sagol RUZEN bılgılerın ıcınnnn
bende öle özledimki canım kocamla gezmeyi,ama yok nerdeyse 2,5 aydır unuttum....bunalım takılıyorum ben öle evden işe,işten eve....ama ben ne zaman dışarı çıkmak istsem bişi oluyo bugün gene yiğeni geldi üfff....akşam diyodum çıkarız hadi onuda geçtim,akşam eve bırakcakmışız teysenin kızı var hasta aynı binadayız gene ben kaldım ....nefret ediyorum millete göre yaşamaktan....
sende haklısın canım.bende başkasına göre yaşamaktan nefret ederim.postalayın yeğenini yaw.canım benim hazırlanmam lazım.öptüm
GÜnaydın kızlar nasılsınız ?bİz bugÜn Çok İyİyİz bebİŞİmle.geÇmİİŞİ okudum faydalı Şeler ÖĞrendİm bende bebe yaĞı kullanıorum gÖbİŞİme.Çatlaklardan Çok korkuyorum ..
cınsıyetını oğrensem bende cıcışlerını alıcam ama bu hafta gıdıcem daha.meraktan ölcem.dun bımden battanıye falan aldık ama 2 turlude dusunerek aldık zor secıldı.ben heycandan dr un yanında bayılırım heralde.
günaydın gelincik nasılsın:???? inşlh çatlaklarımız en az olur canım.....bende sevmiyorum ama birazcıkta olsa mecbur çatlıycaz.....:lepi:
bıraz utu aptım geldım.RUZENIN gıttınmı sag.ocagına.ıkımızde kayıt yaptırcaktık ben bu hafta yaptırdım
Saol canım bende iyiym.ıyız canım sen nasılsın?a.s
Tünaydın.Güzel haberlerini beklicez canımm.Kızlar tünaydın hepinizeeeee
Çoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş çok sevindim canlar , hayırlısı olsun hepimiz adına inşallah..
Bende çarşamba gidiyorum ense kalınlığı ölçümü için inşallah herşey yolunda gider.
canım ben gittim ama beni kayıt etmediler zaten ilgilenmedilerki,öle bişi yokmuş,sadece 15-20. haftanda gel tetenoz aşısı yapıcaz dedielr,arkadaslar anlatıyo halbuki ne kadar ilgililer diye ama şaştım kaldım....
hayırlı hafta sonları kızlar nasılsınız biz eldik teyzoşlar
Kızlar tünaydın hepinizeeeee
Çoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş çok sevindim canlar , hayırlısı olsun hepimiz adına inşallah..
Bende çarşamba gidiyorum ense kalınlığı ölçümü için inşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?