- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
iyi olduğuna sevindim canım ama iyi olur olmazda yormasaydın kendini gerçi bende gecen ugrastım perdelerle ama annem vardı saolsun zaten uzun zamanda yapmam diyorum büyük işler doğuma yakın ancak :)) sanırım tembellik var bende biraz :))
listeyide bebeg arkadaşımız yapmıyormuş canım kendi söledi ben ne oldu bilmiyorum ama diğer arkadaşlar senden bekliyor cinsiyeti belli olanlar var çünki eger sendeyse bi yenilesen canım sonrasındada nasıl olur bilmem
aynen canım valla ama napayım sabrediyorum şimdi.aldığım paranın hakkını vermek için.devlet memurusun sonuçta iznin sabit,raporun sınırlı napabilirsinki.halime şükürler olsun yinede.şu anda eşim çalışmaya başlamadı mesela maaş almıyor yani.bende çalışmasam çok zor olurdu.Rabbim (c.c.) aldığımız parayı helal eylesinde bize napayım.en büyük tesellim sabır kaynağım bu benim.
bu arada doktorumu aradım dinlen dedi.devam ederse görüşelim dedi.inşallah yarına kalmaz geçer.
sadece listenin konulacağı bir topikNasıl yani liste başka bir topikte
[
Evet hastaydım 3-4 gün ateş halsizlik boğazım kötüydü.Şükür iyi gibiyim .Bugün çalışıyorum yutkunmakta hala zorlansamda idare ediyorum.
yosuncum... sağol cnm.. yok bebeğim artık rahat içim.. bebeğim iyi çok şükür.. kesesi,suyu, omurgası,başı herşeyi normal allahıma çok şükürr.. haftaya çarş. ikilimin sonucu da çok iyi çıkıcak inş.. sevincim katlanıcakk... :Saruboceq:
İçin rahat olsun canım.Var mı şimdi bişi?Merak etme sabaha kadar geçer.Ama şu hocanı gönder bana.Bütün hıncımı çıkarayım ondanklava:
boşver ilahi adalet var O en güzel mükafatı ve cezayı verir.
kızlar şimdi ben namaz kılmadım ama normalde mesela adet döneminde bile 10 günden fazla olursa özür oluyorya.bunuda adet gibi 10 gün beklicekmiyim.ne yapcam bilemedim ya.burdada fetvanın numarasını bilmiyorumki.ama 6. haftada şiddetli kanamam olmuştu o zaman eşim sormuş fetvadaki hocalar demişki namaz kılmıcak.ama bitince kanaması namazlarını kaza edicek.normal vakitteki gibi değil demişler.
Canım seninki özre girer benim bildiğim kadarıyla,zaten hamile olunca adet görmüyorsun ki mazeret olsun degil mi?boşver ilahi adalet var O en güzel mükafatı ve cezayı verir.
kızlar şimdi ben namaz kılmadım ama normalde mesela adet döneminde bile 10 günden fazla olursa özür oluyorya.bunuda adet gibi 10 gün beklicekmiyim.ne yapcam bilemedim ya.burdada fetvanın numarasını bilmiyorumki.ama 6. haftada şiddetli kanamam olmuştu o zaman eşim sormuş fetvadaki hocalar demişki namaz kılmıcak.ama bitince kanaması namazlarını kaza edicek.normal vakitteki gibi değil demişler.
canım hayırlı olsun adıyla yaşasın ailesine ve vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallahdoktorumuzu çok beyendik öncelikle onu söliyim ense kalınlığımız normal çıktı herhangi bir risk yokmuş,bebiş gayet sağlıklı,ama uyuyordu heralde okadrada çikolata yedim kocaman olmuş bebeğim....ikili testimiz için kan verdik canım çok yandı(((
veeeee kızlar bende erkek annesi oluyorum KUZEY SEMİH' im geliyomuş sevindirik oldum yerim ben onu yaaa,doktorumuz % 60 erkek dedi,fakat kesin demiyorum dedi,ama bana pipisini gösterdi doktor amcamız.....evet nisan ayı erkek ayı olduğu kesinleşti kızlar....
canım çok şükür iiymiş bebeğin inşallah cinsiyetinide öğrenirsin en kısa zamandarüyalar tersine çıkarmış ya doğruymuşş.. biz cinsiyet fln göremedikk.. uyuyoduk bugün... bağdaş kurmuş bebişimm ayaklar poponun altında :)))
baş popo mesafesi 6,3 cm.. kesin boy diye bişey demedi ama.. p.tesi günkünde 8.1 cm yazıyodu sanırım odurr.. omurgamız ense kalınlığımız normall.. kesenin şekli suyu normall... kalbin yeri gözler düzgün yerleşimlii.. herşey yolunda allaha şükür.. :Saruboceq: bi de cinsiyetimiz kesinleşseydi tam olacaktı ama olsunn.. bebişim iyi ya oşimdilik ihtimalle kalsın napalım.. geçen gün tepiniyodu bugün uyuyoduu... dizlerini kırmış popsunun altındanasıl rahat ediyodu yavrum diye aklımda şimdi... dr. uğraştı ama babssı gibi derin uykusu sanırım :))) size haber veriim dedim.... başka haberler varmı bilmiyorum.. bakıcam şimdii..
canım güzelmiş ismi bizde ALİFUAT düşünüyoz inşallah erkek olursa ali kayınpederim fuat babam kız olursada zeynep sena inşallah hayırlısıylaruzenincim bu arada eğer benimde oğlum olursa ömer kuzey olcak ismi adaş olcaklar :) kuzeyin hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm birisi senin oğlun olcak ismini mutlaka kuzey koy diyodu onun için ömerde babamızın ismi:)
çok güzel hayırlı olsun adıyla yaşasın inşallahBiz Mehmet Efe koyacağız.Yani bir mani çıkmazsa.Nasıl sizce?Mehmet Ege de olabilirdi kararsız kaldık.Efe yi seçtik.Ayşe Deniz ben Yunus eşim.Ne koyalım dedik bunu bulduk nasıl sizce
canım hiç korkma benimde sürekli oluyo doktorum kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi korkma sakın benim iltihaptan oluyormuş belki seninde iltihap vardır bide zorlamnış olabilirsinkızlar acil alarm.ya nolur cevap verin.doktorumu aramadım daha akşam aramak zorundayım.tuvalete gittim ve sütlü kahve renginde akıntı geldi çok korktum.çok hafifte karnım ağrıyor kızlar ne olabilir çok endişelendim ya.Allah (c.c.) cümlesiyle benide korusun inşallah.
iyi canım saol çok yormasaydın kendini ama ii uzun zaman temizlikle uğraşmazsınmerhaba kızlar
bugün evle uğraştım camları sildim perdeleri yıkadım halı yıkama makinesiyle oturma koltuklarımı da yıkadım ama bittim tabi
şimdi kolumu kıpırdatacak halim yok
sizler nasılsınız keyfiler yerindedir inşallah
iyi olduğuna sevindim canım ama iyi olur olmazda yormasaydın kendini gerçi bende gecen ugrastım perdelerle ama annem vardı saolsun zaten uzun zamanda yapmam diyorum büyük işler doğuma yakın ancak :)) sanırım tembellik var bende biraz :))
listeyide bebeg arkadaşımız yapmıyormuş canım kendi söledi ben ne oldu bilmiyorum ama diğer arkadaşlar senden bekliyor cinsiyeti belli olanlar var çünki eger sendeyse bi yenilesen canım sonrasındada nasıl olur bilmem
teşekkürler canım benim darısı başaına bir kız bir erkek olur inşallah çifte bayram olur:Saruboceq:selam hanımlar
ayşe denzy geçmiş olsun canım dikkat et sağlığına
zeyracım kızın oluyomuş gözün aydın allahım sağ salim doğumlar nasip etsin
ruzenincim senide tebrik ederim oğluşun geliyomuş hadi hayırlısıı
ben ayın 24 de cinsiyetini öğrenicem sizler bir çoğunuz öğrendiniz ay bende iyice merak etmeye başladımmm
canım geçmiş olsun telaş yapma canım benim akıntı olabilirmiş bu türden canım benim:Saruboceq:kızlar acil alarm.ya nolur cevap verin.doktorumu aramadım daha akşam aramak zorundayım.tuvalete gittim ve sütlü kahve renginde akıntı geldi çok korktum.çok hafifte karnım ağrıyor kızlar ne olabilir çok endişelendim ya.Allah (c.c.) cümlesiyle benide korusun inşallah.
Merhaba kızlar.Nasılsınız?a.s.Ben malesef kriptik tonsillit olmuştum yattım 3-4 gün ağrı ve ateşten.Bugün çok şükür iyi gibiyim.Çalışıyorum.Bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş maşallah sağlıkları iyiymiş çok sevindim Gözünüz aydın.İsimler bile hazırlanmış ohhh ohhh:)Darısı cinsiyetlerini öğrenmeyenlerin başına(tabii benimde)kaydirigubbakcemile3
haklısın canım şimdi kendi kendime kızıyorum bende ne gerek vardı hepsini yapmaya diye ama malesef yardım edecek kimsem yok annemlerle aynı şehirde değilim eşimin ablaları var ama onlarlada bayramdan beri görüşmüyorum ve mümkünsede ömrüm boyunca görmek istemiyorum bütün işlerde bana kalıyor dolayısıyla bide cuma günü misafirim var yarın anca hazırlıklarla uğraşırım dedim
liste konusunda da eğer gönüllü olan varsa üstlensin istiyorum canım çünkü çok canım sıkıldı o konuda ama olurya kimse çıkmaz yine hallederim
iyi canım saol çok yormasaydın kendini ama ii uzun zaman temizlikle uğraşmazsın
ay bende hep yapayım diyorum ama vaktimde yok zamanımda bakalım nasıl olacak kardeşim gelip yapıyo arada saolsun
kesinlikle öyle hayatım o kadar çok arıyorumki ailemi helede böyle zamanlarda daha da buruluyor insaninsanın ailesinin yanında olması hakikaten büyük şans bu gece iyice dinlen canım o zaman yarında yorulacakmışşsın
liste içinde neden böle oldu bilmiyorum ama sorun olmasına üzüldüm sanırım hepimiz hamile oldugumuzdan cok cabuk alınıyoruz inşallah sorun neyse hallolur diyorum ben bilmediğim bi mevzuya cok karışmak istemiyorum canım nasıl istersen sana kalmış zahmet olmıcaksa seni üzmücekse yaparsan seviniriza.s.
canım benimyaa çokk dikkat et kendine ve kalbini ferah tut inşallah herşey çok daha iyi olacak yarın boşu boşuna korkmuşum kızlarya diyeceksincanlarım hepinize çok teşekkür ederim.Allah (c.c.) hepinizden sonsuz kere razı olsun.hepinizi o kadar içten öpüyorumki.çıkıyorum şimdi.yarına tum turp çıkıcam karşınıza.azcık duygusallaştım gözlerim doluyor.dostluk çok güzel sıcaklık.o içtenlik.dualarınızı bekliyorum.hepiniz dualarımdasınız inşallah.
yorgunluktan olabilir tabi canım ama hiçbi bilgim yok malesefkızlar banada bi el atın yaa gece olunca acayip ateşim çıkıyo ve başım feci ağrıyo neden olabilir çok yoruluyorum ondanmı yoksa başka bişeymi var bilmiyom artık 29unda yada 30 unda gidecem doktora 3lü test için hayırlısı artık
buketçim bende öyle düşündüm inşallah bugün dinlendimmi yarına bişeyim kalmaz
seninde oğlun oluyormuş ne güzel ismide çok güzel
bende yusuf istiyorum bebişimin adını yusuf talha yada yusuf eren olabilir ama eşimde ahmet olsun diyor tabi yanında ikinci ismide olacak
bakalım hayırlısı olsun diyorum ama yusuf ismini daha bekarken koymuştum aklıma
çok saol canım benimyorgunluktan olabilir tabi canım ama hiçbi bilgim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?