2010 Nisan Anneleri

bende dükkanda örüyorum vakit buldukça evde canım hiçbişey yapmak istemiyor...bi bakmışım uyumuşum....sen ne renk örüyorsun :hulya::hulya::hulya:

canım ben sen son 12 haftalıkken gıtmıstım soylemedi. o zaman bana ekim sonu tekrar gel demişti. gun vermedı tam olarak ama bende heycandan ölmek üzereyim. acaba cuma gitsem mi ? ayın 23 ay sonu sayılır değil mi kaydirigubbakcemile3 artık dayanamıyorummmmmm

Çok teşekkür ederim. Kilom gayet yerinde :) doktorun kilo almam için verdiğini sanmıyorum. bende merak ettim

kızlar balık yağını oğluma hamileyken bende kullandım.bebeğin zeka gelişi için veriyorlar.
özellikle az balık tükenler için.bana dr 7 ayda verdi.ilk aylarda ben ankaradaydım.burdaki dr vermemişti.ist annemin yanında yapacağım için doğumumu 7.ayımda ist gitmiştim.orda ki dr vermişti.aslında 4.aydan itibaren başlamalısın demişti bana.7.aydan doğuma kadar kullan bari demişti.bende kullandım.bu dr henüz vermedi ama c.tesi soracam banada yazsın balık yağı.bebek için çok faydalı kıslar.ama anneyede accık kilo aldırıyor tabi.zemuszemusacaba senin balık yağını özel mi aldın yoksa sağlık karnene mi yazdı.dr bana özel aldırtmıştı baya pahalı bi balık yağıydı.şimdi karşılıyormu acaba devlet.

ben balığın adını bile duymak istemiyorum hamile kaldığım günden beri aşırı tiksindim ne yaparsam yapayım zorla yiyemiyorum,acaba benimde balık yağı kullanmam gerekirmi ama onalrın şurubu bile iğrenç kokuyo,hapları falan olsa......bana doktorum vermedi daha hatda kan problemim olduğu halde bir ay sonra başlıycaz dedi kan hapınada.....

günaydın kızlar
şimdi ben doğru düzgün ilaç kullanmadım dicem kızcaksınız bana
ilk aylarda vitaminle folik asit kullandım biraz
bide geçen ay gittiğimde demir şurubu ile elevit verdi
demir şurubumu içdim bitti ama eleviti hiç almadım
sevmiyorum ben ilaç kullanmayı o yüzden yediğime dikkat ediyorum
vitamin almak için herşeyden yiyorum ::))))

günaydın canım..doğrusunu sölemek gerekirse bende folik asiti pek kullanmadım midemi mahvetti....vitamin almak içinde herseyi yiyemiyorum....

bende dükkanda örüyorum vakit buldukça evde canım hiçbişey yapmak istemiyor...bi bakmışım uyumuşum....sen ne renk örüyorsun :hulya::hulya::hulya:

Canım şimdi geldim yemekten :kedi:

benimkinin rengii nasıl desem, gül kurusu gibi ama tam değil. Kıza da gider erkeğede zaten ben kızsa pembe erkekse mavi diye ayırt etmiyorum her rengi giydiririm ama minicik çok şeker duruyo yaa :) sen ne renk örüyosunn

afiyet olsun canım....bende ilk doğduğunda giydirmek için ufak bişi başladım,sarı renk örüyorum kızada olur erkeğede hem....

kuzum iki doktora gidiyorum ya ben bugün baştan beri gittiğim doktoruma gittim neyse muayene etti dedi ki küçük bi terslik var bebeğin bacağının biri kısa daha sık kontrole geleceksin dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı oooff yaaaaaaaaaa

diğer gittiğim doktor kuyruk kemiğinde sorun var demişti bu öyle bişeyin olmadığını iddaa etti allahım ben napcam yaa burada gidecek adamakıllı başka doktorda yok

ayy canım ya sen ne diye gittin ne öğrendim baksana....Allah Allah nasıl bianda oartaya çıktıki öbür doktorun sonuçta böle bişiyden bahsetmemişti değilmi???
sen yarın bir başka doktora daha görün bence böle 15 gün beklenirmi canım ya...üzme kendini diycem ama elinden gelmiyordur eminim....

diğer gittiğim doktor kuyruk kemiğinde sorun var demişti bu öyle bişeyin olmadığını iddaa etti allahım ben napcam yaa burada gidecek adamakıllı başka doktorda yok

hiçmi yok bir baska doktor,alanında uzman....kendi muaynanesi falan olan...ayy canım ya benimde kafama takıldı şimdi,inşlh doktorlar yanılıyordurlar canım ya rabbim sakınsın tüm evlatlarımızı ....

canım çok üzüldüm ama metanetli ol allah daha büyük sıkıntılardan korusun inş:Saruboceq:

bebekler bizden daha güçlüler canım ben buna inanıyorum
benim görümcemin oğlununda anne karnında beyninde ur olduğunu saptadılar
ama doğduğu zaman hiç bişiyi yokdu sen sakinliğini koru serin kanlı ol
allaha sığın ondan başka kurtarıcımız yok

haklisin canim bana göstrecegi ek bir sey olmayacagi icin herhalde kiz dedi doktorumuz bayagi iyi nam salmis bir doktor burda bakalim hayirlisi bende mi beklemeliyim sence alisveris yapmak icin
icim cok pembe pembe yaniyor rüyalarimda hep öyle cikiyordu ama prensesim diye sevmek istiyorum artik ...insallah hayirlisi sagliklisi olsun hakkimizda hepimizin

yazgülüm canım, ruzeninin dediği gibi bence de başka bir doktora daha görün, iki doktorunda farklı şeyler söylemiş. Birinden biri yanlış bişey söylüyor olmalı doğrusunu öğrebilmek adına 3. ez farklı bir doktora git ve yüreciğini ferah tut canım. Yanlış görmüşde olabilirler sonuçta ultrasonda %100 göremiyorlar ki.

Bence artik görünür hayatim benimde randevum bu ay sonu idi ama ben dayanamadim acil durum sancim var dedim gittim öyle ögrendim cinsiyetini

Canim benim yaaa bu doktorlar insanin kafasini cok karistiriyor bence gayet saglikli bebgin yanlis ölcümü bendede cok yaptilar artik alistim diyorum takma kafana hakkinda hayirlisi olsun canim burada 3D denilen ultrasonlar var veya 4D bence onu dene canim türkiyede nasil oluyor bilmiyorum ama daha detayli ultrason görüntüsü alabilecgin doktor muaynehane arastir bence hemen git hicde bekleme hayirli haberlerinle insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…