kızım diye seviyodun bebeğini demi sana sesleniyordur karnından anne ben erkekim erkek erkek adamı bozar bu sözler ama sen anlamıyon tabiii:roflol::roflol::roflol:benlede bebişin arasında 23 yaş olcak ne güzel.....diyorum ki 30 olmadan ikinciyide yaparım nasipse..tabi ilk önce bi doğsun büyüsünde hayırlısı ile...ben acaba gitsem oğluşuma hediye mi alsam diyorum .....o beni üzmedi sözümü dinledi gösterdi kendisini,oyy yerim ben onu kız olduğana çok hazırlamıştım kendimi ,acayip şok olurum diyordum ama alıştım valla,inşlh adaletli bi kaynana olurum....:roflol:
buketçim bende öyle düşündüm inşallah bugün dinlendimmi yarına bişeyim kalmaz
seninde oğlun oluyormuş ne güzel ismide çok güzel
bende yusuf istiyorum bebişimin adını yusuf talha yada yusuf eren olabilir ama eşimde ahmet olsun diyor tabi yanında ikinci ismide olacak
bakalım hayırlısı olsun diyorum ama yusuf ismini daha bekarken koymuştum aklıma
hayırlısı olsun hayatım ismiyle yaşasınşimdilik ihtimal bakalım hayırlısı kendimide kaptırmak istemiyom korkuyom çünkü biz aslında umut bera düşünmüştük önce ama sonra babalarımızn ismii olsun istedik ama yusuf ismide çok güzel allahım ismiyle yaşatsın hz. yusuf kadar güzel ve temiz yürekli olsun inşallah:Saruboceq:
Saolasın canım benim iyileşmeye çalışıyorum.opuyorumnanaktanteşekkürler canım benim darısı başaına bir kız bir erkek olur inşallah çifte bayram olur:Saruboceq:
canım geçmiş olsun telaş yapma canım benim akıntı olabilirmiş bu türden canım benim:Saruboceq:
canım benim geçmiş olsun bitanem bende seni merak ettim neden yok yosuncuğum diye çok büyük geçmiş olsun canım:Saruboceq:
aminnn.Güzel haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile2canlarım hepinize çok teşekkür ederim.Allah (c.c.) hepinizden sonsuz kere razı olsun.hepinizi o kadar içten öpüyorumki.çıkıyorum şimdi.yarına tum turp çıkıcam karşınıza.azcık duygusallaştım gözlerim doluyor.dostluk çok güzel sıcaklık.o içtenlik.dualarınızı bekliyorum.hepiniz dualarımdasınız inşallah.
Gece ateşi önemli canım ama yanında başka belirtilerde varsa.Bir de ateşin kaç çıkıyor.Dr una bir danışsan iyi olur.kızlar banada bi el atın yaa gece olunca acayip ateşim çıkıyo ve başım feci ağrıyo neden olabilir çok yoruluyorum ondanmı yoksa başka bişeymi var bilmiyom artık 29unda yada 30 unda gidecem doktora 3lü test için hayırlısı artık
buketcim yorulduğundadır gece vucüt dinleninmeye başlayınca o günlük tüm ağrılar yorgunluklar çıkıo meydana.kendini yorma dikkat et canım.her zaman iiyisini düşün ki ii olsun ..
kızım diye seviyodun bebeğini demi sana sesleniyordur karnından anne ben erkekim erkek erkek adamı bozar bu sözler ama sen anlamıyon tabiii:roflol::roflol::roflol:
ayy ne güzel isim benim canım oğlişimin ismi çok akıllı valla ismini yaşar derler yaa çok güzel söz dinliyor ama çok inatçı oluyorlar benim tanıdığım yusuflar öle enazından
canlarım hepinize çok teşekkür ederim.Allah (c.c.) hepinizden sonsuz kere razı olsun.hepinizi o kadar içten öpüyorumki.çıkıyorum şimdi.yarına tum turp çıkıcam karşınıza.azcık duygusallaştım gözlerim doluyor.dostluk çok güzel sıcaklık.o içtenlik.dualarınızı bekliyorum.hepiniz dualarımdasınız inşallah.
zeyracım hoşgeldinizzzz
canım saol doktoruma bi danışayım haklısın umarım bişey çıkmaz sanada geçmiş olsunGece ateşi önemli canım ama yanında başka belirtilerde varsa.Bir de ateşin kaç çıkıyor.Dr una bir danışsan iyi olur.
Kızlar ben kaçtım öpüyorum sizleri.Görüşürüz inşallah.kaydirigubbakcemile5
evet canım migren var bendede ondanmı başka bişeymi var artık aryıp sorcam doktorumu dişler çok hassas oluyomuş hamilelikte dikkat et bol süt içbuketciğim yorgunluktan olabilir bitanem seninde migrenin vardı sanırım ondanda kaynaklanabilir bendede kaç sabahtır diş eti kanaması oldu çok pimpirikli oluyoz sanırım kendimizden daha çok bebişler için
canım saol doktoruma bi danışayım haklısın umarım bişey çıkmaz sanada geçmiş olsun
evet canım migren var bendede ondanmı başka bişeymi var artık aryıp sorcam doktorumu dişler çok hassas oluyomuş hamilelikte dikkat et bol süt iç
aa ne güzel canım zaten isim çok etkiliyor bebekleri
inşallah benim yusufumda dediğin gibi olur inat konusunda da bişey diyemiyorum malesef bende çok inatçıyım çünkü:) idare edicez artık
hoşbulduk canım a.s. sen nasılsın canım:1hug:
yine sen tek inatsın hem ben hemde babası int bişeyi tuttrdukmu tutturuyoz valla oğlumda ikimizdende almış valla bişey isterse o olcak illa ama diğe yönleri çok güzel valla bişey söledimmi hemen yapar allah sanada hepimizede salih evlatlar nasip etsin
çok şükür iyiyim hayatım
sen nasıl oldun dişetlerin kanıyor mu hala
kızlarr halaa liste konuşuluyoo... bi daha bu konuda bişey demicem deyipte yazdığım 3 mü oldu 4 mü hatırlamıyorumm... ama cidden kesin bişey yazıyorumm....
bebeg ve liste... ikisi lütfen mümkünse hiiiççç yanyana gelmesinlerrr... o kadarr uraştım amaa neyse... demicem bişeyy.. sağolsun birkaç samimi ve değerli arkadaşın sayesinde halaa burdayımm... yoksa o gece bir daha girmemek üzere çıkmıştım topiktenn.. neyse aynı şeyleri hatırlayıp boşu boşuna canımı sıkmak istemiyorumm.. bencee listenin benim yaptığım son hali en düzenli ve taze bilgilerin olduğu şeklidir.. ve ordan devam etmelidir.. ama kim devam ettirecekseistediğişeklinden ve halinden devam ettirebilirr... kendisi bilirr... ben girip sohbet etmenin ve paylaşımda bulunmak dışındabu topikte başka bişey yapmak istemiyorumm...
inşallah anlaşılmışımdır.. ve kimse darılmasın kırılmasınn ama hevess istekk.. onlarca sayfa okuyup bilgileri not alma zevki flnn.. bitti içimde yanii.. herkesi öpüyorum yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?