Maşallah hızlısın canımm ne diyeyim.Benimki tüp bebek olunca öyle 3. gibi (yaş konusu) ümidim yok.kızlarr cidden liste olayı nollduu yaa.. çoğu arkadaşın bilgileri güncellenicekk.. kim yapıyo listeyiii...??? :1rolleyes:
rabiacım.. o köprünün altından çok sular aktı cnmm... liste ve bebeg diye bir ikilinin yanyana gelmesi beni ziyadesiyle üzer cnmm :)))))
Öyle deme canım.Lütfen devam ne güzel yapıyordun.Şu hamilelik psikolojisini üzerinden atıver accıkopuyorumnanaktan
yosuncum... ay canmm ne biliim valla düşünüyorum da altını nasıl değiştiricem... kızımdaki gibi o göbekteki mandal kopar korkusuu emmezse korkusu aynen valla.. ama rabbim yardım eder bize de hepimize de sanırımm.. amaannem diyoo şimdi böyle diyosun.. eda da 2 gün kıpırdamadın(sezeryandı ve emmedi) bunda gör bak kendine gelince kalkıp kucağına almak için çabalıcaksınn.. çünkü sen annesin.. tatın o duyguyu bi kere acılara daha bi dayanıklı olup sabrediceksinnn.. inş. diyorum cnmm inş... şu an bile duygulanıyorum ama balım yaa onun kokusunu duymak istiyorum bi an önce.. :dance: rabbim inş. hepimize sağlıkla doğurup koklamayı nasip eder güllerimizi. :Saruboceq:
İnşallah gülümmmmmmm inşallah.Hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi sevep öper koklarız.
semafatih.. cnm öncelikle şunu diyim.. senin bebişler biri kız biri erkek gibi doğuyo benim içime.. ama öncelikle sağlıklı olsunlar tabi... soora şu yaş konusu... ben 83lüyüm kızım 2003 lü.. 20 yaş var aramızda... bu bebeğim 2010 lu olcak.. 27 yaş olucak inş. aramızda... 3. yü de ara vermeden 30 da doğurmak düşüncesindeyim :roflol: şaka tabikii.. ikinciyi bi doğuriim de hayırlısıyla...
merhaba kızlar
bugün evle uğraştım camları sildim perdeleri yıkadım halı yıkama makinesiyle oturma koltuklarımı da yıkadım ama bittim tabi
şimdi kolumu kıpırdatacak halim yok
sizler nasılsınız keyfiler yerindedir inşallah
merhaba kızlar
bugün evle uğraştım camları sildim perdeleri yıkadım halı yıkama makinesiyle oturma koltuklarımı da yıkadım ama bittim tabi
Güle güle canımopuyorumnanaktanneyse kızlar sizlere doyum olmaz ben çıkıyom bebişlerimize iyi bakalım moralimizi yüksek tutalım
Hoşgeldin jale.Kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum.Sende çok yorma kendini lütfen.merhaba kızlar
Bak canım herşey normal yazıyor sen hala endişeleniyorsun.Meleğin iyi inşallah içini ferah tut.:lepiyosuncum.. sahi bende sana özel msj atıcaktım.. girmeyince :)) hazır bulmuşken burdan diyim.. p.tesi dr.daydık yaa... ikili için kan verdik...
ultrasondada
NT:1.2 mm ile normal kalınlıkta izlenmektedir.
Fetal gross patoloji saptanmadı.
Plesenta anterior yerleşimli olup,grade I düzeyindedir... yazıyoo... dr. çok iyi dedi bakıpta ama bide sen rahatlat kuzum içimii.. ben bu tıbbi terimlerden plesentayerleşimi konusunda yazanlara takmış durumdayım nedense :)))
canım tam seni andık sen geldin hoşgeldin ben uzun zamandır görmemiştim seni nerelerdeydin bide yorma kendini canım bu kadar bebeğini de tabii
bu arada listemiz seni bekliyor sanırım canım arkadaşlar bilgilerini girmeni bekliyor:))
Dövmek lazım senin bu hocanı.klava:Gönder buraya da dövim onu.Terbiyesiz.Kendi karısına kızına olsa dünyayı yakar.Pislik.Hiç sevmem böylelerini.üzülme ama canım için rahat olsun tamam mı
haklısın canım ama bi anda hepsi çıkmış olduNe kadar çok iş yapmışsın kendinii bu kadar yorma
hoşbuldum yosunGüle güle canımopuyorumnanaktan
Hoşgeldin jale.Kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum.Sende çok yorma kendini lütfen.
Bak canım herşey normal yazıyor sen hala endişeleniyorsun.Meleğin iyi inşallah içini ferah tut.:lepipuyorumnanaktan
aynen canım valla ama napayım sabrediyorum şimdi.aldığım paranın hakkını vermek için.devlet memurusun sonuçta iznin sabit,raporun sınırlı napabilirsinki.halime şükürler olsun yinede.şu anda eşim çalışmaya başlamadı mesela maaş almıyor yani.bende çalışmasam çok zor olurdu.Rabbim (c.c.) aldığımız parayı helal eylesinde bize napayım.en büyük tesellim sabır kaynağım bu benim.
bu arada doktorumu aradım dinlen dedi.devam ederse görüşelim dedi.inşallah yarına kalmaz geçer.
liste nolduuu
yerimseniben
hoşbuldum rabia cım sorma annemlere gitmiştim 10 gün yoktum hem kafa dinlemiş oldum hemde sağlık sorunlarıyla uğraştım ama çok şükür herşey yolunda
e tabi 10 gün evde olmayınca ortalık baya dağılmıştı bide ilk aylarda da elimi hiçbirşeye sürmemiştim onun acısını çıkardım artık 2 ay daha dokunmam :)
sen nasılsın canım
listeye gelince bebeg 83 çok emek harcamış ve yeni liste oluşturmuş bence ayrı bir topik açarak sadece o listeyi koyabilir hem aralarda da kaynamamış olur diye düşünüyorum yerimseniben
Bişey olmazz bebişi kucağına alınca hepsini unutursun.sositosositodahada olmazsa 3. den sonra estetik yaptırırsın canım.kaydirigubbakcemile3yok yosuncum yaa.. şakayapıyorum cnmmm.... benimki normal de noluyo kıı... yumurtlama destekleyiciyle kaldıı... kızım normal yolla kalmıştı bu 1 aylık tedaviyle.. artık 3. yü yapsam o nolurr bilemem :)))) bende şu sezeryan oluşuna takılıyorumm.... 1 iz var zatenn .. şimdi 2.de olucakk.. bi 3.yü düşünemiyorum.. iz sorun değil.. zaten bikini giymediğim için :) ama kesi sonuçta...
Evet hastaydım 3-4 gün ateş halsizlik boğazım kötüydü.Şükür iyi gibiyim .Bugün çalışıyorum yutkunmakta hala zorlansamda idare ediyorum.haklısın canım ama bi anda hepsi çıkmış oldu
hoşbuldum yosun
bugün bi daha kalkamam yerimden :)
iyi olmanada sevindim canım ama keyifsizsin sanki
canım benimyaa çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ne merhametsiz insanlar var
inşallah yarına hiçbişeyin kalmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?