2010 Nisan Anneleri

sagol RUZEN bılgılerın ıcınnnn

demek canım benim seviyorum sizleri siz sorun ben elimden geldiğince sölerim ...... ama bazen burda kadınlar beni çıldırtıyo ozaman hiççç konuşmak istemiyorum anlatmıyorum bile napim yaww....utanmasalar karnını aç bakalım etkili olmuşsa bizde alırız diycekler off off.....benneyaptımki

sende haklısın canım.bende başkasına göre yaşamaktan nefret ederim.postalayın yeğenini yaw.canım benim hazırlanmam lazım.öptüm

GÜnaydın kızlar nasılsınız ?bız bugÜn Çok ıyıyız bebıŞımle.geÇmııŞı okudum faydalı Şeler ÖĞrendım bende bebe yaĞı kullanıorum gÖbıŞıme.Çatlaklardan Çok korkuyorum ..

günaydın gelincik nasılsın:???? inşlh çatlaklarımız en az olur canım.....bende sevmiyorum ama birazcıkta olsa mecbur çatlıycaz.....:lepi:

cınsıyetını oğrensem bende cıcışlerını alıcam ama bu hafta gıdıcem daha.meraktan ölcem.dun bımden battanıye falan aldık ama 2 turlude dusunerek aldık zor secıldı.ben heycandan dr un yanında bayılırım heralde.

canım sende sarı-beyaz-yeşil gibi renler al,valla ben alıyorum içimde kalmasın diyorum.... bende alcaktım bimden ama sonra vazgeçtim ....

günaydın gelincik nasılsın:???? inşlh çatlaklarımız en az olur canım.....bende sevmiyorum ama birazcıkta olsa mecbur çatlıycaz.....:lepi:

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın ?çatlağı hiç olmayan çevremde okadar insan varKı kimine soruyorum hiçbişe yapmadım diyor kimi badem yağıdır bebe yağıdır.birazda yapısal sanırım.neyse inşallah olmaz..:dance:

Son düzenleme:
bıraz utu aptım geldım.RUZENIN gıttınmı sag.ocagına.ıkımızde kayıt yaptırcaktık ben bu hafta yaptırdım

bugun azız.kızlar gıttıler.aksama dogru gelırler heralde.hafta sonu yogun tabı

Kızlar tünaydın hepinizeeeee
Çoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş çok sevindim canlar , hayırlısı olsun hepimiz adına inşallah..
Bende çarşamba gidiyorum ense kalınlığı ölçümü için inşallah herşey yolunda gider.

bıraz utu aptım geldım.RUZENIN gıttınmı sag.ocagına.ıkımızde kayıt yaptırcaktık ben bu hafta yaptırdım

canım ben gittim ama beni kayıt etmediler zaten ilgilenmedilerki,öle bişi yokmuş,sadece 15-20. haftanda gel tetenoz aşısı yapıcaz dedielr,arkadaslar anlatıyo halbuki ne kadar ilgililer diye ama şaştım kaldım....

ıyız canım sen nasılsın?a.s
Saol canım bende iyiym.

Tünaydın.Güzel haberlerini beklicez canımm.

ruzenin'cim sen bir sağlık müdürlüğünü ara böyle böyle de.Sağlık ocağının adınıda ver bakalım elleri ayakları tutuşuyor mu:)

hayırlı hafta sonları kızlar nasılsınız biz eldik teyzoşlar

Evet ruzenın benlede cok ılgılendıler.hatta hamıleyım oyuzden kayıt yaptırcam dıyınce hemen ayaklandılar.dr. ıcın sıra no aldım sen beklemıceksın dırek gec dedıler.ayy ne cınslermıs bencede yosunun dedıgı gıbı sıkayet et.

canım merhaba 14 haftalık görülüyo tarihin geç olmuyomu canım ense kalınlığını ölçmek için :uhm:

ruzenciğim bencede yosunun dediği gibi sağlık müdürlüğüne şikayet et tatlım valla nasıl kayıt etmezler üstelik sen gitmesende onların sana gelmesi lazım canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…