selam kızlarr
bende uzun zamandır giremedimm. neler yapıyosunuz. bebişler nasıl? cinsiyetlerini öğrendiniz mi? benim ufaklık %75 kızmış doktorum öyle söyledi. ama heveslenmemek için kendimi zor tutuyorum. bu arada doktorumu değiştirdim. eskisi bana plasenta aşağıda demişti. şükür artık hiç bişeyimiz yok. ikili testimizde süper çıktı..
ruzenin... canım doktorunu değistiricektin sende ne yaptın. kime gidiyorsun şimdi?
slm kızlar
ruzenin gördün mü canım kendine sıkıntıya soktuğun kadar yokmuş herşeyin yolunda olmasına sevindim
OYY oyy bir kızımız daha geldi sonunda....gözün aydın canım yüksek bir ihtimal vermiş doktorun....bende değiştirdm canım şuan memnumum,hospitilyumda civan kalafat doktorum....kesin kararlı ve kendinden emin oluşu beni baya bir etkiledi....bebişim içinde deneyimli ve uzman bir doktor kısmetse değiştirmeyi düşünmüyrum.....sen nereye gidiyorsun....
Test sonucunun iyi çıkmasına ve mide sorununun çözülmesine sevindim canım, artık rahat rahat hamileliğin tadı çıkarırsın canım......
canım bende değistirdim sana dediğim doktor vardı ya düzgün bey medicana daki. oraya başladım. benim moralimi yerine getirdi. artık mutsuz değil mutlu hamileyim :) yani doktorun moral vermesi çok önemli benim için artık. çünkü bi bilinmezin içinde gidiyoruz. en ufak sorun mahvediyo bizi. ama memnunum artık en azından şimdilik..
seninde doktorun hayırlı olsun. artık şu yolu hayırlısıyla tamamlasakta bebişlerimiz karnımızda değilde yanımızda olsa :)
hastanelerimiz yan yana hangimiz önce doğum yaparsak geliriz birbirimize....benim aslında düzgün bey ilk tercihimdi fakat sonra nedense fikrim değişti ve buraya başladım sende sanırım doğumu orda yapacaksın,fiyatlar konusunda hiç bilgi aldınmı .....
canım bende değistirdim sana dediğim doktor vardı ya düzgün bey medicana daki. oraya başladım. benim moralimi yerine getirdi. artık mutsuz değil mutlu hamileyim :) yani doktorun moral vermesi çok önemli benim için artık. çünkü bi bilinmezin içinde gidiyoruz. en ufak sorun mahvediyo bizi. ama memnunum artık en azından şimdilik..
seninde doktorun hayırlı olsun. artık şu yolu hayırlısıyla tamamlasakta bebişlerimiz karnımızda değilde yanımızda olsa :)
medicana da benim ilk doğumumu yaptıran onur başeğmez var.şiddetle tavsiye ederim.
sütlü gayfe canım onur beyi duydum bi arkadaşımda onu tavsiye etti fakat, beylikdüzü medcanada hasta potansiyeli az olduğundan doktorlar tam orada bulunmuyor. randevu saatleri değisiyo falan.ben selman beyede ulasmaya çok çalıstım beylikdüzünde bölüm başkanı fakat artık sıkıldım baya zaman kaybedince direk uzak falan demeden bahçelievlere gittim
benim asıl doktorum aksaraydaydı bundan sonra ikinciye karar vermeden doktor ayarlarım heralde :) en iyi doktor en yakın olan iyi doktordur :) bahçelievlerde doğurup onur beye yada selman beye ulasırsam onlara geçmeyi düsünüyorum
anladım canım.en iyi dr en yakın olan dr.evet haklısın ama onur bey bana pek yakın olmadı ben ankara onur bey istanbul.şaka bi yana.ilk doğumumu annemin yanında yaptım istanbulda onur beyde tammamen tesadüf tanıştım.önceden avcılar hospitaldeydi onur bey.banada avcılar hosp.faruk beyi çok met ettiler.anaa adam bi dolu bi dolu 4 saat bekledim.yok dedim istemiyorum ben bu dr.o günde tesadüf onur beyin hastası daha azdı hemen ona yönlendirdiler.ve hep ona devam etim doğumumuda o yaptırdı.müthiş bi doktor cnm.geçmek istersen kesinlikle tercihin onur bey olsun.bu doğumumu sanırım burada yapacağım ve ben burada doktor sıkıntısı yaşıyoruuumm.imdilik devamlı gittiğim bi dr var ama nebiliimm ben çok takıntılıyım yaa.
geliriz tabi birbirimizi ziyarete işallah :) doğum konusunda bilgi almaya çalıştım ama telefonda bilgi vermiyorlarmış. benim aklıma gelmedi ilk randevuda sormak bidahaki randevum 2 kasımda o zaman sorucam. sezeryan düşünüyorum ama normal doğumu da sorucam hiç belli olmaz. ben aslında büyükçekmece de oturuyorum ama doktor aramaktan yoruldum burda. düzgün beyde kız kardeşimi doğurttu o yüzden oralara kadar doğurmaya gelicemm bakalımm..
senin hastanede fiyatlar nasılmış bilgin varmı
slm kzlar yine dolmuş sayfalar okuyamadım hepsini cinsiyeti öğrenelerin gözü aydın darısı benim başıma:) hasta varsa geçmiş olsun
kızlar bide ben bişey sorcam doktorum bana sadece megadyn vermişti ama bi aydır hiç kullanmıyorum arada aklıma gelirse alıyorum şimdide acaba ilaç almadım diye bi şey olurmu diye düşünüyorum süt yumurta gibi şeylerlede pek aram yok sütlü ürünler tüketmeye calısıyorum ama direk süt içesim gelmiyo siz düzenli beslenebiliyomusunuz bana da gaz verin biraz bebişime bişi olur diye de korkuyorum..
sütlü gayfe sigaramı içiyon kızzzz
slm kzlar yine dolmuş sayfalar okuyamadım hepsini cinsiyeti öğrenelerin gözü aydın darısı benim başıma:) hasta varsa geçmiş olsun
kızlar bide ben bişey sorcam doktorum bana sadece megadyn vermişti ama bi aydır hiç kullanmıyorum arada aklıma gelirse alıyorum şimdide acaba ilaç almadım diye bi şey olurmu diye düşünüyorum süt yumurta gibi şeylerlede pek aram yok sütlü ürünler tüketmeye calısıyorum ama direk süt içesim gelmiyo siz düzenli beslenebiliyomusunuz bana da gaz verin biraz bebişime bişi olur diye de korkuyorum..
sıkıntı yapmana hiç değmedi değilmi canım ense kalınlığı da nomalmiş gözün aydınkızlar ben geldim test sonuçlarımda risk yokmuş iyiymiş.....bebeğin ense kalınlığı 1.7 miş....bide vitamine basladık midem için de ilaç verdi ....
bi kızımız daha oluyor ne güzel darısı başıma inşallah ben de öğrenseydim cinsiyetini meraktan ölecemselam kızlarr
bende uzun zamandır giremedimm. neler yapıyosunuz. bebişler nasıl? cinsiyetlerini öğrendiniz mi? benim ufaklık %75 kızmış doktorum öyle söyledi. ama heveslenmemek için kendimi zor tutuyorum. bu arada doktorumu değiştirdim. eskisi bana plasenta aşağıda demişti. şükür artık hiç bişeyimiz yok. ikili testimizde süper çıktı..
ruzenin... canım doktorunu değistiricektin sende ne yaptın. kime gidiyorsun şimdi?
kızlar yazdım ama kimseden ses cıkmıyo benim msj kaynadı galiba arada(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?