bu ense kalınlığı ne kadar olmalı
NAZLI cım sen kac haftalıksın
Valla ben bir mani olmazsa normal istiyorum.Hemde inatla.En son ihtimal epidural normal doğum.En iyisi normal zaten beebişler içinde bizim içinde.Ben öyle düşünüyorum.
Benim bir arkadaşım sırf normal doğumun zorluluğundan ve vücudunda epizyotomi olma ihtimaline karşı sezeryan istiyor.Ne kadar acı.Sezeryanda aldığın kiloları kolay veremyiyorsun hemen kalkamıyorsun.Spora başlayamıyorsun.Ama normal doğumda hemen 1 hafta sonra hafif spora bile başalayabiliyorsun.Yani benim tercihim.Normal doğum.Zaten normali de bu değil mi?
günaydın kızlar ayy doğum konusuna girilmiş ben çok korkuyom ya mafoldumben henüz doğum şeklime karar vermedim sürekli araştrırma halindeyim.allah yardımcımız olsun..:sinifsinif:
Bende normal dogum ıstıyorum ama bakalım doktorum ne dıyecek sanırım durumunuda baglıymıs normal veya sezeryan...tek saglıkla dünyaya gelsınler yeter bana...şu an tek istediğim sonuna kadar hayırlısıyla gelmek ve saglıkla bı sekılde kucagıma almak..artık normal mi yoksa sezeryanlamı olur görücez canım
doğum konusunda ben tecrübeliyim hatda şanslıyım çünkü annemin doğumunda yanına girmiştim ve yaşımda herseyi anlamaya gayet müsaitti......birebir yaşadım herseyi annem riskli bir doğum olmasına karşın normal doğum yaptı...hersey çok hızlı gelişti ve kucağıma siyah saçlı çekik gözlü şirinmi şirin bir kız çocuğu verdiler ...anlatamam o anı nası büyük bir mucize,benim çocuğum olsabukadar olur yani sadece doğurmadım onu ama herseyiyle benimdi bebeğimdi....adınıda ben koydum 40 gün yanındada ben yattım ,hatda bana aşırı benzer herkez kızım sanar....bunları yaşadımya arkdaşlar inanki normal doğum istiyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum,anne olduğumu tatmak istiyorum.....inşlh bir sorun çıkmazsa bakalım.....
kızlar ben sezaryan doğum yapacağım.normalden çok korkuyorum.dün yengem doğum yaptı,normal doğumla belden epidural yaptılar.dün sabah 6 gibi doğum yaptı,düşünün akşam 5 gibi gittik yanına sezaryan olmuş gibiydi elim çok ağrıyor dedi.o saate kadar ayağa kalkamamış düşünün.aslında böyle doğuma bende sıcak bakıyodum
doğumun nasıl olacağına dr en son karar veriyor.bana normal normal dedi dr.eğer herşey yolunda giderse.ama benim günüm gelmesine rağmen ne açılmam ne sancım nede işaret denilen şey vardı.dr mecbur suni sancıyla doğurtmaya karar verdi.5 saat takıldı suni sancı.ama bende tık yok.hiç sancım gelmiyor.aynı anda suni sancı takılan bayanlar vardı onlar doğurdu çatır çatır bende halaa tık yok.dr son kez nst ya bağladı ve bebeğin kalp atışlarının düştüğünü gördü.o anda herşey okadar hızlı geliştiki bi anda üstümde yeşil amelliyat kıyafetleri vardı ve ben buz gibi amelliyathanedeydim.herşey çok anii ilerledi.çok korkmuştum bebeğime bişi olacak diye.neyse sezeryan oldu. meğerse bebeğin boynuna kordon dolanmış o yüzden aşağı baskı yapamadığından sancım gelemeiş.ama hç pişman olmadım sezeryan olduğu için çok rahat geçirdim.buda sezeryan olacak.dün rüyamda normal doğum yapıyodum yaa hayır olsun.eşimde koluma girmiş hadi hayatım hadii az kaldı diyip duruyordu.:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?