2010 Nisan Anneleri

etelane seninde kızızn hayırlı olsun allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

kızlarrr.. ben güzel haberlerimi verdim kaçıyım artıkk :)))

hııı bu arada dünkü geçmişi okuyamadım henüzz... ruzenin cnmm test sonuçlarını almışsın sanırım.. inş. herşey yolundadır güzelimmm...

ya bi de bişiy sorcam size.. dr. bana kasımda 3 lü test için gel dedii.. gün vermediii.. bende kaçıncı haftada dedim.. 16. haftada mı geleyim diye sorunca evet o zaman gel dedii... kaçıncı haftamda gideyim sizce? tam 16+0 olunca mı? yda yaptıranlar varsa ner zaman yaptırdılarr?

biz okula gidicezz.. dönüşte gelirim.. öptüm hepinizii...

bitanemm gözün aydın test sonuçların süperr

birde geçen sayfalarda küçük edanın ne kadar zorlandıgını yazmışsın benım eşimde sınıf öğretmenı. bu yıl birinci sınıfları okutuyor. ve o kesınlıkle çocuklara baskı yapılmamasından yana. dediğine göre bırde alışp yazacaklarmış...şimdi çok zorlamanın bir anlamı yokmuş..baskı yapmadan bunaltmadan öğretmeye çalış lütfenn..

-----

birde bizim veliler çok şekerler ya bebişime patik örmüş biri dün vermiş eşime..başka şeylerde yapanlar varmış.. hafta sonu benı yemeğe davet etmışler.. hiçbirini tanımıyorum aynı yerdede oturmuyoruz ama nedense benı sevıyorlar..Şeniz

bebegcim hadi gözün aydın canımm hihoyyyt

hoşgeldin canım.. çok geçmiş olsun .. inşallah biran önce geçer yaa.. mide bulantısı çok kötü helede kusmalıysaa.. Allah yardımcın olsun.. doktorun ilaç vermemişmiydi bulantı için çok zorlandığında kullansan keşke.. fazla kusmakta iyi değilmiş çünkü.

çok sağolun kızlarr... burdaki destek ,moral verme ve dayanışma beni acayip mutlu ediyoo...

darısı sonucunu almayanların başınaa... inşallah hepimiz buraya hep hayırlı ve güzel haberlerle gelirizz...

bu arada hasta olanlara geçmiş olsun diyorumm..
bebişinin cinsiyetini öğrenenlere (sadece etelane'yi gördüm ama kim öğrendiyse başka) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
sonuç alıcak olanlara dahayırlı sonuçlar almalarını diliyorumm....

Çok teşekkür ederim. Kilom gayet yerinde :) doktorun kilo almam için verdiğini sanmıyorum. bende merak ettim

akar.. çok sağol cnmm.. akşamdan beri boşuna kaçırdım uykularımı :)))) darısı sonuç alıcakların başınaa...

ilke_nur... süper demen beni dah da mutlu etti güzelimm.. saolasın valla... aslında doğru söylüyosun.. ben hepsini okuyup yazabildiğim için nasıl hemen öğrenemediğini anlayamıyorum sanırımm... hemen herşeyi bir kere de aklına yazsın istiyorum... ya bi de sınıfta arkadaşlarından geri kalması en istemediğim şeyy.. en büyük korkum sanırım ondan kasıyorum kendimii.. ama bundan sonra önerilerini dikkate alıcam cnmm...

bende erkek kardeşime geçen yıl öğretırken çok zorlanıyordum ..ve nerdeyse yazamıyor dıye bağırıyordumm.. eşim o zamanlar bana çok kızıyordu bazı çocukların el gücüde önemliymiş kaleme hakim olmak.. zamanla kazanılıyormus bu.. şimdi kardeşim maşallahh çok başarılı teyzesi.. eminimki edamızda öyle olacak..annesine çekmiştir canım mutlaka :teytey:

verdi de çok kötü olmasan içme fazla ii değil dedi bend eçok zorlanmadımmı içmiyorum bide faazla etki etmiyo yaa biraz durduruyor etkisi geçtikten sonra yine devam mide bulantıları sabahları aç karnına çok oluyor işte çok sağol canım :1hug:

kizlar yardim doktor % 80-90 kiz dedi simdi bu iyi bir oranmi yani artik ben pembe pembe bakabilirmiyim yoksa su % 20 lik oran icin beklemelimiyim 1 ay sonra daha belli olur dedi ama artik sabrim yok yahu lütfen fikri olan ve cinsiyetini ögrenen varsa yorumlarini bekliyorum ne olurrrrrrrrrrr

canım hayırlı olsun herseyin yolundaymış ne güzel,kızında geliyo oohhh süpper.....

canım ya ben yenı keşfettım sabahları yıyorum bıraz.. siyah tuzlu çekirdek alsan belkı bastırır.. ama açık olanlardan al..

canım benim çok sevindim test sonuçlarının güzel çıkmasına....

tatlım gözün aydın.opuyorumnanaktan bence %80 iyi bir oran ama sen yınede genel renklerden al ıstersen annesi şimdilik.

tatlım gözün aydın.opuyorumnanaktan bence %80 iyi bir oran ama sen yınede genel renklerden al ıstersen annesi şimdilik.

sagol gülüm ALLAH razi olsun ama artik beklemek ne bileyim arsizlik mi yapiyorum ama artik elim karnimda iken kizim veya oglum demek istiyorum hem artik birseyler almak istiyorum ya krem rengi beyaz birseyler almaktan bakmaktan biktim senin cinsiyet belli oldumu canim

canım banada %60-70 gibi erkek görünüyor dedi ve pipisini gösterdi ki doktorumm çok deneyimli bu konuda yanılacağını sanmıyorum,ama genede dedi bir ihtimal söz konusu kız olabilir ama sanmıyorum dedi.....şimdi ben bebişimi oğlum diye seviyorum daha mavi hiç bişi almadık ben bu ay geçsin kasımda tekrar gittiğimde netleşecek nede olsa ondan sonra tutmayın beni....:teytey:

bu arada bizde yeleğimizin sırtını bitirdik eriye kaldı ön kısmı çok tatlı bir rengi var.....ben sırtına etaminle ev işlemek istiyroum bunu bitireyim sırada birde hırka var ....:dance:

bende yelek başlamıştım miniğime arkası bitti ruzenincim dün akşam önüne aşladım bakalım işten fırsat bulup evde vakit geçirdikçe örmeye çalışıyorum. :) bir sürü şey yapmak istiyorum yaa...

şimdi mama yiyimmm hadi sizde öğle yemeğine kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…