2010 Nisan Anneleri

evet avatarımada cok yakıştı :)eceşimalcım ellerıne saglıkkk

ben yardımcı olamadım ama yine de rica ederim canım. benim hazırladığım portakal rengi üzerine pembe yazılıydı. Ama bu da çok güzel. Yosun arkadaşımızın ellerine sağlık asıl :))

Görüşürüz kızlar. Ben kaçtım... cokacimcoook

bende yapmıstım acaba hangımızınkı oldu hahahah neyse ne farkeder olduyaaa hepınızın ellerıne saglıkkk

gorusuruz canım

Bayağı komik olacak ama ne eceşimalin ne benim yaptığım değil bu durmda:))Nazcım senin yaptığın bu:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

gördüm canım çok şükür.haftaya kalp atışını duymaya gideceğim.gayet sağlıklı dedi doktor.maşallahhhh....

bende canım sorma miğdem bulanıyo 2 gündür çok kötü oldum birde benim migrenim var o da etkilemeye başladı canım aşırı şekilde midem bulanıyo canım yaaa oruçta tutmuyorum ben dha sonra tutacam inşallah

evet canım gelmezmiyim canım arkadaşım eee nisan annesiyiz hepimiz meraketme canım içini ferah tut inşallah hep beraber nisanda doğuracağız bitanem kaydirigubbakcemile5

canım benımde bugun basladı demın yemek yıyemedım bulantıdan bıde balık yıyemıyorum acayıp tıksındımya nıyle oyle oldu acaba

Ben hayatımda en sevdiğim şeyden, asla onsuz yapamam dediğim şeyden tiksindim.. Hem de ne tiksinme... Çikolata... Adını bile anmak midemi bulandırıyor. Çikolata ve türevlerini asla yiyemiyorum 2 haftadır... En çok tuzluya sardım. Evde tuzlu şeyler yapıyorum hatta sürekli bol tuzlu naneli un çorbası yapıp yiyorum. Bu gidişle daha yolun başında kocaman olcam gibime geliyor :)))

Un çorbası dedim ama canı isteyen olursa kendi tarifimi verebilirim hemen. 5 dk da hazırlanan azcık malzemeyle olacak bişey. Ben çok sade yapıyorum. Kase kase içiyorum.. Hiç bıkmadım 2 haftadır. Göbek aldı başını gitti daha bu haftadan :)))

canım bol tuzlu demişsin ama doktor bana tuzu kullanma dedş haberin olsun.

18 agustosta adet olmam lazımdı ama olmadı cuma günü cok hafiif pembemsi bir kere akıntı oldu ve hala bir sey yok arada sol kasıgıma batmalar bel agrısından başka bir sikayetim yok yarın dr gitcem sizin belirtileriniz nasıldı yerleşme kanamanızı kacıncı günü yasadınız eger hamileysem bugün 5+1 gün gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum

canım hıc boyle sekermıydı gunun bel agrısı hamılelık belırtısı benımde cok oluyor
keske bı ıdrar testı yapsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…