zeyra canim dün koptum ben hihi....hemen yataga daldim...benimkinin daha cinsiyeti belli degil..5 hafta oldu doktora gitmeyeli...artik sinir oldum...ben bebisi cok merak ediyom...boyna bakiyorum göbüse...bisey kimildiyormu diye..korku var icimde
budebe...ben dahalik domuz gribi hakkinda asi duymadim...bu taraflarda..bide yan etkisini bilmiyorum...cok dikkat edilmesi gerekiyor yani kimseyle tokalasmican...trende olsun dolmus da olsun biyere tutunmican vs....
ben asi olmak istemiyorum....cünkü dediklerini göre normal gripten daha fazla ölen varmis...simdi bunu para tuzagi olarak göriyorum....dikkat etmekten baska yapabilcegim bisey yok...bide yurt disindan kim olursa olsun izinden gelenlerle görismicem...1-1,5 ay...gerci kayinvalidem gelcek türkiyeden....bu da bi neden olur kaydirigubbakcemile3 hic gülesim yoktu...
http://img96.imageshack.us/img96/6552/1791big.jpg
bende üstteki mavili beyazlı var
http://img63.imageshack.us/img63/1115/1802big.jpg
bu da battaniye bu da üstteki mavili var
slm kızlarr... kalabalığız yine maşallah... benim bugün enerjikliğim üstümde yaa :))) okuldan geldiimm... karnım feci açtı ama... ortalığı toplayıp süpürdüm... silmedim malesef: o da birazdan :)) soonra yemeklerimi koydum ocağa... şimdi size bi slm verip mamamı yicemm.. ama karnım gurulduyo resmen yaaa... uun zamandır bu kadar acıktığımı bilmiyorumm.. bebişim artık benden besleniyo demii.. ondan mı kii...
neyse umarım herkes iyidirr... ben atıştırıyım ama burdayımm... :))
canım inşallah en kısa zamanda öğrenirsin bende çok özledim prensesimi daha 15 gün var gitmeme yaaa snırım detaylı ultrasyon falan yapıcak doktorum gittiğimde öğle demişti en son canım sağlıklı olsunlarda yeter bizim için olsun sabredeceğiz artık canımkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
zeyra canim dün koptum ben hihi....hemen yataga daldim...benimkinin daha cinsiyeti belli degil..5 hafta oldu doktora gitmeyeli...artik sinir oldum...ben bebisi cok merak ediyom...boyna bakiyorum göbüse...bisey kimildiyormu diye..korku var icimde
budebe...ben dahalik domuz gribi hakkinda asi duymadim...bu taraflarda..bide yan etkisini bilmiyorum...cok dikkat edilmesi gerekiyor yani kimseyle tokalasmican...trende olsun dolmus da olsun biyere tutunmican vs....
ben asi olmak istemiyorum....cünkü dediklerini göre normal gripten daha fazla ölen varmis...simdi bunu para tuzagi olarak göriyorum....dikkat etmekten baska yapabilcegim bisey yok...bide yurt disindan kim olursa olsun izinden gelenlerle görismicem...1-1,5 ay...gerci kayinvalidem gelcek türkiyeden....bu da bi neden olur kaydirigubbakcemile3 hic gülesim yoktu...
cnm nerden aldın bunları sen çok şirinler yaa bayıldım.
ne var bimde merak ettim simdi
BİM Mağzasından aldım canım.2 si 22 tl
gunayder hg..
arkadaşlar tamam ben mesajınızı aldım yanii bi a.s h.geldin diyemediniz valla çok kırıldım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?