2010 Nisan Anneleri

kerem melih .. kerem arda .. kerem can .. kerem ali.. kerem batu ne bilim biçok isim var uyan ..

günayder canım hoşgeldin gerçi bende yeni geldim bitanem internette sorun var tatlım çok yavaş

canım hoşgeldin kırılmaaa.nasılsın bakalım*

hb canım .nasıl olayım çok kırgınım bu topicte daha önce hep isyan vardı bazı arkadaşlar geliyo bi slm bile vermiyor diye.benim pc de çoğunlukla açık sayfa arasıra okuyorum ama çok katılamıyorum şimdi müsait oldum ama kimseden cevap gelmedi en sonunda sitem ettim de yazdınız ama neyse tşk ediyorum demekki böyle oluyor demekki çok katılamamak samimiyetsizlik getiriyor.neyse tekrar iyi sohbetler hepinize bu arada kusura bakma budebe cim senin mesaj üzerinden yazdım ama herkeseydi bu yanii.

ben çıkıyorum hoşçakalın...:gitme:

canım bizim doktor şimdiye kadar hep renksiz baktı ama ultrasyon cihazı yeni bende renksizmi acaba diyorum renkli veriyomuş daha sonra sanırım senin yengenlere vermişmiydi levent bey:uhm:

Haydaaa
Günayder hepimiz aynı şeyden sıkıntılıyız.
Ben mesela sabah gelir gelmez yazıyorum.1 kişi cevap veriyor bazen yazmıyor bile.
Sen de Bim e git.Kaçıkrma bence

gunayder nereye ya kalabalık vardı atlanmıştır cevap yazmaktan anca sıra geliyor zaten neden alınıyorsun ki ayrıca böyle yaparsan zaten arkadaş çevresi kuramazsın gel şurda güzelce sohbet edelim gitme biryere döferim hea..

gunayder nereye ya kalabalık vardı atlanmıştır cevap yazmaktan anca sıra geliyor zaten neden alınıyorsun ki ayrıca böyle yaparsan zaten arkadaş çevresi kuramazsın gel şurda güzelce sohbet edelim gitme biryere döferim hea.. kaydirigubbakcemile delikafadulden

canım benim aklımada kerem efe gelmişti.birde soyadınızla uyuyor mu*

kiz cok güzel isimler buldun...ummuhan...isim ansiklopedisin sanki...cok saol...ben ciiyorum arkadaslar...kendinize iyi bakin...Allaha emanetsiniz..hayirli cumalar

sorun değil cnaım varmı başka istiyen varmı arttıran :))) kib aeo zümmin tabi bebişede..

sorun değil cnaım varmı başka istiyen varmı arttıran :))) kib aeo zümmin tabi bebişede..

canım kendi adıma şunu söyleyeyim bazen arada kalabiliyo yazılanlar.bi aralar bende yazıodum yazılmıyodu bişey cevap verilmiyodu yani.bugün internet çok yavaş.......canım çıkma ya.....samimiyetsizliktendeğil bence yazılanlar arada kaldığından kaynaklanıyo canım

Haydaaa
Günayder hepimiz aynı şeyden sıkıntılıyız.
Ben mesela sabah gelir gelmez yazıyorum.1 kişi cevap veriyor bazen yazmıyor bile.
Sen de Bim e git.Kaçıkrma bence

neyse kızlar ben kaçtım kociş gelecek .. öptüm hepinizi.. opuyorumnanaktan hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…