsun degil mi?

canım hayırlı olsun adıyla yaşasın ailesine ve vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah
canım çok şükür iiymiş bebeğin inşallah cinsiyetinide öğrenirsin en kısa zamanda
canım güzelmiş ismi bizde ALİFUAT düşünüyoz inşallah erkek olursa ali kayınpederim fuat babam kız olursada zeynep sena inşallah hayırlısıyla
Biz Mehmet Efe koyacağız.Yani bir mani çıkmazsa.Nasıl sizce?Mehmet Ege de olabilirdi kararsız kaldık.Efe yi seçtik.Ayşe Deniz ben Yunus eşim.Ne koyalım dedik bunu bulduk nasıl sizce
çok güzel hayırlı olsun adıyla yaşasın inşallah
canım hiç korkma benimde sürekli oluyo doktorum kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi korkma sakın benim iltihaptan oluyormuş belki seninde iltihap vardır bide zorlamnış olabilirsin
iyi canım saol çok yormasaydın kendini ama ii uzun zaman temizlikle uğraşmazsın

ay bende hep yapayım diyorum ama vaktimde yok zamanımda bakalım nasıl olacak kardeşim gelip yapıyo arada saolsun

teşekkürler canım benim darısı başaına bir kız bir erkek olur inşallah çifte bayram olur:Saruboceq:
canım geçmiş olsun telaş yapma canım benim akıntı olabilirmiş bu türden canım benim:Saruboceq:

canım benim geçmiş olsun bitanem bende seni merak ettim neden yok yosuncuğum diye çok büyük geçmiş olsun canım:Saruboceq:

canlarım hepinize çok teşekkür ederim.Allah (c.c.) hepinizden sonsuz kere razı olsun.hepinizi o kadar içten öpüyorumki.çıkıyorum şimdi.yarına tum turp çıkıcam karşınıza.azcık duygusallaştım gözlerim doluyor.dostluk çok güzel sıcaklık.o içtenlik.dualarınızı bekliyorum.hepiniz dualarımdasınız inşallah.

insanın ailesinin yanında olması hakikaten büyük şans bu gece iyice dinlen canım o zaman yarında yorulacakmışşsın

liste içinde neden böle oldu bilmiyorum ama sorun olmasına üzüldüm sanırım hepimiz hamile oldugumuzdan cok cabuk alınıyoruz inşallah sorun neyse hallolur diyorum ben bilmediğim bi mevzuya cok karışmak istemiyorum canım nasıl istersen sana kalmış zahmet olmıcaksa seni üzmücekse yaparsan seviniriza.s.

iyi canım saol çok yormasaydın kendini ama ii uzun zaman temizlikle uğraşmazsın

ay bende hep yapayım diyorum ama vaktimde yok zamanımda bakalım nasıl olacak kardeşim gelip yapıyo arada saolsun

buketçim bende öyle düşündüm inşallah bugün dinlendimmi yarına bişeyim kalmaz
seninde oğlun oluyormuş ne güzel ismide çok güzel
bende yusuf istiyorum bebişimin adını yusuf talha yada yusuf eren olabilir ama eşimde ahmet olsun diyor tabi yanında ikinci ismide olacak
bakalım hayırlısı olsun diyorum ama yusuf ismini daha bekarken koymuştum aklıma

kızlar banada bi el atın yaa gece olunca acayip ateşim çıkıyo ve başım feci ağrıyo neden olabilir çok yoruluyorum ondanmı yoksa başka bişeymi var bilmiyom artık 29unda yada 30 unda gidecem doktora 3lü test için hayırlısı artık

kesinlikle öyle hayatım o kadar çok arıyorumki ailemi helede böyle zamanlarda daha da buruluyor insan
liste ye gelince inan bende anlamadım hayatım ama içimde hiç heves kalmadı olmazsa ben bi topik açıp koyayım sonrada kim isterse o ilgilenir kaydirigubbakcemile5
canım benimyaa çokk dikkat et kendine ve kalbini ferah tut inşallah herşey çok daha iyi olacak yarın boşu boşuna korkmuşum kızlarya diyeceksin
öpüyorum tatlım
[

yorgunluktan olabilir tabi canım ama hiçbi bilgim yok malesef

şimdilik ihtimal bakalım hayırlısı kendimide kaptırmak istemiyom korkuyom çünkü biz aslında umut bera düşünmüştük önce ama sonra babalarımızn ismii olsun istedik ama yusuf ismide çok güzel allahım ismiyle yaşatsın hz. yusuf kadar güzel ve temiz yürekli olsun inşallah:Saruboceq:

buketcim yorulduğundadır gece vucüt dinleninmeye başlayınca o günlük tüm ağrılar yorgunluklar çıkıo meydana.kendini yorma dikkat et canım.her zaman iiyisini düşün ki ii olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…