geleyim hemen zaten dün dedim eşime al diye zavallım işi vardı alamadı bugün alcak beebğim güzel olsun oğlum gibi gamzeli olsun
evet öle yaptım ama inanarak yaptım oğlumun sağ tarafında bi tane gamzesi var 7 aylık ken yapmıştım amagel canım.bende okumuştum burdan onu acep gamzeli olur mu?elini yanağına değdirince gamzeli oluyormuş diyorlar,yoksa sende öylemi yaptın*
aaa aklıma gelmişken söliyim kızlar,doktora gittiğimizde bize hediye paketi vermişti içinde eşentiyon ürünler vardı,dergiler falan,birde primanın anne oluyorum cd 'si çıktı cd yi izledik birlikte acayip faydalı bilgiler var içinde beslenmeden tutunda emzirmeden doğuma kadar,sonra üye olmamızın avatajlarından bahsetmişler,bizde dün üye olduk.... numune ürünler falan yolluyorlarmış birde her ay bebek doğana kadar bebğin gelişimi ile ilgili bilgileri mail olarak atıyorlarmış.....isterseniz sizde bir bakın....
Selam ben geldim.. Alışverişe çıktım çok güzel bi elbise aldım kızıma:)) (umarım kızıma:))) ve şu bim deki kampanyalı battaniyeden çok güzeller... Sizler nasılsınız annişler...
Selam ben geldim.. Alışverişe çıktım çok güzel bi elbise aldım kızıma:)) (umarım kızıma:))) ve şu bim deki kampanyalı battaniyeden çok güzeller... Sizler nasılsınız annişler...
kızlar benim bilgisayara bişey oldu yeni kendine geldi kendine şükür kocişe dedim oda alıcak bimdeki ürünlerden bakalım:1shok:
canım inşallah en kısa zamanda öğrenirsin bende çok özledim prensesimi daha 15 gün var gitmeme yaaa snırım detaylı ultrasyon falan yapıcak doktorum gittiğimde öğle demişti en son canım sağlıklı olsunlarda yeter bizim için olsun sabredeceğiz artık canımkaydirigubbakcemile5zeyra canim dün koptum ben hihi....hemen yataga daldim...benimkinin daha cinsiyeti belli degil..5 hafta oldu doktora gitmeyeli...artik sinir oldum...ben bebisi cok merak ediyom...boyna bakiyorum göbüse...bisey kimildiyormu diye..korku var icimde
budebe...ben dahalik domuz gribi hakkinda asi duymadim...bu taraflarda..bide yan etkisini bilmiyorum...cok dikkat edilmesi gerekiyor yani kimseyle tokalasmican...trende olsun dolmus da olsun biyere tutunmican vs....
ben asi olmak istemiyorum....cünkü dediklerini göre normal gripten daha fazla ölen varmis...simdi bunu para tuzagi olarak göriyorum....dikkat etmekten baska yapabilcegim bisey yok...bide yurt disindan kim olursa olsun izinden gelenlerle görismicem...1-1,5 ay...gerci kayinvalidem gelcek türkiyeden....bu da bi neden olur kaydirigubbakcemile3 hic gülesim yoktu...
ne güzel birçoğumuz aldık :teytey: bebişlerin cicisi aynı olacak yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?