evet avatarımada cok yakıştı :)eceşimalcım ellerıne saglıkkk
göbekler dar bişey giyince canım belli oluyo baya bir erken ama ne bilim veya banmı öyle geliyo diyorum ama eşimde dalga geçiyo şakadan hanım göbek yaptın falan bende diyorum ona hep senmi yapıcan birazda bizim olsun diyorum canım sarımelek sen keseni görmeye gittinmi canım
Bayağı komik olacak ama ne eceşimalin ne benim yaptığım değil bu durmda:))Nazcım senin yaptığın bu:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
bende canım sorma miğdem bulanıyo 2 gündür çok kötü oldum birde benim migrenim var o da etkilemeye başladı canım aşırı şekilde midem bulanıyo canım yaaa oruçta tutmuyorum ben dha sonra tutacam inşallahİyi olmaya çalışıyorum zeyracığım sen nasılsın?.Kızlar bende dr dediğimde şişliği yumurtalıkların daha şiş dedi.Cumartesini atlatırsam daha iyi olacağım inşallah.Kalp atışlarını da görseydik hayırlısıyla.
herkese selamlar,,,,,keyifleriniz bol olsun....benim bu aralar biligisayar basina oturasim hic yok...kendimi bi toparladim...biz bebisi gördük...minicik biseydi...5 günde o kadar büyümüski...simdi diger randevüm 15 eylül...ozamana kadar sevmedigim haplari alcam...oructa tutamiyorum...hayirlisi bakalim...zeyra geldinmi kiz buraya...dogru sende nisan annesi olcan...benim biraz korkum var....benim ilk kizimda nisanda dogcakti ocakta geldi...bununda erken gelme ihtimali olursa ozaman yandim iste....
Bayağı komik olacak ama ne eceşimalin ne benim yaptığım değil bu durmda:))Nazcım senin yaptığın bu:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
Ben hayatımda en sevdiğim şeyden, asla onsuz yapamam dediğim şeyden tiksindim.. Hem de ne tiksinme... Çikolata... Adını bile anmak midemi bulandırıyor. Çikolata ve türevlerini asla yiyemiyorum 2 haftadır... En çok tuzluya sardım. Evde tuzlu şeyler yapıyorum hatta sürekli bol tuzlu naneli un çorbası yapıp yiyorum. Bu gidişle daha yolun başında kocaman olcam gibime geliyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?