2010 Nisan Anneleri

aynen cogu arkadas bılıyo bense meraklardayım.o an heycandan bayılabılırım.senın kac haftalık

cnm ayda bır kontrolum var 12 haftada gıttım 2 lı test falan yapıldı.12 haftamda bellı olmadı cınsıyetı bızde 1 ay gecmesını bekledık.

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
bebegcanim basin sagolsun allah sabirlar versin canim her iki tarafada

günaydın kızlar ayy doğum konusuna girilmiş ben çok korkuyom ya mafoldumben henüz doğum şeklime karar vermedim sürekli araştrırma halindeyim.allah yardımcımız olsun..:sinifsinif:

valla kizlar allah gönlünüze göre versin
evet nasil olacagina doktor karar veriyor bunda haklisin ama trdeki doktorlar
genelde nedense sezeryana karar veriyorlar
sizcede 70% sezeryan olmasi tuhaf degilmi?
bence cok tuhaf ama tabikki hersey den habersiz oldugumuz icin cogumuz doktor ne derse onu yapiyoruz haliyle
aman hersey yolunda gitsinde normal sezeryan fark etmez
benim oglum normal olmasina ragmen bunun sezeryan olma riski var
ben bir fitik ameliyati gecirdim 1 sene önce ondan pek zorlamak istemiyorlar
ama bakalim nasip kismet bana kalirsa sonuna kadar normal dogum

bende bu aralar bıseyler hssedıyorum ama ıste emın olamıyorum bağırsak hareketı dıyolar hep bende oyle dıyorum artık

bende hissediyorum arada oluoyr böle hafif bir seyirme gibi ..... aslında erkenmiş öle diyorlar... ama anneme kalırsa o artık hissedilecek boyutda diyor bakalım zaten eninde sonunda hissedicez dimi şunun surasında bir ay sonra ellerimiz karnımızdan düşmüycek......inşlh...

selam hanımlar nasılsınız uzun bır aradan sonra herkese merhaba tekrar
henüz geçmişi daha okuyamadım hepsınızde okumamda ımkansız sanırım son sayfayı okudum ıyı seyler yazıyordu :) şimdiden dogumun nasıl olacagını düşünmeye baslamışız :ecrin_bebek: benım ilk sezeryandı buda sezeryan olaca mecburen :bbo:

ben ıkı testi yaptıramadım özel hastahaneye gıttım yapmıyoz dedıler polikilinige gıttım 3lü yapıyoz dedıler o yuzden ben yaptıramadan zamanı doldu malesef 2i testi yaptıramadıgıma o kadar üzülmüyorumda ense kalınlıgını bıle özelde ölçmediler ona sinnirleniyom bir daha da oraya gıtmeyecegım zaten.dun hastahaneye gittim tekrar ensekalınlıgını doktora soyledım ama zamanı gectıgı ıcın bakmadı senağlama insallah bir problem cıkmaz allaha emanetler:Saruboceq:
cinsiyetini ögrendim ama 14+5 86mm ve erkek dedi bakalım hayırlısı:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…