2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr... kalabalığız yine maşallah... benim bugün enerjikliğim üstümde yaa :))) okuldan geldiimm... karnım feci açtı ama... ortalığı toplayıp süpürdüm... silmedim malesef: o da birazdan :)) soonra yemeklerimi koydum ocağa... şimdi size bi slm verip mamamı yicemm.. ama karnım gurulduyo resmen yaaa... uun zamandır bu kadar acıktığımı bilmiyorumm.. bebişim artık benden besleniyo demii.. ondan mı kii...

neyse umarım herkes iyidirr... ben atıştırıyım ama burdayımm... :))

Allah korusun canım.bende korkuyorum ilk çocuklara gebelere falan vurulacakmış.daha hiçbir yan etkisi araştırılmadan....Allahım korusun hepimizi............

amin budebe RABBIM KORUSUN.........herkesin cinsiyeti belli olmaya baslamis...erkek olursa kerem koycaz....yanina ek isim istiyom...sizce ne uyar

hoşgeldin canım afiyet olsun kendini aç bırakma tatlım hemen bişeyler yecokacimcoook

arkadaşlar tamam ben mesajınızı aldım yanii bi a.s h.geldin diyemediniz valla çok kırıldım şimdi.

canım hoşgeldin.eşin bulabilecek mi?kalmamıştır acele etsin.evet var internette bir problem.......canım şimdi bebeğin tüm organlarına bakılacak bende 7 kasımda gitcem.sizin doktorun ultrasonu renkliymiş ne güzel.........

para tuzağımı bilemem ama türkiye yi denek yada kobay olarak kullanacakları kesin.
kesinlikle vurulmayı düşünmüyorum,oğlumada vurdurmucam.çoğu prof.kesinlikle vurulmayın diyor.içerisinde ölüme sebebiyet verecek maddeler olabilirmiş.bazı insanlara bu şekil yan etki edermiş.alahım dünyanın sonumu geliyor ne.alah korusun hepimizi.

öyle dogru diyon sütlü gayfe....Allah sonumuzu hayr ettsin

ümmühan kerem cem istemiyom...hani ikinci isim ayri olsun....nasil desem...mehmet efe gibi ama kereme efe uyarmi bilmiyorum....kerem said olsun dedim...babasini ikinci ismi...istemedi.....ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…