2010 Nisan Anneleri

aa aa nasıl ölçmediler ense kalınlığını. hemde özelde çok enteresan.benim dr ölçtü ama kaç olduğunu söylemedi.hiç ayrıntıya girmiyor.sadece normal dedi.
cnm oğlun hayırlı olsun ilki kızmıydı senin:uhm:

hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun sende,iyisindir umarım....desene bir oğluşumuz daha geliyor hayırlısı olsun inşlh...ikili testin neysede ense kalınlığına bakmamsı şaşırtıcı ....bebeklerimiz allaha emanetler...

vallahı sekerim olçmedıler benımde oraya komsuların gelınlerı gıtmışş kışı çok memnun kalmışlar dogumlarını yapmışlar orda hadı bende gıdeyım dedım ama gıttıgıme gıdecegıme pişman oldum dogrusu bu arada hastahede izmir hayat hastahenesi duyrulur izmirli kimseye onermem.ılk dogum yaptıgım hastahanesyı aradım oda 3 kasıma gun vardı polıklıkkte olçmuyoz dedı vallahı bılmıyom neden bu kadar terslık oldu ama ınsallah bısey cıkmaz ılerde ınsanın ıcıne oturuyo dogrusu.
sagol canım amin evet ılki kızdı zemuszemus
senın belli oldumu peki?

kızlar ben geldim test sonuçlarımda risk yokmuş iyiymiş.....bebeğin ense kalınlığı 1.7 miş....bide vitamine basladık midem için de ilaç verdi ....
Çok sevindim canım bak boşuna kendini de bebişinide üzmüşsün.Şeniz
a.s canım.Hoşgeldin.Bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin ne güzel gözün aydın.

a.s canım hoşgeldin.Neden ölçmemişler ilginç ense kalınlığını.3 lü yaptırırsın artık.Oğluşun hayırlı olsun gözün aydın.

hoşbulduk canım hersey yolunda sadece işten ayrıldım nette yoktu ondan gıremedım.
hıı hıı evet oyle dedıler bakalım bahırlısı ınsan ıkıcı bıkez daha cınsıyetını duyman içi emin olamıyo ama bakalım şimdi oyle dıyolar oyle aminnnn... allahım onları korusun:Saruboceq:

hoşbulduk canım neymiş ultrason aletleri eskımış.3lü kesin yaptıracam canım zaten 2lı testı yaptıramadıgıma üzülmüyom kızımdada yptırmamıştım 3lü yaptırmıştır.ama kızımda ense kalınlıgını ölçmüşlerdi en azından hemde ssk da valahi bunda da nasıp degılmiş.:çok üzgünüm: teşekkür ederim canım allah herkese hayırlı ve saglıklı evlat nasıp eylesın

senınde ogluşun hayırlısı olsun canım

senınde ılkı erkekdı dımı şimdide kızın olacakmış listede gordum hayırlısı olsun canım

içini ferah tut canım inşallah bişi çıkmaz.dr kıza benziyor dedi.ilki oğlan benimde.bakalım daha çok erken cinsiyet için aslında.

huhuhu güzel hamisler bugün doktordaydim doktor % 80 -90 kiz dedi ama emin olmak icin yine bekle diyor sizce bu iyi bir oran degilmi yaaa kafami karistirdi yine...... ben artik pembe pembe birseyler almak istiyorum yaaaaaaa

kızlarr slmlarr... gündüz pazar.. yemek.. okull. derken giremedim.. şimdi de ödevlerimiz yeni bitti.. -tatlicadiarzu- yaa kızlarrr cidden ben mi çok asabiyimm.. yoksa gerçekten 1. sınıfta okuma yazma öğretmek bu kadar zor mu yaa.. allah aşkına biri cvp versin dicem ama yosuncum yazmıştı çok zor olduğunuu.. :))) benim o zeka küpü, çok bilmiş, akıl fışkıran kızımın beynini yıkıyolar sanki okuldaa... bi söylediğini yarım saat sonra söylemiyoo.. hatırlamıyoo.. hele bugün çok mu sıkıştırdım bilmem harfleri bile karıştırdı iyice... valla kafayı yicem yaa... inanın sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimii..

neysee ben kapatayım şimdilikk... sabah erken gidicem dr. ikili test sonucu alıp dr. göstericem.. bakalım inş.. iyi haberlerle dönücem sizee.. herkese iyi gecelerr..... yarın hast. dönüşü görüşmek üzere..

huhuhu güzel hamisler bugün doktordaydim doktor % 80 -90 kiz dedi ama emin olmak icin yine bekle diyor sizce bu iyi bir oran degilmi yaaa kafami karistirdi yine...... ben artik pembe pembe birseyler almak istiyorum yaaaaaaa

gözün aydin canim kizlar yavas yavas kendini belli ettirmeye basliyor sanirim:ecrin_bebek:

bebegcim burdada 1 sinif cok zormus öyle duydum valla e tabi bide söyle düsün herseyi yeni ögreniyorlar harfler felan zor tabi

oyyyy oyyy kıyamam ben canım sana yaa sen kızını fazla sıkıştırma canım o zaten okulda çözer eğitim sistemi çok değişti artık harflar adan başlanmıyo hece hece öğretiliyo bırak çocukların zorluğunu çekmesini öğretmenler bile ilk baştabocaladı sınıfçı arkadaşlarım var ordan biliyorum merak etme ocak ayına bak hem nasıl yazıp okuyacak canım a.s.

ruzenciğim seninde gözün aydın bitanem test sonuçlarını almışsın bende topiğe anca girebildim kayınvalidemlerdeydim gelen giden çok oluyo yardım ediyorum neyapim belim çok ağrıdı bi bakayım dedim yatmadan

senınde ılkı erkekdı dımı şimdide kızın olacakmış listede gordum hayırlısı olsun canım

canım hoşgeldin bitanem yaa seni merak ettik topik olarak birden kaybolunca iyi olduğuna sevindim bitanem yaaa daha özletme bize kendini bu arada ikiliyi yaptıramasanda üçlüyü yaptırırsın canım inşallah rabbim korusun meleklerimizi amin:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın hepınıze nasılsınız...benım bugün kürek kemıklerım agrıyoo ya.. neden acaba

inşallah güzel haberlerle dön canım...kızının üstünede çok gitme bence...kıyamam ona olur nasılsa düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…