2010 Nisan Anneleri

merhaba canım kac gundur elimı yemek harıcı hıcbırseye surmedım soyle bı sılıyım dedim silmez olaydım hemen eşim elımden aldı o sildi saolsun ay napıcaz bızya hıcbı ıs yapamıcazmı

Valla hıc yormadım kendımı yınede agrı oldu
ben transferımın 13.gunu 4 gunlugune memlekete gıttım doktorum gıdebılırsın bı sorun olmaz dedı gıttım bende

kendini çok yormadan yapailirsin.dinlenerek ara vererek.arabaya biniyormusunuz?doktorlar yolculuğa çıkmnayın diyor ya

canım ben transferimin 6. günü 8 saatlik araba yolculuğu yaptım canım dikkatli olduktan sonra rabbim koruyo bebişlerimizi doktorumda yapabilirsin dedi önemli olan dedi ağır kaldırma birde yükseğe uzanma dedi o kadar ben doktoruma giderkende 40 dakika yol gidiyorum rabbim koruyo meleklerimizi bitanemopuyorumnanaktan:Saruboceq:

bebişlerimiz büyüse biraz daha rahatlıyacağız.benim yumurtalar hala büyükmüş ondan sanırım karnım şiş.sizin göbekler ne durumda?

göbekler dar bişey giyince canım belli oluyo baya bir erken ama ne bilim veya banmı öyle geliyo diyorum ama eşimde dalga geçiyo şakadan hanım göbek yaptın falan bende diyorum ona hep senmi yapıcan birazda bizim olsun diyorum canım sarımelek sen keseni görmeye gittinmi canım

İyi olmaya çalışıyorum zeyracığım sen nasılsın?.Kızlar bende dr dediğimde şişliği yumurtalıkların daha şiş dedi.Cumartesini atlatırsam daha iyi olacağım inşallah.Kalp atışlarını da görseydik hayırlısıyla.

herkese selamlar,,,,,keyifleriniz bol olsun....benim bu aralar biligisayar basina oturasim hic yok...kendimi bi toparladim...biz bebisi gördük...minicik biseydi...5 günde o kadar büyümüski...simdi diger randevüm 15 eylül...ozamana kadar sevmedigim haplari alcam...oructa tutamiyorum...hayirlisi bakalim...zeyra geldinmi kiz buraya...dogru sende nisan annesi olcan...benim biraz korkum var....benim ilk kizimda nisanda dogcakti ocakta geldi...bununda erken gelme ihtimali olursa ozaman yandim iste....

canım merhaba bırsey sorucam sana cetvelınden bende yapak ıstedım ama hangı kodu kopyalıcaz beceremedım yardımcı olursan sevınırım

Cetveli yapmaya çalışmak baya zamanımı aldı en sonunda eşimin yardımıyla yaptım. Karmakarışık bir link var ya ilk kutucukta ondan bir kısım alıp yapıştırıyorsun. En güzeli sen bana SAT tarihini ver bi de yazı ile fontun ne renk olmasını istiyorsan onları söyle ben yapayım olur mu. Ya da kendin yaptıktan sonra ilk kutucuktaki uzunca olan linki bana gönder ben nereyi kesip yapıştıracağını söyleyeyim sana olur mu canım?

Tekrardan merhaba arkadaşlar... Kasıklarımdaki ağrılar iş yapınca çok şiddetleniyor. Eşimin ise hiç öyle becerileri olmadığından ilk zamanlar işimi yaptım yaptım sonra da oturdum ağrılarımdan dolayı ağladım. Bi de gurur yaptım kendimce.. Güya kimseye muhtaç kalmayayım diye bişey demedim eşime. Sonra doktorum da bol istirahat et ev işi yapma bi süre deyince eşim sağolsun 2 Pazar'dır temizliğime yardımcı oluyor. Yerleri süpürüp siliyor. Onu öyle görmek hoşuma gitmiyor çünkü hafta içi öyle yoğun ki işleri kıyamıyorum ama ne yapayım. Ben de sadece toz alıyorum. Sağolsun severek yapıyor hatta benden güzel yapıyor :)) Ne maharetler varmış da bilmemişim şimdiye kadar kaydirigubbakcemile3

Ağrılarınız oluyorsa ve de önceden düşük olayı yaşadıysanız ne olursa olsun ev işi falan yapmayın.. Boşverin biraz da "pis" desinler önemli değil. Zaten evime beni değil de evi kontrole gelenle de işim olmaz.. 3 yaşındaki kızım öyle afacan ki 5 dk nın içinde bütün evi dağıtmakta üstüne yok. Ama artık ona da görevler veriyorum seve seve yapıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…