2010 Nisan Anneleri

kızım diye seviyodun bebeğini demi sana sesleniyordur karnından anne ben erkekim erkek erkek adamı bozar bu sözler ama sen anlamıyon tabiii:roflol::roflol::roflol:

ayy ne güzel isim benim canım oğlişimin ismi çok akıllı valla ismini yaşar derler yaa çok güzel söz dinliyor ama çok inatçı oluyorlar benim tanıdığım yusuflar öle enazından

hayırlısı olsun hayatım ismiyle yaşasın
inşallah canımyaaa inşallah yusuf olur bebeğimin ismi
rica ederim ayrıca opuyorumnanaktan

Saolasın canım benim iyileşmeye çalışıyorum.opuyorumnanaktan
aminnn.Güzel haberlerini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile2

Gece ateşi önemli canım ama yanında başka belirtilerde varsa.Bir de ateşin kaç çıkıyor.Dr una bir danışsan iyi olur.

Kızlar ben kaçtım öpüyorum sizleri.Görüşürüz inşallah.kaydirigubbakcemile5

buketciğim yorgunluktan olabilir bitanem seninde migrenin vardı sanırım ondanda kaynaklanabilir bendede kaç sabahtır diş eti kanaması oldu çok pimpirikli oluyoz sanırım kendimizden daha çok bebişler için

buketcim yorulduğundadır gece vucüt dinleninmeye başlayınca o günlük tüm ağrılar yorgunluklar çıkıo meydana.kendini yorma dikkat et canım.her zaman iiyisini düşün ki ii olsun ..

çok saol canım yorulmamaya çalışıyorum ama olmuyo haftanın 7 günü çalışıyom mecbur oruluyom bide şiştimki sorma elim ayağım davul gibi hamileliğide çok üstüme almak istemiyom nazlanırım son aylara saklıyom nazlanmayı diye bakalım ii olurum inşallah

aa ne güzel canım zaten isim çok etkiliyor bebekleri
inşallah benim yusufumda dediğin gibi olur inat konusunda da bişey diyemiyorum malesef bende çok inatçıyım çünkü:) idare edicez artık

Canım yeni okudum geçmiş olsun diyeyim ama çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlarında dediği gibi kırmızı kanı görmedikçe panik yapmaya gerek yok. Ama tabii sen doktorunu dinleyip güzel bir dinlenmeye al çünkü bu çok önemli... Kendine ve emanetine iyi bakmak durumundasın canım.... opuyorumnanaktan

canım saol doktoruma bi danışayım haklısın umarım bişey çıkmaz sanada geçmiş olsun
buketciğim yorgunluktan olabilir bitanem seninde migrenin vardı sanırım ondanda kaynaklanabilir bendede kaç sabahtır diş eti kanaması oldu çok pimpirikli oluyoz sanırım kendimizden daha çok bebişler için
evet canım migren var bendede ondanmı başka bişeymi var artık aryıp sorcam doktorumu dişler çok hassas oluyomuş hamilelikte dikkat et bol süt iç

içiyorum canım benim ayran falan çok içiyorum az önce sağlık ocağındak doktor bana bebk şimdi senden ne bulursa emiyo dedi yani oyüzden vitamin olarak iyi beslenmelisin dedi bol bol c vitamini al dedi mandalina falancokacimcoook

yosuncuğum görüşmek üzere bitanem dikkat et kendine bebğim

aa ne güzel canım zaten isim çok etkiliyor bebekleri
inşallah benim yusufumda dediğin gibi olur inat konusunda da bişey diyemiyorum malesef bende çok inatçıyım çünkü:) idare edicez artık

yine sen tek inatsın hem ben hemde babası int bişeyi tuttrdukmu tutturuyoz valla oğlumda ikimizdende almış valla bişey isterse o olcak illa ama diğe yönleri çok güzel valla bişey söledimmi hemen yapar allah sanada hepimizede salih evlatlar nasip etsin

kızlarr halaa liste konuşuluyoo... bi daha bu konuda bişey demicem deyipte yazdığım 3 mü oldu 4 mü hatırlamıyorumm... ama cidden kesin bişey yazıyorumm....

bebeg ve liste... ikisi lütfen mümkünse hiiiççç yanyana gelmesinlerrr... o kadarr uraştım amaa neyse... demicem bişeyy.. sağolsun birkaç samimi ve değerli arkadaşın sayesinde halaa burdayımm... yoksa o gece bir daha girmemek üzere çıkmıştım topiktenn.. neyse aynı şeyleri hatırlayıp boşu boşuna canımı sıkmak istemiyorumm.. bencee listenin benim yaptığım son hali en düzenli ve taze bilgilerin olduğu şeklidir.. ve ordan devam etmelidir.. ama kim devam ettirecekseistediğişeklinden ve halinden devam ettirebilirr... kendisi bilirr... ben girip sohbet etmenin ve paylaşımda bulunmak dışındabu topikte başka bişey yapmak istemiyorumm...

inşallah anlaşılmışımdır.. ve kimse darılmasın kırılmasınn ama hevess istekk.. onlarca sayfa okuyup bilgileri not alma zevki flnn.. bitti içimde yanii.. herkesi öpüyorum yine de...

oo tatlım Allah yardımcın olsun öyleyse zor valla bakalım 2. si nasıl olacak
aminn canımm hep öyle dua ediyorum bende rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

yaa kızlar dayanamıyorum bişey diyecem ama kızmayın ne olur
başka opik açmaya ne gerek var ben sabahtandır nerdeyse burdayım başka topikle uğraşmaylım arada zaten gösterilecek şu liste kim yapıyosa yapsın ama bir an önce halledin ne olur yaa ikinizde çok emek verdiniz ben geldiğimde buraya liste hazırdı jnaz arica ettim beni kayıtladı sonrada bebege rica ettim şu bilgilerimi yenile dedim oda sağolsun kırmadı
ama artık listeyi görmek istiyorum ne olur artık ya a
ne olur kızmayın iii niyetle sölüyom
gene dayanamadım yaa....

çok şükür iyiyim hayatım
sen nasıl oldun dişetlerin kanıyor mu hala

sabahları çok az canım gün içinde hiç olmuyo sanırım gece bebiş benden ne koparırsa pay olarak algılıyo gece yakalıyo benikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar
10 gün bazı nedenlerden dolayı topiğe giremedim. ama ben yokken yer yerinden oynamış resmen
bundan sonrada girmek istemiyorum hakkınızı helal edin

canım sende haklısın sohbet etmek çok hoşda arda bebekleriizden haberler tazelendimi ii oluyo artık halledilsin artık ben yazarken sen deyazmışsın aynı anda ben duygularımı paylaştım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…