canım verdiği vitamin ilacı. ilaç kullanmak çok önemli değil ama beslenmene dikkat etmelisin. önemli olan besin çeşitliliğini sağla. balık ve et mutlaka tüket. süt içmek zorunda değilsin onun yerine yoğurt yada peynir de yiyebilirsin. tabbi hiç bişeyi abartma. bebeğin içinde eksik beslenmen pek sorun olmaz. aslında yediklerinle sen kendini besliyosun bebeğin zaten sen yesende yemesende seni yiyo :) o yüzden kendine iyi bak
canım ben muhasebe ile görüşmedim sadece hastaneden bilgi aldım 1.000 lira normal doğum 1.500 sezeryan dedilr ....ama ara ara kampanyalı dönemleri oluyormuş ona denk gelirse fiyatlar değişrimiş...daha detaylı bir dahaki kontrolümde konuşacam bu arada odaları ve mümkünse ameliyathaneyi görmek istiyorum sonuçta doğum yapacağımız ortam çok önemli odaları gezdirirler büyük bir ihtimal ama ameliyathane konusunda şüphelerim var.....birde farklı bir oada varmış suit oda onun içinde ayrı 150 lira fark alınıyormuş.....
merhaba canım bence kullanmalısın doktorunun verdiği ilaçları zaten protein yönünden zengin esinlerde yiyemiyomuşsun[/QUOTE .!.:saol canım kullanmaya gayret edeceğim bakalım zaten bu hafta içinde giderim doktorada soracağım inş bi sorun olmamıştır
canım medicana 2 tane büyük oda varmış diğerleri küçükmüş. tabi doğum parası verirken sana oda sormuyolar hangisi düsürse ona gidiyosun. oyüzden ben 1,5-2 ay öncede gidip oda seçicem. hepinizede tavsiye ederim. onca para vericez bir sürü misafirimiz gelicek küçük odada kalmak istemem ben..
ama burada suit yada normal oda diye farklımı bilemiyorum. onuda öğrenmek lazım tabi.
aslıda ben medicananın odalarını biliyorum çokta ufak değiller zaten gelen misafirler ziyaret edip çıkacaklar bizde ya bir gün yada üç kalıcaz bence fark ödemek saçma....ama tüm hastanelerde suit oda farkı alınır...hayırlısı bakalım canım hele bi o gunleri görelimde...
bu ense kalınlığı ne kadar olmalı
kızlar ben listeye kendımı ekleyemıyorum sız nasıl yazdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?