bende yelek başlamıştım miniğime arkası bitti ruzenincim dün akşam önüne aşladım bakalım işten fırsat bulup evde vakit geçirdikçe örmeye çalışıyorum. :) bir sürü şey yapmak istiyorum yaa...
şimdi mama yiyimmm hadi sizde öğle yemeğine kızlarrr
sagol gülüm ALLAH razi olsun ama artik beklemek ne bileyim arsizlik mi yapiyorum ama artik elim karnimda iken kizim veya oglum demek istiyorum hem artik birseyler almak istiyorum ya krem rengi beyaz birseyler almaktan bakmaktan biktim senin cinsiyet belli oldumu canim
Çok teşekkür ederim. Kilom gayet yerinde :) doktorun kilo almam için verdiğini sanmıyorum. bende merak ettim
günaydın kızlar
şimdi ben doğru düzgün ilaç kullanmadım dicem kızcaksınız bana
ilk aylarda vitaminle folik asit kullandım biraz
bide geçen ay gittiğimde demir şurubu ile elevit verdi
demir şurubumu içdim bitti ama eleviti hiç almadım
sevmiyorum ben ilaç kullanmayı o yüzden yediğime dikkat ediyorum
vitamin almak için herşeyden yiyorum ::))))
bende dükkanda örüyorum vakit buldukça evde canım hiçbişey yapmak istemiyor...bi bakmışım uyumuşum....sen ne renk örüyorsun :hulya::hulya::hulya:
kızlar ben geldim üüüff yine moralimi bozdu doktor yaaa neden her terslik beni buluyor anlamış değilim
Canım şimdi geldim yemekten :kedi:
benimkinin rengii nasıl desem, gül kurusu gibi ama tam değil. Kıza da gider erkeğede zaten ben kızsa pembe erkekse mavi diye ayırt etmiyorum her rengi giydiririm ama minicik çok şeker duruyo yaa :) sen ne renk örüyosunn
kuzum iki doktora gidiyorum ya ben bugün baştan beri gittiğim doktoruma gittim neyse muayene etti dedi ki küçük bi terslik var bebeğin bacağının biri kısa daha sık kontrole geleceksin dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı oooff yaaaaaaaaaa
diğer gittiğim doktor kuyruk kemiğinde sorun var demişti bu öyle bişeyin olmadığını iddaa etti allahım ben napcam yaa burada gidecek adamakıllı başka doktorda yok
kuzum iki doktora gidiyorum ya ben bugün baştan beri gittiğim doktoruma gittim neyse muayene etti dedi ki küçük bi terslik var bebeğin bacağının biri kısa daha sık kontrole geleceksin dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı oooff yaaaaaaaaaa
canım banada %60-70 gibi erkek görünüyor dedi ve pipisini gösterdi ki doktorumm çok deneyimli bu konuda yanılacağını sanmıyorum,ama genede dedi bir ihtimal söz konusu kız olabilir ama sanmıyorum dedi.....şimdi ben bebişimi oğlum diye seviyorum daha mavi hiç bişi almadık ben bu ay geçsin kasımda tekrar gittiğimde netleşecek nede olsa ondan sonra tutmayın beni....:teytey:
canım ben sen son 12 haftalıkken gıtmıstım soylemedi. o zaman bana ekim sonu tekrar gel demişti. gun vermedı tam olarak ama bende heycandan ölmek üzereyim. acaba cuma gitsem mi ? ayın 23 ay sonu sayılır değil mi kaydirigubbakcemile3 artık dayanamıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?