2010 Nisan Anneleri

saol canım et balık aram iyi ama herkes süt yumurta diye söyleyince insan acaba yemeyince bişi olurmu diyo gerci sütü tatlılarla baya bi tüketiyorumdur:))

canım medicana 2 tane büyük oda varmış diğerleri küçükmüş. tabi doğum parası verirken sana oda sormuyolar hangisi düsürse ona gidiyosun. oyüzden ben 1,5-2 ay öncede gidip oda seçicem. hepinizede tavsiye ederim. onca para vericez bir sürü misafirimiz gelicek küçük odada kalmak istemem ben..
ama burada suit yada normal oda diye farklımı bilemiyorum. onuda öğrenmek lazım tabi.

merhaba canım bence kullanmalısın doktorunun verdiği ilaçları zaten protein yönünden zengin esinlerde yiyemiyomuşsun[/QUOTE .!.:
saol canım kullanmaya gayret edeceğim bakalım zaten bu hafta içinde giderim doktorada soracağım inş bi sorun olmamıştır

aslıda ben medicananın odalarını biliyorum çokta ufak değiller zaten gelen misafirler ziyaret edip çıkacaklar bizde ya bir gün yada üç kalıcaz bence fark ödemek saçma....ama tüm hastanelerde suit oda farkı alınır...hayırlısı bakalım canım hele bi o gunleri görelimde...

mrb.kızlar ben işten anca gelip int.e gırebılıyorum.umarım herkes ıyıdır.bebegcım HOSGELDIN.RUZENCIM. sevındım sonucunun ıyı cıkmasına.sutlu gayfe cnm.bende ıcıyodum hamiş kalmadan once hemen bıraktım bıdahada ıcmedım.ıcme sende.evet sınırlandıımız bazı anlar oluyo.zaten ıcenler bılır bu anlarda arar ınsan sıgarayı.ben sımdı esnıme bıle yanımda ıcme kokusuna almayayım ben dıyorum duman bıle bebişimizi etkılıyor.dr.orta kulak ılt.olur dedı yanında ıcenbıle olsa dedı.

evet tabi fark veriliyosa bencede gereksiz. dediğin gibi hayırlısıyla o günleri bi görelimm

kızlar ben listeye kendımı ekleyemıyorum sız nasıl yazdınız

iyi akşamlar kızlar
bugün pek bi meşgulüm dekoratif perde yapmakla :) forumda el emekleri topiğinde gördüm hoşuma gitti onunla uğraşıyorum
size uğrayamadım
şimdide çıkmam lazım
inşallah keyifler yerindedir
kendinize çokk iyi bakınn hoşçakalın şimdilik

benım bu hafta ınş bellı olacak.gosterırse tabı bebış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…