2010 Nisan Anneleri

üüfff kızlar ben çok kötüyüm yaaa sabahtır elim ayağım titriyor üzerimde bi halsizlik nefes almakta bile zorlanıyorum ne yapsam acaba

günaydınn şekerlerra.s.

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun ve endişelenmesinler bence benimde birkaç kez oldu o tip ağrım...

Kızlar ben dün doktordaydım herşey yolunda doktor kız olabilir dedi:)
oyle tatlıydı ki. Ense kalınlığı normal dedi. Kan verdim sonuçlar cumartesi çıkacak.
folik asiti bırak dedi. Balık yağı ve vitamin verdi.
Balık yağı içen başka birileri var mı?
Haber vereyim dedim sizlere

ayy yazdıklarınızı okuyunca geçen seneye geri gittimm ..çok güzel bi heyecan
Allah mutluluğunuzu tamamına erdirsin inşallah kızlar..benim kuzum şimdi 6.5 aylık
zaman çok çabuk geçiyoo her anınızın tadını çıkarınopuyorumnanaktan

günayydınn herkesee
yazgülü geçmişş olsunn canımm umarım kötü bişeyy yokturr
tatlımm

canım hayırlı olsun kızın..ii haberler almana sevindim.balık yağını duyunca şaşırdım balık yağı ağır kaçmazmı ya hamilelikte.ben hamileliğimin 5.haftasından beri elevit kullanıorum yarın randevum var bakalım değiştircekmi ilacımı.balık yağı kilo almanız içinmi tatlım ?

kızlarr biz geldikk.. ikili testimizin sonuçlarını aldıkk.. doktorumuz normal.. risk sınırının çok altında dedii...

sonuçlarımı yazayım ben yine de sizee

PAP-A 1,57mlU/ml
fB-HCG 42,3 ng/ml
yaşriski 1:887
biyokimyasal Trisomy 21 riski 1:1044
Kombine Trisomy 21 riski 1:6125
Trisomy 18+ NT <1:10000

Trisomy 18 için istatistiksel bir risk tespit edilememiştir..
Trisomy 21 için hesaplanan risk cut off değerinin altındadır..

etelane ve bebeg83 test sonuçlarınızda bi problem çıkmaması çok güzel bu arada etelane kız bebişin hayırlı olsun canım

günaydınmı desem tünaydınmı desem bilmiyorum halsizliğim devam edyor sürekli uykum geliyor bide mide bulantıları hala devam ediyo yaa sıkıldım artık yaa boğazım tahriş oldu artık bugün kan bile geldi
yazgülüm inşallah bişey yoktur hayırlı haberlerle dönersin umarım
bebeg83 çok sevindim sonuçların temiz çıkmış sağlıkla kucapına almayı nasip etsin
almina kendini üzme canım bende ikili testimi yaptırmadım doktorum gerek görmedi belki seninde öyle olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…