selam hanımlar nasılsınız uzun bır aradan sonra herkese merhaba tekrar
henüz geçmişi daha okuyamadım hepsınızde okumamda ımkansız sanırım son sayfayı okudum ıyı seyler yazıyordu :) şimdiden dogumun nasıl olacagını düşünmeye baslamışız :ecrin_bebek: benım ilk sezeryandı buda sezeryan olaca mecburen :bbo:
ben ıkı testi yaptıramadım özel hastahaneye gıttım yapmıyoz dedıler polikilinige gıttım 3lü yapıyoz dedıler o yuzden ben yaptıramadan zamanı doldu malesef 2i testi yaptıramadıgıma o kadar üzülmüyorumda ense kalınlıgını bıle özelde ölçmediler ona sinnirleniyom bir daha da oraya gıtmeyecegım zaten.dun hastahaneye gittim tekrar ensekalınlıgını doktora soyledım ama zamanı gectıgı ıcın bakmadı senağlama insallah bir problem cıkmaz allaha emanetler:Saruboceq:
cinsiyetini ögrendim ama 14+5 86mm ve erkek dedi bakalım hayırlısı:CüvCüv:
henüz geçmişi daha okuyamadım hepsınızde okumamda ımkansız sanırım son sayfayı okudum ıyı seyler yazıyordu :) şimdiden dogumun nasıl olacagını düşünmeye baslamışız :ecrin_bebek: benım ilk sezeryandı buda sezeryan olaca mecburen :bbo:
ben ıkı testi yaptıramadım özel hastahaneye gıttım yapmıyoz dedıler polikilinige gıttım 3lü yapıyoz dedıler o yuzden ben yaptıramadan zamanı doldu malesef 2i testi yaptıramadıgıma o kadar üzülmüyorumda ense kalınlıgını bıle özelde ölçmediler ona sinnirleniyom bir daha da oraya gıtmeyecegım zaten.dun hastahaneye gittim tekrar ensekalınlıgını doktora soyledım ama zamanı gectıgı ıcın bakmadı senağlama insallah bir problem cıkmaz allaha emanetler:Saruboceq:
aa aa nasıl ölçmediler ense kalınlığını. hemde özelde çok enteresan.benim dr ölçtü ama kaç olduğunu söylemedi.hiç ayrıntıya girmiyor.sadece normal dedi.
cnm oğlun hayırlı olsun ilki kızmıydı senin:uhm:
Çok sevindim canım bak boşuna kendini de bebişinide üzmüşsün.Şenizkızlar ben geldim test sonuçlarımda risk yokmuş iyiymiş.....bebeğin ense kalınlığı 1.7 miş....bide vitamine basladık midem için de ilaç verdi ....
a.s canım.Hoşgeldin.Bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin ne güzel gözün aydın.selam kızlarr
bende uzun zamandır giremedimm. neler yapıyosunuz. bebişler nasıl? cinsiyetlerini öğrendiniz mi? benim ufaklık %75 kızmış doktorum öyle söyledi. ama heveslenmemek için kendimi zor tutuyorum. bu arada doktorumu değiştirdim. eskisi bana plasenta aşağıda demişti. şükür artık hiç bişeyimiz yok. ikili testimizde süper çıktı..
ruzenin... canım doktorunu değistiricektin sende ne yaptın. kime gidiyorsun şimdi?
hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun sende,iyisindir umarım....desene bir oğluşumuz daha geliyor hayırlısı olsun inşlh...ikili testin neysede ense kalınlığına bakmamsı şaşırtıcı ....bebeklerimiz allaha emanetler...
Çok sevindim canım bak boşuna kendini de bebişinide üzmüşsün.Şeniz
a.s canım.Hoşgeldin.Bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin ne güzel gözün aydın.
a.s canım hoşgeldin.Neden ölçmemişler ilginç ense kalınlığını.3 lü yaptırırsın artık.Oğluşun hayırlı olsun gözün aydın.
hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun sende,iyisindir umarım....desene bir oğluşumuz daha geliyor hayırlısı olsun inşlh...ikili testin neysede ense kalınlığına bakmamsı şaşırtıcı ....bebeklerimiz allaha emanetler...
aa aa nasıl ölçmediler ense kalınlığını. hemde özelde çok enteresan.benim dr ölçtü ama kaç olduğunu söylemedi.hiç ayrıntıya girmiyor.sadece normal dedi.
cnm oğlun hayırlı olsun ilki kızmıydı senin:uhm:
vallahı sekerim olçmedıler benımde oraya komsuların gelınlerı gıtmışş kışı çok memnun kalmışlar dogumlarını yapmışlar orda hadı bende gıdeyım dedım ama gıttıgıme gıdecegıme pişman oldum dogrusu bu arada hastahede izmir hayat hastahenesi duyrulur izmirli kimseye onermem.ılk dogum yaptıgım hastahanesyı aradım oda 3 kasıma gun vardı polıklıkkte olçmuyoz dedı vallahı bılmıyom neden bu kadar terslık oldu ama ınsallah bısey cıkmaz ılerde ınsanın ıcıne oturuyo dogrusu.
sagol canım amin evet ılki kızdı zemuszemus
senın belli oldumu peki?
huhuhu güzel hamisler bugün doktordaydim doktor % 80 -90 kiz dedi ama emin olmak icin yine bekle diyor sizce bu iyi bir oran degilmi yaaa kafami karistirdi yine...... ben artik pembe pembe birseyler almak istiyorum yaaaaaaa
kızlarr slmlarr... gündüz pazar.. yemek.. okull. derken giremedim.. şimdi de ödevlerimiz yeni bitti.. -tatlicadiarzu- yaa kızlarrr cidden ben mi çok asabiyimm.. yoksa gerçekten 1. sınıfta okuma yazma öğretmek bu kadar zor mu yaa.. allah aşkına biri cvp versin dicem ama yosuncum yazmıştı çok zor olduğunuu.. :))) benim o zeka küpü, çok bilmiş, akıl fışkıran kızımın beynini yıkıyolar sanki okuldaa... bi söylediğini yarım saat sonra söylemiyoo.. hatırlamıyoo.. hele bugün çok mu sıkıştırdım bilmem harfleri bile karıştırdı iyice... valla kafayı yicem yaa... inanın sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimii..
neysee ben kapatayım şimdilikk... sabah erken gidicem dr. ikili test sonucu alıp dr. göstericem.. bakalım inş.. iyi haberlerle dönücem sizee.. herkese iyi gecelerr..... yarın hast. dönüşü görüşmek üzere..
senınde ılkı erkekdı dımı şimdide kızın olacakmış listede gordum hayırlısı olsun canım
kızlarr slmlarr... gündüz pazar.. yemek.. okull. derken giremedim.. şimdi de ödevlerimiz yeni bitti.. -tatlicadiarzu- yaa kızlarrr cidden ben mi çok asabiyimm.. yoksa gerçekten 1. sınıfta okuma yazma öğretmek bu kadar zor mu yaa.. allah aşkına biri cvp versin dicem ama yosuncum yazmıştı çok zor olduğunuu.. :))) benim o zeka küpü, çok bilmiş, akıl fışkıran kızımın beynini yıkıyolar sanki okuldaa... bi söylediğini yarım saat sonra söylemiyoo.. hatırlamıyoo.. hele bugün çok mu sıkıştırdım bilmem harfleri bile karıştırdı iyice... valla kafayı yicem yaa... inanın sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimii..
neysee ben kapatayım şimdilikk... sabah erken gidicem dr. ikili test sonucu alıp dr. göstericem.. bakalım inş.. iyi haberlerle dönücem sizee.. herkese iyi gecelerr..... yarın hast. dönüşü görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?